6x21'i izledim demin, son 10 bölümdür dizi efsane gidiyor ya. Hem komedi hem gerilim bu kadar güzel harmanlamak büyük başarı. Terörist adam da geldi Angia'yı yukarı götürdü bakalım neler olacak. @phoebebuffay
bu dizi harikaydı, uek'mda çok iyiydi çok özlendi6x21'i izledim demin, son 10 bölümdür dizi efsane gidiyor ya. Hem komedi hem gerilim bu kadar güzel harmanlamak büyük başarı. Terörist adam da geldi Angia'yı yukarı götürdü bakalım neler olacak. @phoebebuffay
Bazen Youtube'den UEK'ya da bakıyorum, çok güzeldi o da cidden.bu dizi harikaydı, uek'mda çok iyiydi çok özlendi
Dizi hiç bozmadan çok iyi bir şekilde gidiyordu zaten. Geçen sıkıcı gidiyor dediğinde şaşırmıştım. Muhtemelen uzun süre ara verip izlediğin için öyle gelmiştir.6x21'i izledim demin, son 10 bölümdür dizi efsane gidiyor ya. Hem komedi hem gerilim bu kadar güzel harmanlamak büyük başarı. Terörist adam da geldi Angia'yı yukarı götürdü bakalım neler olacak. @phoebebuffay
Aaaaa hayır dostum kesinlikle kabul etmiyorum 6.sezonun 1-10 bölüm arası kötüydü, uçak kazası olduktan sonra dizi açıldı. O zaman ara vermemiştim zaten.Dizi hiç bozmadan çok iyi bir şekilde gidiyordu zaten. Geçen sıkıcı gidiyor dediğinde şaşırmıştım. Muhtemelen uzun süre ara verip izlediğin için öyle gelmiştir.
Ben sıkılmamıştım, bilmiyorum. Bakalım son 2 sezonu beğenecek misinAaaaa hayır dostum kesinlikle kabul etmiyorum 6.sezonun 1-10 bölüm arası kötüydü, uçak kazası olduktan sonra dizi açıldı. O zaman ara vermemiştim zaten.
Beğenirim yüksek ihtimalle.Ben sıkılmamıştım, bilmiyorum. Bakalım son 2 sezonu beğenecek misin
Susan'ın kızının ölüm haberi mi? Susan'ın kızı ölmüyordu ki, neyden bahsettiğini anlamadım. Kaçıncı bölüm, olayı merak ettim2 bölümdür bir tuhaflık dikkatimi çekti, biraz saçma da geldi aslında. Suzan'ın kızının ölüm haberi var, poliste de resmi ama Suzan'ın bundan haberi yok. @phoebebuffay
Bölümü izleyince anladım ya, Suzan'ın kızına kürekle biri vurmuştu ya önceki sezonlarda onun haberiymiş, seri katille bağlantılı. Resim koyayım mı hatırlamadıysan katili.Susan'ın kızının ölüm haberi mi? Susan'ın kızı ölmüyordu ki, neyden bahsettiğini anlamadım. Kaçıncı bölüm, olayı merak ettim
Seri katil kim 5.sezonda Susan'ı öldürmeye çalışan adam mı?Bölümü izleyince anladım ya, Suzan'ın kızına kürekle biri vurmuştu ya önceki sezonlarda onun haberiymiş, seri katille bağlantılı. Resim koyayım mı hatırlamadıysan katili.
Hatırladın mıSeri katil kim 5.sezonda Susan'ı öldürmeye çalışan adam mı?
Ay evet hatırladım. Kendisini reddedip dalga geçen kızları tek tek öldüren manyak. Bu diziye girip kalıcı olmayan karakterlerle ayrı ayrı 10 tane spin off dizi çıkar var ya.
Kesinlikle çok haklısın.Ay evet hatırladım. Kendisini reddedip dalga geçen kızları tek tek öldüren manyak. Bu diziye girip kalıcı olmayan karakterlerle ayrı ayrı 10 tane spin off dizi çıkar var ya.
Evet baya iyiydi. Ben bu kadını seviyordum ya keşke Katherine gibi kalıcı olsaydı.6x23 (Sezon Finali) Offf şu sahne efsaneydi, bomba kumandada. 😎 @phoebebuffay
Ekli dosyayı görüntüle 98749
Oğluna bileti verince mahalleye dönecek sanıp sevinmiştim sonra FBI bizi arıyor deyince elveda sultanım dedim.Evet baya iyiydi. Ben bu kadını seviyordum ya keşke Katherine gibi kalıcı olsaydı.
Bu arada 7.sezonda eskilerden bir karakter geri dönüyor, hem de değişmiş ve güçlenmiş bir biçimde.
Bu olayı unutmuşum. 😱Birde hemşire itirafta bulundu, birinin çocuğu aslında onun değilmiş, çok merak ediyorum.
Demek ki öyle şokluk bir konu değil ki unutmuşsun. İyi bari MJ değil. Çok tatlı bir aile bozulmasın.Bu olayı unutmuşum. 😱
Bu dizi keşke bir dijital platforma gelse ya. Tekrar başlar, ara sıra izlerdim. Ama Türkiye'de çok izleyeni olmadığı için imkansıza yakın.
Bu arada ben izlediğim dönemde dizinin reytinglerine bakmıştım, ilk sezon 6 reyting alıyormuş. Son sezonda 2 reytinglere düşmüş. Geçenlerde Gossip Girl'e de baktım, ilk sezonları bulamadım ama son sezon 0.4-0.6 arası gidip gelmiş. Reytinginin bu kadar düşük olmasına şaşırmıştım.
Yok az dediğim Gossip Girl idi. Yoksa DH reytingleri çok iyiydi biliyorum. İlk sezonda Lost ile hemen hemen aynı reytingi alıyordu galiba. Onun reytinglerine de bakmıştım. İzlediğim 1-2 Amerikan komedi filminde bile muhabbeti dönmüştü bu dizinin. Ben de bu vasıtayla izlemeye başlamıştım hatta.Demek ki öyle şokluk bir konu değil ki unutmuşsun. İyi bari MJ değil. Çok tatlı bir aile bozulmasın.
Az mı? 😱 Bir dönem bu dizinin takvimleri bile vardı bize, bence zamanının en çok izleneni. 2012 yılında 2-3 reyting gayet iyi canım bizdeki 8-9 civarı gibi oluyor 2004'de 6 alması normal.
Gossip Girl'e ben de bakmıştım çok şaşırdım, daha yüksek beklerdim onu.