Klasik Desperate Housewives - Dizi Yorumları

Tek bu diziyi izledim e2 zamanı
Gündüz kusağiydi Ellen filan
Dublaj dizi, film... 👎

İlk manisaya geldiğimde zaten koca şehirde 1 tane sinema var senin torun bilir @dreamy
bir ara yabancı filmleri hep dublaj getiriyordu,sürekli izmire gidiyordum.
şikaye şikayet ede ede.. en sonunda 2 seans altyazıya başladılar.
dublaj orjinali öldürüyor abi.

heeee yaşlılık gözler kayık ben bu yaştan sonra altyazımı takip etcem diyorsann onada yapcak birşey yokkk🤪🤪🤪

Reactions: Forumdash
Bi ara SPN ve Dexter ve LOST için kafayı takmiştım böyle set düzmek için
Abicim aynı şey bende de var, FRIENDS ve PLL'yi DVD'ye çekmiştim güzel de bir kap aldım arşivledim mesela.

Ben de ilk yabancısını izlesem uyarlamasını sevmezdim zamanlamayla alakalı.
Mesela Songül Öden ve Yasemin doğallığı arar gözüm o yüzden kıyaslayarak izlemektense izlememek daha iyi şimdilik.
Sen Gossip Girl'ü izle harika..

Sever miydin peki.
Başka ne vardı?

yok bendeki dublaj olayı şöyle
İlk nasıl keşfettiysem öyle devam eder

DH'yi e2'de keşfetmiştim onu öyle devam ettim. Sonra orjinal seste bi izleyeyim dedim Gabi'nin sesi dublajdaki gibi tatlı ve samimi gelmemişti
Bizim dublajlar kötu değil sadece korku filmlerde çooookk kötü

Ama normal izlediğim dizileri orjinal dilde izliyorum. Sadece DH'nin ayrıcaliği Gabi ve sesiydi

Reactions: The_Erinch
Abicim aynı şey bende de var, FRIENDS ve PLL'yi DVD'ye çekmiştim güzel de bir kap aldım arşivledim mesela.

Sever miydin peki.
Başka ne vardı?
Ama satın aldiklarinda bazı ek özellikler ve ekstra sahneler oluyor
Onlari da ekledin mi

Reactions: mrt-06

Sever miydin peki.
Başka ne vardı?
O dönem izlediğim tüm dizileri severdim. Nancy (Dadı) Dowsons Creek (Kavak Yelleri) Başta Friends olmak üzere 90'lı yılların nerdeyse tüm Amerikan komedileri
biterdi sonra yine başa sarardı. Sabahtan akşama kuşağı doluydu hep

Ve bir sürü daha
Küçüktüm bu yapımları izlerken

1x13
Dizi güzel gidiyor bazı sırlar çözüldü. Nedense izlerken hatırlıyorum yer yer, sanırım bilinç altıma yerleşmiş. Bizimkiler 2005'lerde çok izlerdi bu diziyi.
Eczacı psikopat çıktı, keza diğer adam da sanırım özel ajan, hala tam olarak anlayamadım. Çocuk da şizo sandım ama o olayda daha büyük bir şeyler var gibi.
Mankenlik olayı da güzel, bahçıvanla ayrılmaları üzdü.

Reactions: phoebebuffay
2x23 Sezon Finali
Karakterlerin hepsini tam anlamıyla sevemiyorum, öyle salakça hareketleri var ki hepsinin. 😡 Gabriele kocası hapisten çıkınca ne yapacak merak ediyorum, John her şeyi söyledi. Bree'nin kocası öldü, psikopat eczacı sayesinde diyeceğim ama adam kalp krizi geçirirken beklemek niye. :/ Susan favorim umarım yara almadan o evden çıkar.
Sezona puanım; 8/10

@Afet Güçverir izliyor musun diziyi hala?
Ben çok severim desperate housewives'ı. Zamanında çok popülerdi ama sonradan unutulup gitti. Güncel izleyen birisini görünce şaşırdım

@Afet Güçverir izliyor musun diziyi hala?
Ben çok severim desperate housewives'ı. Zamanında çok popülerdi ama sonradan unutulup gitti. Güncel izleyen birisini görünce şaşırdım
İzliyorum kanka ama yavaşladım, yoğunluktan dolayı. En son 6x13'de kaldım... Fakat bence Edie öldükten sonra eski tadı kalmadı yani biraz da alışkanlıktan devam ediyorum diyeyim.
Ben zamanında da parça parça izlemiştim pandemide adam akıllı izliyim dedim.

Edie'nin ölümüne ben de çok üzülmüştüm, eksikliği çok hissedildi
Edie öldükten sonra
dizi biraz tad kaybetse de güzel bir şekilde bitti bence, çok bozmadı. 7.sezonda ana kadroya yeni karakter geliyor, fena sezon değildi bence. Son sezonsa biraz daha gerilim-gizem ağırlıklı. İzlemeye devam et bence

Vaov bu detayı bilmiyordum.. Gizem temasını çok severim, güzel işlenirse.. Mesela 5.sezonumuz harikaydı o sarı saçlı adam çok başarılı götürdü keza yan hikayeler de güzeldi. Fakat 6.sezon birden düştü dizi, zoraki geldim 13.bölüme.
Finali internette de bayağı övüyorlar çok merak ediyorum.

Gizemden kasıt merak ünsuru değil de böyle biraz daha karanlık ve belirsiz bir tema. Önceki sezonlardaki komedi-neşe unsuru falan yoktu diye hatırlıyorum.

Finali güzeldi evet, iyi sonlarmışlardı hikayeyi. Bitince üzülmüştüm baya

Bu kadar ölüm, cinayet, aldatma sonrası artık komedi ve neşe kalmamıştır.