Denizlispor Galatasaray | STSL 19/20 Sezonu - 1. Hafta Maçı

Ama Marcao pas atıyor, oyun kuruyor leyn :) İlk geldiğinden beri söylüyoruz bu adama güvenilmez diye, ama buradakiler adamı savunmak için ne diyeceğini şaşırdı. Neymiş çok güzel paslar atıyormuş :A Ama hakkını yemeyelim yine de geçen sezon, sezon ilerledikçe toparlanmıştı. Şimdi de umarım bir an önce toparlanır yoksa kanser oluruz biz bu defansla. Zaten sadece Marcao değil diğerleri de sıkıntılı.

Eski Selçuk'dan kalan tek özellik duran top kullanımıydı. O da gitmiş artık. Haftaya direk Nzonzi-Seri ile başlamalıyız. Selçuk ilk 11 oyuncusu olamaz artık bu çok net.

Penaltı gol olsa ve 10 kişi kalmasak bu kötü halimizle bile puan veya puanlar koparabilirmişiz yalnız. Neyse iyi oldu ama özellikle ligin başında böyle mağlubiyet iyidir. Kendine gelir oyuncular, çok fazla rehavete girmişler çünkü belli.

Bu mağlubiyet kesinlikle iyi oldu. Marcao ve Luyindama ikisi de hala acemi. Özellikle Marcao, bu saçma hataları en aza indirgediği zaman bir şeyler olur belki. Ama hala şu aşamada yetersiz. Ozan Kabak 18 yaşında çok daha olgun oynuyordu be... Yine de defans bu rezillikte oynamaya devam etmeyecektir diye düşünüyorum, umuyorum. Muhakkak form artışı olacaktır. Mariano Nagatomo çoook kötüydü. Mariano özellikle saç baş yoldurttu. Linnes ne durumda bilmiyorum ama en azından hızlı adam. O oynasın Konya maçında.

Orta saha için de Nzonzi'yi beklemek lazım. Seri Nzonzi uyumunu gördükten sonra bir yorum yapılabilir. Selçuk bu takımın 11'i olmamasını geçtim 90 dakika oynadı dün... Komedi gibi teknik hatalar ve değişiklik hataları yapıldı. Hatta ilk golü direk Diagne çıkıp Ahmet Çalık girip 3 defansa döndük diye yedik. Donk eğer 3'lü defans ortasında değil de orta sahada Selçuk'un yanında oynasaydı Recep o vuruşu asla yapamazdı. Çok boş kaldı orta saha ve bunu göremedi hoca. Keza Belhanda oldukça kötüydü. 6 7 top kaybı yaptı ve hepsi tehlikeli ataklar olarak döndü. Kırmızı kartta da saçma bir top kaybı yapmıştı. Bu hali hiiiiç çekilmiyor...

Jimmy Adem falan bunlar Gs topçusu değil olamaz. İlk 11'de Jimmy oynayacağına gitsin Yunus Akgün oynasın asla tek bir laf etmem. 30 üstü yerli adam almayın kardeşim şu takıma. Senin altyapında potansiyeli yüksek 18 19 yaşında çocuklar forma bekliyor, Jimmy kim, Adem kim, Şener kim. Terim'e çok kızdım bu transferlerde, bence büyük saçmalık. 11 oynatılmaları daha büyük saçmalık...

Hücum hattı ağır ve yetersiz kaldı bu maç. Ki bu sene oyun tarzı değişecek gibi duruyor. Tempo futbolu yerini pas futboluna bırakacak gibi. Transferler ve kadro durumu buna delalet. Son 4 5 yıldır Bruma, Garry, geçen yıl Onyekuru. Kanatlardan hep hızlı adamlarımız vardı, bu sene yok. Babel eski hızında değil zaten, çok belli oluyor. Emre Mor o hızı sağlayabilir ama hiç hazır değil şuan iş yapabilmek için. Diagne'ye yorum yapmıyorum zaten, gördükçe tiksiniyorum...

