Kuşları beğendin oh be kot kafa @Yakamoz-Asi gibi beğenmemezlik yapmadın.Keşke arkadan fon müzik de koysan ama olsun kuşlar eşlik etmiş o da olur.
Beğendim ben de her zaman üstüne kata kata ilerliyorsun. Şarkın fena olmamış. Ağızına, her yerine sağlık. @denizz19
Uyyy kot kafana Tamam.Görüdmde yarın dinleyeceğim. Ölmek için çok erken daha yeni 2015'e girdik.
Şaka bir yana yarın dinlerim. Şuan dinleyesim yok.
Yarin soz dinlicem simdi cikiyorum.
Teşekkür ederim beğenmene sevindim. Müzik alt yapısını hazırlayabilecek birini bulana kadar bu şekilde gideceğim maalesef. Kuş sesi için artık yapacak pek bir şey yok gibi. Hırkayı bende zaten beğenerek almıştım hala var mıdır bilmem Koton'da bulabilirsin belki.Güzel olmuş ses, söz. Ama kuş sesi ve müziksiz olması eksi yönlerinden. Bir de hırkayı çok beğendim. Emeğine sağlık.
+ben bir konuya girdiğimde genelde 10 dakikada cevaplarım.
Arkadaş yoruma bak hele ya beklerdim saçma bir yorum dasen kimsin ne bilelim
senin sesinden çok kuşun vokalini beğendim
saçlar da maşallah qÇiğdem- ile saç saça baş başa kavga edebilirsiniz bence
Fellaini doğru tespit Teşekkürler.Bu saçlar ne Deniz?Ben sana Welbeck demiştim sen Fellaini olmuşsun resmen.Şarkı da iyi gitarla falan olursa dinlenebilir
Teşekkürler Özgür bence de hiç girme yeteri kadar girdiler zaten.Vay şarkıyı sen yazmışsın tebrik ederim.
Çok da güzel söylemişsin, beğendim ben.
Kuş konusuna girmiyorum bilerek.
Teşekkürler.Sarki hic fena degil, begendim.
Yandan gelen kuş sesi olmasaymış daha iyi olurmuş@cevaa reyiz baktın beğendin gittin yorum isterim yorum.
Kuşu çıkar genel anlamda sözler bana ait bu arada sen okumamışsındır kesin.Yandan gelen kuş sesi olmasaymış daha iyi olurmuş