Klasik Desperate Housewives - Dizi Yorumları

Tek bu diziyi izledim e2 zamanı :X Gündüz kusağiydi Ellen filan:X
Dublaj dizi, film... 👎

İlk manisaya geldiğimde zaten koca şehirde 1 tane sinema var senin torun bilir @dreamy
bir ara yabancı filmleri hep dublaj getiriyordu,sürekli izmire gidiyordum.
şikaye şikayet ede ede.. en sonunda 2 seans altyazıya başladılar.
dublaj orjinali öldürüyor abi.

heeee yaşlılık gözler kayık ben bu yaştan sonra altyazımı takip etcem diyorsann onada yapcak birşey yokkk🤪🤪🤪

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Bi ara SPN ve Dexter ve LOST için kafayı takmiştım böyle set düzmek için :A
Abicim aynı şey bende de var, FRIENDS ve PLL'yi DVD'ye çekmiştim güzel de bir kap aldım arşivledim mesela. :bhr:

Ben de ilk yabancısını izlesem uyarlamasını sevmezdim zamanlamayla alakalı. :A Mesela Songül Öden ve Yasemin doğallığı arar gözüm o yüzden kıyaslayarak izlemektense izlememek daha iyi şimdilik. :A
Sen Gossip Girl'ü izle harika.. :A

Evet ben bunu güncel zamanında İsveç kanalında izliyordum :F
Gilmore Girls vardı bi de @Aserat bilir.

Başka dizilerinde vardı o dönemlerde :A
Eskiden nerde internet. TV başındn kalkmazdık. Şimdiki çocuklar izlemez bunları :A
Sever miydin peki. :A Başka ne vardı?

Dublaj dizi, film... 👎

İlk manisaya geldiğimde zaten koca şehirde 1 tane sinema var senin torun bilir @dreamy
bir ara yabancı filmleri hep dublaj getiriyordu,sürekli izmire gidiyordum.
şikaye şikayet ede ede.. en sonunda 2 seans altyazıya başladılar.
dublaj orjinali öldürüyor abi.

heeee yaşlılık gözler kayık ben bu yaştan sonra altyazımı takip etcem diyorsann onada yapcak birşey yokkk🤪🤪🤪
yok bendeki dublaj olayı şöyle:X İlk nasıl keşfettiysem öyle devam eder:X

DH'yi e2'de keşfetmiştim onu öyle devam ettim. Sonra orjinal seste bi izleyeyim dedim Gabi'nin sesi dublajdaki gibi tatlı ve samimi gelmemişti:A Bizim dublajlar kötu değil sadece korku filmlerde çooookk kötü:A

Ama normal izlediğim dizileri orjinal dilde izliyorum. Sadece DH'nin ayrıcaliği Gabi ve sesiydi:A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Abicim aynı şey bende de var, FRIENDS ve PLL'yi DVD'ye çekmiştim güzel de bir kap aldım arşivledim mesela. :bhr:

Ama satın aldiklarinda bazı ek özellikler ve ekstra sahneler oluyor:A Onlari da ekledin mi:A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06

O dönem izlediğim tüm dizileri severdim. Nancy (Dadı) Dowsons Creek (Kavak Yelleri) Başta Friends olmak üzere 90'lı yılların nerdeyse tüm Amerikan komedileri :A biterdi sonra yine başa sarardı. Sabahtan akşama kuşağı doluydu hep :A
Ve bir sürü daha
Küçüktüm bu yapımları izlerken :A

• Güldürdün
Hala ALF'in içindekini merak ediyorum:F
1591655391365.png

• İlginç
Reactions: Forumdash
  • Güldürdün
1x13
Dizi güzel gidiyor bazı sırlar çözüldü. Nedense izlerken hatırlıyorum yer yer, sanırım bilinç altıma yerleşmiş. Bizimkiler 2005'lerde çok izlerdi bu diziyi. :A Eczacı psikopat çıktı, keza diğer adam da sanırım özel ajan, hala tam olarak anlayamadım. Çocuk da şizo sandım ama o olayda daha büyük bir şeyler var gibi. :D Mankenlik olayı da güzel, bahçıvanla ayrılmaları üzdü. :A

