Denizlispor Galatasaray | STSL 19/20 Sezonu - 1. Hafta Maçı

İlk hafta sadece Fener kendi sahasında oynuyor. Belki kazanıp ilk ve son kez önümüze geçerler :A

Falcao dışında isim söyledi mi Abdurrahim :A
Gazişehir'de Fener'e çelme takacak potansiyel görüyorum. :A Bir zenci topçularının golü var. :A İyi stoper ve defansif orta saha yok Fener'de her şey olabilir :D

Aman ne söylicek, kumar oynayıp denize giriyordu :A Torunlarına da düşkündü epey. Öyle çok konuşmadık, ben resmimi çekindim istediğimi aldım ve vedalaştık :A Yanında eşi vardı ve sesi de gitmişti, yorgundu. :D

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Gazişehir'de Fener'e çelme takacak potansiyel görüyorum. :A Bir zenci topçularının golü var. :A İyi stoper ve defansif orta saha yok Fener'de her şey olabilir :D

Aman ne söylicek, kumar oynayıp denize giriyordu :A Torunlarına da düşkündü epey. Öyle çok konuşmadık, ben resmimi çekindim istediğimi aldım ve vedalaştık :A Yanında eşi vardı ve sesi de gitmişti, yorgundu. :D
Futbolcularının isimleri bile belli değil, zenci topçunun golü var ne ya :A

Ne zaman gördün onu, Falcao olayını bitirip tatile çıkmış gibi miydi :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Futbolcularının isimleri bile belli değil, zenci topçunun golü var ne ya :A

Ne zaman gördün onu, Falcao olayını bitirip tatile çıkmış gibi miydi :A
İçime doğdu. :A

Bence daha hiç başlamamıştı. :F Ramazan Bayramı'nda gördüm, sezonun yorgunluğunu atıyordu. :A Sesi de kutlamalardan dolayı gidik olabilir, Falcao ile ilgili bir durum yok yani. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
İçime doğdu. :A

Bence daha hiç başlamamıştı. :F Ramazan Bayramı'nda gördüm, sezonun yorgunluğunu atıyordu. :A Sesi de kutlamalardan dolayı gidik olabilir, Falcao ile ilgili bir durum yok yani. :A
monaconun durumu kötü falcao olmasa küme düşüyorlarmış 17.bitirmişler ligi @Bully
monaco feneri eledi fenerbahçe dirarı aldı 1 şampiyonluk gösterme feneri eleme ödülü ardından
falcao olmazsa düşürürler

• Güldürdün
Reactions: Bully