destere İçin Kayıp İlanı Verdik!

:) Şu smile destere kadar kimseye yakışmıyor diğerleri kullanınca mal gibi görünüyor :F destere sempatik görünüyor ilignç :A :A :A
mal demeyelim de itici diyelim, çünkü hani mal falan deyince bi garip oluyorum falan :T:

Evet. :F

''))) '' Şuda @beyazsoy 'a tek yakışıyordu garibim huzur evine gitti forum stresinden kaçıp. :( @XanTier @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati
Önceden de uzun süreli kayboluşlar yapardı, ama bu seferki temelli gibi hissettirdi nedense

mal demeyelim de itici diyelim, çünkü hani mal falan deyince bi garip oluyorum falan :T:
Hhahah aa o kelimeyi duyunca artık piskolojik olarak etkileniyortsun sanırım hayalinde ben yüzüne söylüyorum gibi canlanıyor :F

mal pazarına falan gitme sen birisi ineğe falan söyler banamı diyorsun der adamı döversin :F @Harunnn60

Gözaltına mı alındı acaba şu Fetö meselesi üzerine. :A :A @S.G.A.T.
Neden olmasın? Siyasetle epey içli dışlıydı. :A

Hhahah aa o kelimeyi duyunca artık piskolojik olarak etkileniyortsun sanırım hayalinde ben yüzüne söylüyorum gibi canlanıyor :F

mal pazarına falan gitme sen birisi ineğe falan söyler banamı diyorsun der adamı döversin :F @Harunnn60
Evet. Sen demeyeceğine söz verip demeye devam ettiğin için iyice fobi oldu sanırım bende :A:A

Ben severdim kendisini. :A Benle de uğraşırdı ama zeki ve komik olduğu için öyle küsmezdim. :A Belki 2019 seçimlerinde gelir tekrardan. :A
Forumda sevmeyen çoktu, mesajlarında olmamış eksik olmazdı pek ama ben de severdim :D
Gerçekten zeki birisi :)

Hhahah ama birşeyi hep unutuyorsun benim lafım amoux a :F xantieri eğlenceli birisi oalrak anıyoruz değilmi @Harunnn60 :A :A :A
Ovvv. Amoureux 8 harf amoux 5 harf. O üç harfi nasıl yutmayı başardın 😱😱

Forumda sevmeyen çoktu, mesajlarında olmamış eksik olmazdı pek ama ben de severdim :D
Gerçekten zeki birisi :)

Ovvv. Amoureux 8 harf amoux 5 harf. O üç harfi nasıl yutmayı başardın 😱😱
hhahah aman şeyin tekiydi zaten yasaklı kelime :F :F :F

sanada algı yapıyoruzkı şuankı kimliğini bozma :A @Harunnn60

hhahah aman şeyin tekiydi zaten yasaklı kelime :F :F :F

sanada algı yapıyoruzkı şuankı kimliğini bozma :A @Harunnn60
Kimliğimi bozmak benim elimde, algınızla beni değiştiremezsiniz :T: Hoşunauza gider, mal falan derseniz çok umursamam valla bundan sonra :T:
upload_2017-11-12_1-37-55.jpeg