@destere 'nin de fake hesabı var diyorlardı @Çiğdem-Aman madem çok istiyosunuz çıkış yapıpı destere hesabıma gireyim @Harunnn60
@destere 'nin de fake hesabı var diyorlardı @Çiğdem-Aman madem çok istiyosunuz çıkış yapıpı destere hesabıma gireyim @Harunnn60
hhhaha şuan gerçekten destere gelse foruma tesadüfen kalp krızı geçirebilirim @Harunnn60Aman madem çok istiyosunuz çıkış yapıpı destere hesabıma gireyim @Harunnn60
Çok mü özledinhhhaha şuan gerçekten destere gelse foruma tesadüfen kalp krızı geçirebilirim @Harunnn60
hhhaha şuan gerçekten destere gelse foruma tesadüfen kalp krızı geçirebilirim @Harunnn60
destere 2012'de üye oldu. Ben de 12'nin sonunda. Ben üye olduğumda destere yine forumda yoktu, o aktifleşti ve ben forumdan uzaklaştım. 2017'de de yine 12 gibi başa döndük. Hiç aynı zamanlarda bir arada olmadık forumda
ondan değl @XanTier ben çıkım destere hesabıyla gelim dediya çıska ve destere gelse sende şaşırmazmısınÇok mü özledin
Bugün gelirse beni banlarlar muhtemelen fake hesap diyeondan değl @XanTier ben çıkım destere hesabıyla gelim dediya çıska ve destere gelse sende şaşırmazmısın
Bugün gelirse beni banlarlar muhtemelen fake hesap diye
Şu smile destere kadar kimseye yakışmıyor diğerleri kullanınca mal gibi görünüyor destere sempatik görünüyor ilignçÇok mü özledin
Evet.Şu smile destere kadar kimseye yakışmıyor diğerleri kullanınca mal gibi görünüyor destere sempatik görünüyor ilignç
mal demeyelim de itici diyelim, çünkü hani mal falan deyince bi garip oluyorum falanŞu smile destere kadar kimseye yakışmıyor diğerleri kullanınca mal gibi görünüyor destere sempatik görünüyor ilignç
Önceden de uzun süreli kayboluşlar yapardı, ama bu seferki temelli gibi hissettirdi nedenseEvet.
''))) '' Şuda @beyazsoy 'a tek yakışıyordu garibim huzur evine gitti forum stresinden kaçıp. @XanTier @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati
Gözaltına mı alındı acaba şu Fetö meselesi üzerine. @S.G.A.T.mal demeyelim de itici diyelim, çünkü hani mal falan deyince bi garip oluyorum falan
Önceden de uzun süreli kayboluşlar yapardı, ama bu seferki temelli gibi hissettirdi nedense
Hhahah aa o kelimeyi duyunca artık piskolojik olarak etkileniyortsun sanırım hayalinde ben yüzüne söylüyorum gibi canlanıyormal demeyelim de itici diyelim, çünkü hani mal falan deyince bi garip oluyorum falan
Neden olmasın? Siyasetle epey içli dışlıydı.Gözaltına mı alındı acaba şu Fetö meselesi üzerine. @S.G.A.T.
Evet. Sen demeyeceğine söz verip demeye devam ettiğin için iyice fobi oldu sanırım bendeHhahah aa o kelimeyi duyunca artık piskolojik olarak etkileniyortsun sanırım hayalinde ben yüzüne söylüyorum gibi canlanıyor
mal pazarına falan gitme sen birisi ineğe falan söyler banamı diyorsun der adamı döversin @Harunnn60
gerçekten olabilir Pek forumu bırakacak tarzda biri değil kendisi.
Ben severdim kendisini. Benle de uğraşırdı ama zeki ve komik olduğu için öyle küsmezdim. Belki 2019 seçimlerinde gelir tekrardan.Neden olmasın? Siyasetle epey içli dışlıydı.
Evet. Sen demeyeceğine söz verip demeye devam ettiğin için iyice fobi oldu sanırım bende
Hhahah ama birşeyi hep unutuyorsun benim lafım amoux a xantieri eğlenceli birisi oalrak anıyoruz değilmi @Harunnn60Neden olmasın? Siyasetle epey içli dışlıydı.
Evet. Sen demeyeceğine söz verip demeye devam ettiğin için iyice fobi oldu sanırım bende
Forumda sevmeyen çoktu, mesajlarında olmamış eksik olmazdı pek ama ben de severdimBen severdim kendisini. Benle de uğraşırdı ama zeki ve komik olduğu için öyle küsmezdim. Belki 2019 seçimlerinde gelir tekrardan.
Ovvv. Amoureux 8 harf amoux 5 harf. O üç harfi nasıl yutmayı başardın 😱😱Hhahah ama birşeyi hep unutuyorsun benim lafım amoux a xantieri eğlenceli birisi oalrak anıyoruz değilmi @Harunnn60
hhahah aman şeyin tekiydi zaten yasaklı kelimeForumda sevmeyen çoktu, mesajlarında olmamış eksik olmazdı pek ama ben de severdim
Gerçekten zeki birisi
Ovvv. Amoureux 8 harf amoux 5 harf. O üç harfi nasıl yutmayı başardın 😱😱
Kimliğimi bozmak benim elimde, algınızla beni değiştiremezsiniz Hoşunauza gider, mal falan derseniz çok umursamam valla bundan sonrahhahah aman şeyin tekiydi zaten yasaklı kelime
sanada algı yapıyoruzkı şuankı kimliğini bozma @Harunnn60
ıyyy amoux rüzgarı hissettim üşüdüm @Harunnn60Kimliğimi bozmak benim elimde, algınızla beni değiştiremezsiniz Hoşunauza gider, mal falan derseniz çok umursamam valla bundan sonra
Ekli dosyayı görüntüle 57743
Evet, ben bile tiksindim yazarken kendimden