Denizz19 - Ben Kim miyim? ( Yeni Klip)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler Çiğdem beğendiyseniz ne mutlu MusicSurvivor'da ikinci sezon kendimi katacağım yarışa. :A

Ben Trakyalı değilim ama teşekkürler Metin. :D

Teşekkürler Harun, yağ çekmiyorsun dimi. :A
partnerinin hatrına beğendim cnm :A:A:A:A

Teşekkürler Çiğdem beğendiyseniz ne mutlu MusicSurvivor'da ikinci sezon kendimi katacağım yarışa. :A

Ben Trakyalı değilim ama teşekkürler Metin. :D

Teşekkürler Harun, yağ çekmiyorsun dimi. :A
Kırklareli 'desin ya,ondan söyledim.[emoji1] Artık Trakyalı kimliği kazanmışındır.

Şu kuşları başka odaya alamadın mı ? 2 kez dinledim şarkıya odaklanabilmek için :bağır:

Her neyse, öncelikle sözler çok güzel olmuş, çok beğendim. Güzel seslendirmişsin ama fon olmadığından mıdır nedir bazı yerleri çok uzatmışsın gibi geldi bana. Sesine sağlık :bhr: @denizz19

Şu kuşları başka odaya alamadın mı ? 2 kez dinledim şarkıya odaklanabilmek için :bağır:

Her neyse, öncelikle sözler çok güzel olmuş, çok beğendim. Güzel seslendirmişsin ama fon olmadığından mıdır nedir bazı yerleri çok uzatmışsın gibi geldi bana. Sesine sağlık :bhr: @denizz19
Gözün çıkmasın Nisa :D Kuşlara yorum yapmayı bırakın da bana odaklanın biraz. :A Beğendiysen ne mutlu :D Fon müziğini de sen yaparsın artık kafandan. :F

Çok iyi söylemişsinşarkıyı sanırım bir öncekini sevmemiştim ama bu süper olmuş. Ağzına sağlık.:X