Klasik Desperate Housewives - Dizi Yorumları

6x21'i izledim demin, son 10 bölümdür dizi efsane gidiyor ya. Hem komedi hem gerilim bu kadar güzel harmanlamak büyük başarı. :Z Terörist adam da geldi Angia'yı yukarı götürdü bakalım neler olacak. :A @phoebebuffay

6x21'i izledim demin, son 10 bölümdür dizi efsane gidiyor ya. Hem komedi hem gerilim bu kadar güzel harmanlamak büyük başarı. :Z Terörist adam da geldi Angia'yı yukarı götürdü bakalım neler olacak. :A @phoebebuffay
Dizi hiç bozmadan çok iyi bir şekilde gidiyordu zaten. Geçen sıkıcı gidiyor dediğinde şaşırmıştım. :AMuhtemelen uzun süre ara verip izlediğin için öyle gelmiştir. :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Dizi hiç bozmadan çok iyi bir şekilde gidiyordu zaten. Geçen sıkıcı gidiyor dediğinde şaşırmıştım. :AMuhtemelen uzun süre ara verip izlediğin için öyle gelmiştir. :A
Aaaaa hayır dostum kesinlikle kabul etmiyorum 6.sezonun 1-10 bölüm arası kötüydü, uçak kazası olduktan sonra dizi açıldı. O zaman ara vermemiştim zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
2 bölümdür bir tuhaflık dikkatimi çekti, biraz saçma da geldi aslında. Suzan'ın kızının ölüm haberi var, poliste de resmi ama Suzan'ın bundan haberi yok. (b) @phoebebuffay

• İlginç
2 bölümdür bir tuhaflık dikkatimi çekti, biraz saçma da geldi aslında. Suzan'ın kızının ölüm haberi var, poliste de resmi ama Suzan'ın bundan haberi yok. (b) @phoebebuffay
Susan'ın kızının ölüm haberi mi? (b) Susan'ın kızı ölmüyordu ki, neyden bahsettiğini anlamadım. Kaçıncı bölüm, olayı merak ettim :A

• Güldürdün
Susan'ın kızının ölüm haberi mi? (b) Susan'ın kızı ölmüyordu ki, neyden bahsettiğini anlamadım. Kaçıncı bölüm, olayı merak ettim :A
Bölümü izleyince anladım ya, Suzan'ın kızına kürekle biri vurmuştu ya önceki sezonlarda onun haberiymiş, seri katille bağlantılı. :A Resim koyayım mı hatırlamadıysan katili. :A

• Güldürdün
Seri katil kim 5.sezonda Susan'ı öldürmeye çalışan adam mı? :A
Hatırladın mı :A

1612188936665.png

• Güldürdün
  • Üzücü
Evet baya iyiydi. Ben bu kadını seviyordum ya keşke Katherine gibi kalıcı olsaydı. :(
Bu arada 7.sezonda eskilerden bir karakter geri dönüyor, hem de değişmiş ve güçlenmiş bir biçimde. :A
Oğluna bileti verince mahalleye dönecek sanıp sevinmiştim sonra FBI bizi arıyor deyince elveda sultanım dedim. :A

Son sahnede geldi, gördüm. Kızların ilk sezon korktuğu adam. Oğlu da bir anda kayboldu, keşke o da dönse. Gerçek babası ile sahnesi bile olmadı. :A

Birde hemşire itirafta bulundu, birinin çocuğu aslında onun değilmiş, çok merak ediyorum. Suzan'ın bu şansızlığıyla kesin MJ'dir. :A

• Güldürdün
Birde hemşire itirafta bulundu, birinin çocuğu aslında onun değilmiş, çok merak ediyorum.
Bu olayı unutmuşum. 😱
Bu dizi keşke bir dijital platforma gelse ya. Tekrar başlar, ara sıra izlerdim. Ama Türkiye'de çok izleyeni olmadığı için imkansıza yakın. :A
Bu arada ben izlediğim dönemde dizinin reytinglerine bakmıştım, ilk sezon 6 reyting alıyormuş. Son sezonda 2 reytinglere düşmüş. Geçenlerde Gossip Girl'e de baktım, ilk sezonları bulamadım ama son sezon 0.4-0.6 arası gidip gelmiş. Reytinginin bu kadar düşük olmasına şaşırmıştım. :A

• Güldürdün
Bu olayı unutmuşum. 😱
Bu dizi keşke bir dijital platforma gelse ya. Tekrar başlar, ara sıra izlerdim. Ama Türkiye'de çok izleyeni olmadığı için imkansıza yakın. :A
Bu arada ben izlediğim dönemde dizinin reytinglerine bakmıştım, ilk sezon 6 reyting alıyormuş. Son sezonda 2 reytinglere düşmüş. Geçenlerde Gossip Girl'e de baktım, ilk sezonları bulamadım ama son sezon 0.4-0.6 arası gidip gelmiş. Reytinginin bu kadar düşük olmasına şaşırmıştım. :A
Demek ki öyle şokluk bir konu değil ki unutmuşsun. İyi bari MJ değil. :F Çok tatlı bir aile bozulmasın. :A

Az mı? 😱 Bir dönem bu dizinin takvimleri bile vardı bize, bence zamanının en çok izleneni. 2012 yılında 2-3 reyting gayet iyi canım bizdeki 8-9 civarı gibi oluyor 2004'de 6 alması normal. :A

Gossip Girl'e ben de bakmıştım çok şaşırdım, daha yüksek beklerdim onu. :D

• Güldürdün
Demek ki öyle şokluk bir konu değil ki unutmuşsun. İyi bari MJ değil. :F Çok tatlı bir aile bozulmasın. :A

Az mı? 😱 Bir dönem bu dizinin takvimleri bile vardı bize, bence zamanının en çok izleneni. 2012 yılında 2-3 reyting gayet iyi canım bizdeki 8-9 civarı gibi oluyor 2004'de 6 alması normal. :A

Gossip Girl'e ben de bakmıştım çok şaşırdım, daha yüksek beklerdim onu. :D
Yok az dediğim Gossip Girl idi. Yoksa DH reytingleri çok iyiydi biliyorum. İlk sezonda Lost ile hemen hemen aynı reytingi alıyordu galiba. Onun reytinglerine de bakmıştım. :A İzlediğim 1-2 Amerikan komedi filminde bile muhabbeti dönmüştü bu dizinin. Ben de bu vasıtayla izlemeye başlamıştım hatta. :A

• Güldürdün