Falcao ve forvet yedeği, sol bek, sağ bek, stoper eksiği mevcut takımda. Hangisini kapatabiliriz şu kısıtlı zamanda bilmiyorum ama en azından kesin olarak 1 forvet ve belki tecrübeli 1 stoper alınabilir. Çünkü ŞL'de makas bu kadar açılmışken hallaç pamuğu yapar 5'lik eder gönderirler adamı...

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
5'lik eder gönderirler adamı...

Fazla iyimser bir tahmin olmuş. :A Messi’li Barça, acıması olmayan City, atabileceği maksimum gol sayısını/rakip kim olursa olsun atan Bayern ve diğerleri. Defansımızda ise Marcao ve Luyindama, yedek Ahmet Çalık. Korku dolu rüyalar görüyorum adaşım, titriyorum...

Fazla iyimser bir tahmin olmuş. :A Messi’li Barça, acıması olmayan City, atabileceği maksimum gol sayısını/rakip kim olursa olsun atan Bayern ve diğerleri. Defansımızda ise Marcao ve Luyindama, yedek Ahmet Çalık. Korku dolu rüyalar görüyorum adaşım, titriyorum...
Messi'li Barca diye belirtmen iyi olmuş Şerlok beyciğim. Dün bizim maç bittikten sonra Barca'yı izledim de Messi'siz Barca'nın rezilliğine canlı canlı tanık oldum. Takımın birbiriyle uyumu sıfırdı, sürekli hatalı paslarla atakları rezil edip durdular. Son dakikada Aduriz de çok güzel bir gol atıp cezalarını kesti :A Bu halleriyle bize fark falan atamazlar, Messi ile birlikte bile ancak 2-3 gol yeriz :A Valverde çok iyi teknik direktör maşallah, umarım hep takımın başında kalmaya devam eder :A @MEnes

Messi'li Barca diye belirtmen iyi olmuş Şerlok beyciğim. Dün bizim maç bittikten sonra Barca'yı izledim de Messi'siz Barca'nın rezilliğine canlı canlı tanık oldum. Takımın birbiriyle uyumu sıfırdı, sürekli hatalı paslarla atakları rezil edip durdular. Son dakikada Aduriz de çok güzel bir gol atıp cezalarını kesti :A Bu halleriyle bize fark falan atamazlar, Messi ile birlikte bile ancak 2-3 gol yeriz :A Valverde çok iyi teknik direktör maşallah, umarım hep takımın başında kalmaya devam eder :A @MEnes

Barça bu haldeyken Real'in artık ligi alıp götürmesi lazım Utku beyciğim, olmaz böyle. :A Ne yapar bu sezon Real, Neymar'da geldi gibi. :A Messi'li Barça'nın biz minimum 5 atma potansiyeli var Utku beyciğim. :A Messi başka bir seviye. :A Son cümleniz ise kan dondurucu, o adamdan kimseye hoca olmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Barça bu haldeyken Real'in artık ligi alıp götürmesi lazım Utku beyciğim, olmaz böyle. :A Ne yapar bu sezon Real, Neymar'da geldi gibi. :A Messi'li Barça'nın biz minimum 5 atma potansiyeli var Utku beyciğim. :A Messi başka bir seviye. :A Son cümleniz ise kan dondurucu, o adamdan kimseye hoca olmaz. :A
Real de pek güven vermiyor Şerlok beyciğim. Belki de aradan Atletico fırlayıp alır şampiyonluğu :A

Yok bee 5 yemeyiz merak etme. 2 tane Messi atsa, bir tane de asist yapsa 3 eder. Hadi bir tane de Dembele, Griezmann falan kendi çabasıyla atsın 4-0 hayırlı uğurlu olsun. Zaten bizim klasik tarifemiz 4 gol, Barca da gelse bozmayız onu. Belki City bozabilir ama :A

Son cümleyi de kanınız donsun diye yazdım zaten, başarılı da olmuşum işte ne güzel :A

Kardeşim, yokluğuma rağmen beni etiket listelerine dahil etmişsin eyvallah. Adam var adam gibi..

