Sürekli o geçmiş olan yere götürüyor aynı yer çıkınca sıkıyorKarakter tanıtımı da geçti geçmişi de gösterdiler. Bişey ilerlemiyor Sonra nasıl devam etcek bu dizi
Sürekli o geçmiş olan yere götürüyor aynı yer çıkınca sıkıyorKarakter tanıtımı da geçti geçmişi de gösterdiler. Bişey ilerlemiyor Sonra nasıl devam etcek bu dizi
Umarım @xemrexxx nin sümbül ağası ölmez de izleycek bişey olurSürekli o geçmiş olan yere götürüyor aynı yer çıkınca sıkıyor
Zeyna değil Robin Hood çıktı Zenginden çalip obasına dağitiyor@Forumdash Zeyna napıyor
gözlükte yetmiyor sana ablaYaşlılık
gözlükte yetmiyor sana abla
Umarım @xemrexxx nin sümbül ağası ölmez de izleycek bişey olur
Canına susamış emrelerin yüz karası. Ss
sgk 2 senede bir ücretsiz veriyor yine şanslısınDeğişme zamanı gelmiş değiştirmem lazım gözlüğümü
ney ney lafını bilde konuş emrelerin yüz karası mı 😱 karşında stratejik bir akrep var @serhattCanına susamış emrelerin yüz karası. Ss
Evet o akrep benim.sgk 2 senede bir ücretsiz veriyor yine şanslısın
ney ney lafını bilde konuş emrelerin yüz karası mı 😱 karşında stratejik bir akrep var @serhatt
O kadar mı kötü o zaman tahminlerimi düşüreyim.Nasoş derken Nasıl olarak anlıyorum ve baya sıkıcı diye cevap vermiş olayım
sgk 2 senede bir ücretsiz veriyor yine şanslısın
ney ney lafını bilde konuş emrelerin yüz karası mı 😱 karşında stratejik bir akrep var @serhatt
Ben Osman izlemiyorum ki Ama Osman'ın reytingleriO kadar mı kötü o zaman tahminlerimi düşüreyim.
Faruk beycim içiniz geçmiş sizin herşeyden sıkılıyorsunuz yaw demi @xemrexxxNasoş derken Nasıl olarak anlıyorum ve baya sıkıcı diye cevap vermiş olayım
Sen naskl buldun peki?
İzlemeye fırsat bulamadım..Sen naskl buldun peki?
Gündüz bi bakınırım yorum yaparız