@Thequeer Ankaradakileri bile biliyor Kızılay'da 5, 6 tane saymıştı. 😱 Anam yılların Ankaralısıyım hiçbirini görmedim.
Ben tek yönü duydum zaten ismi bile imalı ben buradayım diyor o yüzden hep aklıma kaldı
@Thequeer Ankaradakileri bile biliyor Kızılay'da 5, 6 tane saymıştı. 😱 Anam yılların Ankaralısıyım hiçbirini görmedim.
Tamam bir şey demedik.Ben tek yönü duydum zaten ismi bile imalı ben buradayım diyor o yüzden hep aklıma kaldı
Umarım burada zeybek oynamaya falan çalışmıyorsundur.
@sokak sanati benim popülerliğim seni forum dışı bırakır tatlım kafan mı güzel sen kendini şimdi bir halt sanıyorsundurBeren'in çarpık vücuduyla beni mi mukayese ediyorsun. Sen de mesela suratını paylaştığında popülerliğin düştü@gözlemci
Kanka zıplarken çekecekti ama fotoğrafçı çekememişUmarım burada zeybek oynamaya falan çalışmıyorsundur.
Beren kıçını açmış seyirciye ama ben vücudumu fark varCanım biz olayları kiyaslariz isimleri değil.
Madem Beren'e popülerligi düştü o yüzden bu paylaşımları yapıyor diyorsan aynı olayı sen yapıyorsun yada Sıla yapıyor. Sıla'da geçen gün popom gözükebilir iyi kesin beni demeye çalışmış. Popülerliği düşmüş demek ki sana göre@yatutarsa Bak fanı bile diyor popülerligi düşmüş işte Sıla'nin
İğrenç zıplıyorsun.Kanka zıplarken çekecekti ama fotoğrafçı çekememiş
Zıplatmayı seviyorum daha çok ondandırİğrenç zıplıyorsun.
@MEnes 'in instagram adresini bana gönder. O entel-dantel karakterden nasıl bir tip çıkacak merak ediyorum.
@sokak sanati yüzünü mü paylaştı@sokak sanati benim popülerliğim seni forum dışı bırakır tatlım kafan mı güzel sen kendini şimdi bir halt sanıyorsundurBeren'in çarpık vücuduyla beni mi mukayese ediyorsun. Sen de mesela suratını paylaştığında popülerliğin düştü@gözlemci
Nasıl bir zıplatma tarzın varZıplatmayı seviyorum daha çok ondandırKendisi isterse versin bence benim vermem doğru olmaz
Maalesef öyle bir hata yaptı@sokak sanati yüzünü mü paylaştı
Nasıl bir şey lazım sanaNasıl bir zıplatma tarzın var
Ne?! Ayrıca asıl fotoğrafta da hiç sexy(bu niye ingilizce?) değilsin. Üzülme en azından marulsun.Zıplatmayı seviyorum daha çok ondandırKendisi isterse versin bence benim vermem doğru olmaz
Beren kıçını açmış seyirciye ama ben vücudumu fark varpoposu bu kadar değerliyse başka işlere yönelsin mankenlik mesela zaten oyunculuk anlamında beceriksiz.
@sokak sanati ni ben de merak ediyorum yakışıklı mıMaalesef öyle bir hata yaptı
Nasıl bir şey lazım sana
O zaman çekilebilirsin her zaman Ki gibiYani konuyla ilgili ancak bu kadar bağımsız bir yere gidilebilirdi.
Seninki konuşmak zaten boş konuşmaktı tartışma seviyende yerlerde.
Cahiller ile olmuyor bu tartışma işi seninle konuştukça bunu anladım
@sokak sanati ni ben de merak ediyorum yakışıklı mı
Valla sana ne uyarsa yaparım zıplamayı seviyorum ben boyu uzatıyor
Ona kalırsa yakışıklı@sokak sanati ni ben de merak ediyorum yakışıklı mı
Valla sana ne uyarsa yaparım zıplamayı seviyorum ben boyu uzatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?