Hhahah aa evet senden sonunda kurtulduk diye seviniyorduk oda kayboldu diyorlar @Harunnn60 @mrt-06Ben aradığımda @Çiğdem- in babası çıkmış demek ki, o da damadını arıyormuş harıl harıl
yaa inanmayan @Billy Kane @S.G.A.T. @Yiğitt @XanTier görsünler senle sohbet etmekte güzeldi @Harunnn60 @mrt-06
Olay ne ya ben anlamadımErkek demiyorlar mıydı
@GAY1i numarayı arayı benle konuştuda onu diyoruz @Harunnn60 @MasacRE- e babam denk gelmiş ama onunda kısmetine o düşmüşOlay ne ya ben anlamadım
Çeviri ister misin @XanTier@GAY1i numarayı arayı benle konuştuda onu diyoruz @Harunnn60 @MasacRE- e babam denk gelmiş ama onunda kısmetine o düşmüş
bir tür @pompyŞaşırdım bende diyorum kendi kendime bu kız nasıl olmusta becerebilmis bu resim işini ilanı da güzel yapmış diyorum içimden ama oysa ki durum coooook farkliymis.. Offffffffff numara kız numarası arkadaşlar aramaniza hiç gerek bile yok ne umdum da ne buldum yaa sen gel o kadar 40 milyon erkek içersinde @Çiğdem- in numarasını ara :'( Zaten bende şans olsaydı tövbe estağfurullah kız dogarmisim.. kız sesin de güzelmiş kendin gibi ama inan olsun ki hiç dikkatimi cekmiyonuz alayiniz
Biz deyip TE kendini işin içine katma bari ! Utanmıyor musun sen hiç ??
Boykot geliyor bak.
sanki baktığın varda @Harunnn60 bakta bir daha söylenmiyim romantik komedi yazdım bakmıyorsun @Harunnn60
Siz aynı yerde oturuyorsunuz yoldan geçerken kafasına bomba atBoykot geliyor bak.
Ben üniversitesine bir bomba atacağım az kaldı.Siz aynı yerde oturuyorsunuz yoldan geçerken kafasına bomba at
bomba patlattılar zaten orda emniyet karakolu hemde üç taneBen üniversitesine bir bomba atacağım az kaldı.
Biliyorum sus ağzını hayrı aç.bomba patlattılar zaten orda emniyet karakolu hemde üç tane
fenerbahçeyi terör istihbaratı olan yere yoladılar uefa süper kupasın Manchester united ajax maçı vardı fenerbahçe vardara gelecek diye eylemin tarihini değiştirdi örgüt fenerbahçe maçına kala makedonya iç iş bakanlığına bombayla saldırmışlar fenerbahçenin defansı uyanıkmış fenerbahçede defansta temizlik lazım bombaya alışkın olanlar gelmeliBiliyorum sus ağzını hayrı aç.
Ben o arkadaşı görünmez yaptığım için mesajları görünmüyordu, kendi kendine ne konuşuyorsun diye anlamadım olayı tamam@GAY1i numarayı arayı benle konuştuda onu diyoruz @Harunnn60 @MasacRE- e babam denk gelmiş ama onunda kısmetine o düşmüş
Seni tacizmi ediyordu engelledine göre boylu poslu herifsin 😱😱😱 @mrt-06 @Harunnn60Ben o arkadaşı görünmez yaptığım için mesajları görünmüyordu, kendi kendine ne konuşuyorsun diye anlamadım olayı tamam
Bir nevi göz tacizi oluyor sonuçta, görmek istemedim