Sürekli o geçmiş olan yere götürüyor aynı yer çıkınca sıkıyorKarakter tanıtımı da geçti geçmişi de gösterdiler. Bişey ilerlemiyorSonra nasıl devam etcek bu dizi
![]()
Sürekli o geçmiş olan yere götürüyor aynı yer çıkınca sıkıyorKarakter tanıtımı da geçti geçmişi de gösterdiler. Bişey ilerlemiyorSonra nasıl devam etcek bu dizi
![]()
Umarım @xemrexxx nin sümbül ağası ölmez de izleycek bişey olurSürekli o geçmiş olan yere götürüyor aynı yer çıkınca sıkıyor![]()
Zeyna değil Robin Hood çıktı
gözlükte yetmiyor sana ablaYaşlılık![]()
gözlükte yetmiyor sana abla![]()
Umarım @xemrexxx nin sümbül ağası ölmez de izleycek bişey olur![]()
Canına susamış emrelerin yüz karası. Ss
sgk 2 senede bir ücretsiz veriyor yine şanslısınDeğişme zamanı gelmiş değiştirmem lazım gözlüğümü
ney ney lafını bilde konuş emrelerin yüz karası mı 😱 karşında stratejik bir akrep varCanına susamış emrelerin yüz karası. Ss
Evet o akrep benim.sgk 2 senede bir ücretsiz veriyor yine şanslısın
ney ney lafını bilde konuş emrelerin yüz karası mı 😱 karşında stratejik bir akrep var@serhatt
O kadar mı kötü o zaman tahminlerimi düşüreyim.Nasoş derkenNasıl olarak anlıyorum ve baya sıkıcı diye cevap vermiş olayım
![]()
sgk 2 senede bir ücretsiz veriyor yine şanslısın
ney ney lafını bilde konuş emrelerin yüz karası mı 😱 karşında stratejik bir akrep var@serhatt
Ben Osman izlemiyorum kiO kadar mı kötü o zaman tahminlerimi düşüreyim.![]()
Faruk beycim içiniz geçmiş sizin herşeyden sıkılıyorsunuz yawNasoş derkenNasıl olarak anlıyorum ve baya sıkıcı diye cevap vermiş olayım
![]()
Sen naskl buldun peki?
İzlemeye fırsat bulamadım..Sen naskl buldun peki?![]()
Gündüz bi bakınırım yorum yaparız![]()