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
2x23 Sezon Finali
Karakterlerin hepsini tam anlamıyla sevemiyorum, öyle salakça hareketleri var ki hepsinin. 😡 Gabriele kocası hapisten çıkınca ne yapacak merak ediyorum, John her şeyi söyledi. Bree'nin kocası öldü, psikopat eczacı sayesinde diyeceğim ama adam kalp krizi geçirirken beklemek niye. :/ Susan favorim umarım yara almadan o evden çıkar. :bhr: Sezona puanım; 8/10

• Beğendim
@Afet Güçverir izliyor musun diziyi hala? :A Ben çok severim desperate housewives'ı. Zamanında çok popülerdi ama sonradan unutulup gitti. Güncel izleyen birisini görünce şaşırdım :D

• Beğendim
@Afet Güçverir izliyor musun diziyi hala? :A Ben çok severim desperate housewives'ı. Zamanında çok popülerdi ama sonradan unutulup gitti. Güncel izleyen birisini görünce şaşırdım :D
İzliyorum kanka ama yavaşladım, yoğunluktan dolayı. En son 6x13'de kaldım... Fakat bence Edie öldükten sonra eski tadı kalmadı yani biraz da alışkanlıktan devam ediyorum diyeyim. :( Ben zamanında da parça parça izlemiştim pandemide adam akıllı izliyim dedim. :A

• Beğendim
İzliyorum kanka ama yavaşladım, yoğunluktan dolayı. En son 6x13'de kaldım... Fakat bence Edie öldükten sonra eski tadı kalmadı yani biraz da alışkanlıktan devam ediyorum diyeyim. :( Ben zamanında da parça parça izlemiştim pandemide adam akıllı izliyim dedim. :A
Edie'nin ölümüne ben de çok üzülmüştüm, eksikliği çok hissedildi :( Edie öldükten sonra
dizi biraz tad kaybetse de güzel bir şekilde bitti bence, çok bozmadı. 7.sezonda ana kadroya yeni karakter geliyor, fena sezon değildi bence. Son sezonsa biraz daha gerilim-gizem ağırlıklı. İzlemeye devam et bence :D

• Beğendim
Edie'nin ölümüne ben de çok üzülmüştüm, eksikliği çok hissedildi :( Edie öldükten sonra
dizi biraz tad kaybetse de güzel bir şekilde bitti bence, çok bozmadı. 7.sezonda ana kadroya yeni karakter geliyor, fena sezon değildi bence. Son sezonsa biraz daha gerilim-gizem ağırlıklı. İzlemeye devam et bence :D
Vaov bu detayı bilmiyordum.. Gizem temasını çok severim, güzel işlenirse.. Mesela 5.sezonumuz harikaydı o sarı saçlı adam çok başarılı götürdü keza yan hikayeler de güzeldi. Fakat 6.sezon birden düştü dizi, zoraki geldim 13.bölüme. :( Finali internette de bayağı övüyorlar çok merak ediyorum. :D

• Beğendim
Vaov bu detayı bilmiyordum.. Gizem temasını çok severim, güzel işlenirse.. Mesela 5.sezonumuz harikaydı o sarı saçlı adam çok başarılı götürdü keza yan hikayeler de güzeldi. Fakat 6.sezon birden düştü dizi, zoraki geldim 13.bölüme. :( Finali internette de bayağı övüyorlar çok merak ediyorum. :D
Gizemden kasıt merak ünsuru değil de böyle biraz daha karanlık ve belirsiz bir tema. Önceki sezonlardaki komedi-neşe unsuru falan yoktu diye hatırlıyorum. :D
Finali güzeldi evet, iyi sonlarmışlardı hikayeyi. Bitince üzülmüştüm baya :(

• Beğendim
Gizemden kasıt merak ünsuru değil de böyle biraz daha karanlık ve belirsiz bir tema. Önceki sezonlardaki komedi-neşe unsuru falan yoktu diye hatırlıyorum. :D
Finali güzeldi evet, iyi sonlarmışlardı hikayeyi. Bitince üzülmüştüm baya :(
Bu kadar ölüm, cinayet, aldatma sonrası artık komedi ve neşe kalmamıştır. :A

• Güldürdün