Engellemek bir çözüm değildirBir nevi göz tacizi oluyor sonuçta, görmek istemedim
Engellemek bir çözüm değildirBir nevi göz tacizi oluyor sonuçta, görmek istemedim
Aslında güzel oluyor ya. Ama alıntılayan kişiler kendi kendine konuşuyor gibi olunca anlamıyorum olayı böyle işteEngellemek bir çözüm değildir
Dedikodu kazanı gıybet bizim işimiz hayatım 😉 burada ki diğer eşcinsel arkadaşlarım da hasetlerinden kıskançlık larindan tam orta yerlerinden catirdayip catlasinlar ayol ha ha hayt... @serhatt @berkann @Yiğitt ve diğerleri@GAY1i ile güzelce bir sohbet edip dedikodunuzu yaptık
Sen bana bi bakiver bakım sgat misin sakat misin street fighter daki misin neyse.. daha beni @pompy ile kiyaslayacak insan doğmadı tamam mı ! Lafini ve haddini bil de konuş.. yoksa bak sonun çok kötü olcak !! O zaman sen de bir nevi @serhatt sinbir tür @pompy
Ben 'o arkadaş' değilim ! Benim bir adım var di mi ? Hem görünmez olan sensin hadsiz hesapsız seni !!..Ben o arkadaşı görünmez yaptığım için mesajları görünmüyordu, kendi kendine ne konuşuyorsun diye anlamadım olayı tamam
sinirlenme yahu şaka yaptıkDedikodu kazanı gıybet bizim işimiz hayatım 😉 burada ki diğer eşcinsel arkadaşlarım da hasetlerinden kıskançlık larindan tam orta yerlerinden catirdayip catlasinlar ayol ha ha hayt... @serhatt @berkann @Yiğitt ve diğerleri
Sen bana bi bakiver bakım sgat misin sakat misin street fighter daki misin neyse.. daha beni @pompy ile kiyaslayacak insan doğmadı tamam mı ! Lafini ve haddini bil de konuş.. yoksa bak sonun çok kötü olcak !! O zaman sen de bir nevi @serhatt sin
Ne adın?Ben 'o arkadaş' değilim ! Benim bir adım var di mi ? Hem görünmez olan sensin hadsiz hesapsız seni !!..
Yok artık sende naaptin ne tacizi falan Ben öyle basit bir insan mıyım ki ister boyu olsun ister posta olsun sana dünyanın en yakışıklı en karizmatik adamı olsun benim için kalp önemli ki bu forumda daha şu ana kadar hiçbir kimse benim ilgi alanima girmiyor kimse beni tutmuyor o babta yanii.. herkes Derin bir oh çekip rahat bir nefes alabilir
Gözlerini kapat o zaman bir zahmet.. olcak ama katlancan artık..Bir nevi göz tacizi oluyor sonuçta, görmek istemedim
Aynen işte düşünce bu ! Ozgurluk = hayat VPN var dsn var yani her türlü !! Ayrıca yeni bir hesap açmak yalnızca 2-3 dk sürüyorEngellemek bir çözüm değildir
Engellersen böyle olur işte. Beter ol ! #buyukasklar......Aslında güzel oluyor ya. Ama alıntılayan kişiler kendi kendine konuşuyor gibi olunca anlamıyorum olayı böyle işte
Şaka öyle değil böyle yapılır shake it up shekerim 😉sinirlenme yahu şaka yaptık
Bak ! BÜYÜK harflerle Kocaman kocaman yazmışım çoktan...Ne adın?
banabakın benim alakam olmayan konuda niye benim adımı geçiriyosunuz ben gerçeğim veriyim telefonumu arayın çok isityosanız iki de bir saçma gereksiz konularınıza meze etmeyin beni.Bak ! BÜYÜK harflerle Kocaman kocaman yazmışım çoktan...
Çok istiyorum aliyim canım Lütfenbanabakın benim alakam olmayan konuda niye benim adımı geçiriyosunuz ben gerçeğim veriyim telefonumu arayın çok isityosanız iki de bir saçma gereksiz konularınıza meze etmeyin beni.
vericem de bana neden fake dediğinizi sahte dediğinizi merak ediyorum yaklaşık 4 senelik üyeyim benÇok istiyorum aliyim canım Lütfen
Telden anlaticam tatlım benimvericem de bana neden fake dediğinizi sahte dediğinizi merak ediyorum yaklaşık 4 senelik üyeyim ben
yok öyle önce anlt sonra vericemTelden anlaticam tatlım benim
Ama anlaşmamız bu şekildeydi aşkımyok öyle önce anlt sonra vericem
Sen de saçmalama isterseniz canım tatlım benim ne güzel surda sohbetimizi ediyoruz işteKonuda destere dışında herkes konuşuluyor. @mrt-06 daha yeni kuralları hatırlattın ama bak neler oluyor. Kilit please.
yavru niye bu ısrar yani niyeAma anlaşmamız bu şekildeydi aşkım
Sen de saçmalama isterseniz canım tatlım benim ne güzel surda sohbetimizi ediyoruz işte
Konu dışı bölümü burası.Konuda destere dışında herkes konuşuluyor. @mrt-06 daha yeni kuralları hatırlattın ama bak neler oluyor. Kilit please.