Maçın sonucu ve oynanan futbola gelirsek tek kelimeyle rezalet.. Yeni transferlerin takıma oturmasını bekleyeceğiz artık. Benim yokluğumda 2 şampiyonluk yaşadık, foruma gelmem zehirli ok mu olacak acaba :A @MasacRE @Maskeli Fedai

Kardeşim, yokluğuma rağmen beni etiket listelerine dahil etmişsin eyvallah. Adam var adam gibi..

Maçın sonucu ve oynanan futbola gelirsek tek kelimeyle rezalet.. Yeni transferlerin takıma oturmasını bekleyeceğiz artık. Benim yokluğumda 2 şampiyonluk yaşadık, foruma gelmem zehirli ok mu olacak acaba :A @MasacRE @Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai dışarılarda gezip tozarken Nzonzi'yi aldık, şimdi ondan Falcao gelene kadar eve girmemesini talep ettik. Senin gelişin de zehirli ok etkisi yaratacaksa geldiğin yere geri dön! Her şey GS için yani yanlış anlama :A @Sherlock

@Maskeli Fedai dışarılarda gezip tozarken Nzonzi'yi aldık, şimdi ondan Falcao gelene kadar eve girmemesini talep ettik. Senin gelişin de zehirli ok etkisi yaratacaksa geldiğin yere geri dön! Her şey GS için yani yanlış anlama :A @Sherlock
Hatırlarsan benim açtığım konularda puan kaybederdik genelde, Dursun zamanları :A

Biz Abdurrahim reyizle Kıbrıs'ta beraberdik, Falcao'nun ve yeni transferlerin sözünü almıştım problem yok :A

Başakşehir kırmızı kart gördü ve Malatya attı, yarın Gazişehir de şovunu yapmalı :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Geçen sezonun ilk 3’ü yakıcı bir giriş yaptı bu sezon lige...

hc82270x3r49.jpeg

@Maskeli Fedai @MEnes @Sherlock

Adamlık müessesi sensiz eksikti kardeşim, forumun adamlık oranı yeniden yükselişe geçti. Tekrar hoş geldin. :A

Sen bizim şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz dönemlerde git, sonra gelirsin. :A @Maskeli Fedai evden bir çıktı transfer üzerine transfer yaptık, benzer durumlar. :A

Adamlık müessesi sensiz eksikti kardeşim, forumun adamlık oranı yeniden yükselişe geçti. Tekrar hoş geldin. :A

Sen bizim şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz dönemlerde git, sonra gelirsin. :A @Maskeli Fedai evden bir çıktı transfer üzerine transfer yaptık, benzer durumlar. :A
Böyle övgüler duymak ne güzel, sağol varol Enes'im canını yerim :A Tekrar hoş buldum :D

Aynen o totemi uygulayalım :A @Maskeli Fedai ile bizim uğursuzluğumuz meşhurdur bazı konularda :A Ama bazı konularda da uğurluyumdur, değişiyor :D GS için en iyisi neyse onu yapmalıyız :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai

Böyle övgüler duymak ne güzel, sağol varol Enes'im canını yerim :A Tekrar hoş buldum :D

Aynen o totemi uygulayalım :A @Maskeli Fedai ile bizim uğursuzluğumuz meşhurdur bazı konularda :A Ama bazı konularda da uğurluyumdur, değişiyor :D GS için en iyisi neyse onu yapmalıyız :A
Sayın Gs'li dostum mahrem bilgilerimizi paylaşmayınız lütfen :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Hatırlarsan benim açtığım konularda puan kaybederdik genelde, Dursun zamanları :A

Biz Abdurrahim reyizle Kıbrıs'ta beraberdik, Falcao'nun ve yeni transferlerin sözünü almıştım problem yok :A

Başakşehir kırmızı kart gördü ve Malatya attı, yarın Gazişehir de şovunu yapmalı :A
İlk hafta sadece Fener kendi sahasında oynuyor. Belki kazanıp ilk ve son kez önümüze geçerler :A

Falcao dışında isim söyledi mi Abdurrahim :A

• Güldürdün
Reactions: Bully