Bu ayar ona yeter sağol bebüş.O gitsin Deniz'e baksın, seni kaptırmam zaten böyle yoldan geçenlere.Kalite eşittir sen, sen eşittir ben, varoşluk eşittir Darkleqend
Bu ayar ona yeter sağol bebüş.O gitsin Deniz'e baksın, seni kaptırmam zaten böyle yoldan geçenlere.Kalite eşittir sen, sen eşittir ben, varoşluk eşittir Darkleqend
Az izlesin Kadın dizileriniAhahaha içimden o geçiyordu vallahi.
O gitsin Deniz'e baksın, seni kaptırmam zaten böyle yoldan geçenlere.Kalite eşittir sen, sen eşittir ben, varoşluk eşittir Darkleqend
1.si benim bu saatte burada ne işim var. 2.si siz ikiniz niye kalpleşiyorsunuz 3.sü eşcinsel iseniz bunu niye açık açık söylemiyorsunuz? Hadi itiraf edin de güzel bir uyku uyuyayım ben.Bu ayar ona yeter sağol bebüş.
Ben @Billy Kane e aşığım, o da bana aşık. Ama annem ona vermediği için kavuşamıyoruz. İşte tüm mesele bu...1.si benim bu saatte burada ne işim var. 2.si siz ikiniz niye kalpleşiyorsunuz 3.sü eşcinsel iseniz bunu niye açık açık söylemiyorsunuz? Hadi itiraf edin de güzel bir uyku uyuyayım ben.
Gece gece gözümden yaş geldi, mutlu musun? Sizin aşkınız Leyla ile Mecnun'u bile geçer be.Ben @Billy Kane e aşığım, o da bana aşık. Ama annem ona vermediği için kavuşamıyoruz. İşte tüm mesele bu...
Hiç sorma.Gece gece gözümden yaş geldi, mutlu musun? Sizin aşkınız Leyla ile Mecnun'u bile geçer be.
Ah, bi tane Ferdi Baba şarkısı açayımda dertleneyim derken sizin eşcinsel ilişkiniz aklıma geliyor ve kusuyorum.Hiç sorma.Sevip de kavuşamayanlara gelsin...
Ben sana boşuna yavrum demiyorum, herkese demem onu.İyice ortalık gülü yaptınız beni
Yalnız kadın olsaydımBen sana boşuna yavrum demiyorum, herkese demem onu.
Şu an evlenmiş olabilirdik, 3 yıl olmuş oluyordu tanışalı.Yalnız kadın olsaydım
Ne yapardın benle evleninceŞu an evlenmiş olabilirdik, 3 yıl olmuş oluyordu tanışalı.
Sabaha boğar kurtulurdum, ne yapacam seni?Ne yapardın benle evlenince
Halbuki ben daha farklı şeyler hayal etmiştimSabaha boğar kurtulurdum, ne yapacam seni?
Önce o farklı hayal ettiğin şeyler, sabahında da boğum.Halbuki ben daha farklı şeyler hayal etmiştim
Yok hayalimdeki şeyler aynı ama boğan taraf ben olacaktım seni yatağa kelepçeleyip sonra deşecektimÖnce o farklı hayal ettiğin şeyler, sabahında da boğum.
Yatakta kelepçelemelerr falan değişik fantazilerin var.Yok hayalimdeki şeyler aynı ama boğan taraf ben olacaktım seni yatağa kelepçeleyip sonra deşecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?