Sürekli o geçmiş olan yere götürüyor aynı yer çıkınca sıkıyorKarakter tanıtımı da geçti geçmişi de gösterdiler. Bişey ilerlemiyorSonra nasıl devam etcek bu dizi
Sürekli o geçmiş olan yere götürüyor aynı yer çıkınca sıkıyorKarakter tanıtımı da geçti geçmişi de gösterdiler. Bişey ilerlemiyorSonra nasıl devam etcek bu dizi
Umarım @xemrexxx nin sümbül ağası ölmez de izleycek bişey olurSürekli o geçmiş olan yere götürüyor aynı yer çıkınca sıkıyor
Zeyna değil Robin Hood çıktı
gözlükte yetmiyor sana ablaYaşlılık
gözlükte yetmiyor sana abla
Umarım @xemrexxx nin sümbül ağası ölmez de izleycek bişey olur
Canına susamış emrelerin yüz karası. Ss
sgk 2 senede bir ücretsiz veriyor yine şanslısınDeğişme zamanı gelmiş değiştirmem lazım gözlüğümü
ney ney lafını bilde konuş emrelerin yüz karası mı 😱 karşında stratejik bir akrep varCanına susamış emrelerin yüz karası. Ss
Evet o akrep benim.sgk 2 senede bir ücretsiz veriyor yine şanslısın
ney ney lafını bilde konuş emrelerin yüz karası mı 😱 karşında stratejik bir akrep var@serhatt
O kadar mı kötü o zaman tahminlerimi düşüreyim.Nasoş derkenNasıl olarak anlıyorum ve baya sıkıcı diye cevap vermiş olayım
sgk 2 senede bir ücretsiz veriyor yine şanslısın
ney ney lafını bilde konuş emrelerin yüz karası mı 😱 karşında stratejik bir akrep var@serhatt
Ben Osman izlemiyorum kiO kadar mı kötü o zaman tahminlerimi düşüreyim.
Faruk beycim içiniz geçmiş sizin herşeyden sıkılıyorsunuz yawNasoş derkenNasıl olarak anlıyorum ve baya sıkıcı diye cevap vermiş olayım
Sen naskl buldun peki?
İzlemeye fırsat bulamadım..Sen naskl buldun peki?
Gündüz bi bakınırım yorum yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?