partnerinin hatrına beğendim cnmTeşekkürler Çiğdem beğendiyseniz ne mutlu MusicSurvivor'da ikinci sezon kendimi katacağım yarışa.
Ben Trakyalı değilim ama teşekkürler Metin.
Teşekkürler Harun, yağ çekmiyorsun dimi.![]()
partnerinin hatrına beğendim cnmTeşekkürler Çiğdem beğendiyseniz ne mutlu MusicSurvivor'da ikinci sezon kendimi katacağım yarışa.
Allah sana tependen baksın o zaman.partnerinin hatrına beğendim cnm![]()
yok yok gerçek bu seferTeşekkürler Çiğdem beğendiyseniz ne mutlu MusicSurvivor'da ikinci sezon kendimi katacağım yarışa.
Kırklareli 'desin ya,ondan söyledim.[emoji1] Artık Trakyalı kimliği kazanmışındır.Teşekkürler Çiğdem beğendiyseniz ne mutlu MusicSurvivor'da ikinci sezon kendimi katacağım yarışa.
Gözün çıkmasın NisaŞu kuşları başka odaya alamadın mı ? 2 kez dinledim şarkıya odaklanabilmek için
Her neyse, öncelikle sözler çok güzel olmuş, çok beğendim. Güzel seslendirmişsin ama fon olmadığından mıdır nedir bazı yerleri çok uzatmışsın gibi geldi bana. Sesine sağlık@denizz19
Hahaha seve seveGözün çıkmasın NisaKuşlara yorum yapmayı bırakın da bana odaklanın biraz.
Beğendiysen ne mutlu
Fon müziğini de sen yaparsın artık kafandan.
![]()
Niye beğenmedin mekanı. Mis gibi bir vitrin dolusu viski, güzel bir biblo çiçek, seramik koltuklarHahaha seve seveBu arada mekan 0 / 10 Sana bir ara stüdyo ayarlayalım canım harcanma
![]()
Fazla otantikNiye beğenmedin mekanı. Mis gibi bir vitrin dolusu viski, güzel bir biblo çiçek, seramik koltuklarbir adet defter
![]()
Yarın mentionla izleyim şimdi geç oldu kulaklık yok yanımda. Ona kadar sen şunu dinle.Beğendin mi beğenmedin mi onu söyle yorum yap uzunca.![]()
Yarın gir dinle mention falan yok sana tam sopalıksın.Yarın mentionla izleyim şimdi geç oldu kulaklık yok yanımda. Ona kadar sen şunu dinle.
Beni niye etiketledin mümin.@gundix123 @destere @*Dream* @kaan955 @SERHAT3456 sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum. Destere sen özelden yazabilirsin![]()
Pardon ya valla unuttum.Beni niye etiketledin mümin.Video felan attık okadar, ben saksı değilim.
![]()
Karar ver bakalım.şu an düşnüyorum @denizz19 un sesi mi daha iyi arda turan ın mı diye![]()
Teşekkürler.Çok iyi söylemişsinşarkıyı sanırım bir öncekini sevmemiştim ama bu süper olmuş. Ağzına sağlık.![]()