partnerinin hatrına beğendim cnmTeşekkürler Çiğdem beğendiyseniz ne mutlu MusicSurvivor'da ikinci sezon kendimi katacağım yarışa.
Ben Trakyalı değilim ama teşekkürler Metin.
Teşekkürler Harun, yağ çekmiyorsun dimi.
partnerinin hatrına beğendim cnmTeşekkürler Çiğdem beğendiyseniz ne mutlu MusicSurvivor'da ikinci sezon kendimi katacağım yarışa.
Allah sana tependen baksın o zaman.partnerinin hatrına beğendim cnm
yok yok gerçek bu seferTeşekkürler Çiğdem beğendiyseniz ne mutlu MusicSurvivor'da ikinci sezon kendimi katacağım yarışa.
Kırklareli 'desin ya,ondan söyledim.[emoji1] Artık Trakyalı kimliği kazanmışındır.Teşekkürler Çiğdem beğendiyseniz ne mutlu MusicSurvivor'da ikinci sezon kendimi katacağım yarışa.
Gözün çıkmasın NisaŞu kuşları başka odaya alamadın mı ? 2 kez dinledim şarkıya odaklanabilmek için
Her neyse, öncelikle sözler çok güzel olmuş, çok beğendim. Güzel seslendirmişsin ama fon olmadığından mıdır nedir bazı yerleri çok uzatmışsın gibi geldi bana. Sesine sağlık@denizz19
Hahaha seve seveGözün çıkmasın NisaKuşlara yorum yapmayı bırakın da bana odaklanın biraz.Beğendiysen ne mutluFon müziğini de sen yaparsın artık kafandan.
Niye beğenmedin mekanı. Mis gibi bir vitrin dolusu viski, güzel bir biblo çiçek, seramik koltuklarHahaha seve seveBu arada mekan 0 / 10 Sana bir ara stüdyo ayarlayalım canım harcanma
Fazla otantikNiye beğenmedin mekanı. Mis gibi bir vitrin dolusu viski, güzel bir biblo çiçek, seramik koltuklarbir adet defter
Yarın mentionla izleyim şimdi geç oldu kulaklık yok yanımda. Ona kadar sen şunu dinle.Beğendin mi beğenmedin mi onu söyle yorum yap uzunca.
Yarın gir dinle mention falan yok sana tam sopalıksın.Yarın mentionla izleyim şimdi geç oldu kulaklık yok yanımda. Ona kadar sen şunu dinle.
Beni niye etiketledin mümin.@gundix123 @destere @*Dream* @kaan955 @SERHAT3456 sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum. Destere sen özelden yazabilirsin
Pardon ya valla unuttum.Beni niye etiketledin mümin.Video felan attık okadar, ben saksı değilim.
Karar ver bakalım.şu an düşnüyorum @denizz19 un sesi mi daha iyi arda turan ın mı diye
Teşekkürler.Çok iyi söylemişsinşarkıyı sanırım bir öncekini sevmemiştim ama bu süper olmuş. Ağzına sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?