Hiç yüzün gülmüyor senin evet hep oflayarak anlatıyorsunValla ben geçen sezondan sonra korktum
Hiç yüzün gülmüyor senin evet hep oflayarak anlatıyorsunValla ben geçen sezondan sonra korktum
Hahah evet takımı yıkıyorsun yanı kazanmak anlamındaYeneriz
Fenerbahçe şampiyon olacaksa
Mutlaka ön eleme oynar
Genel olay
Geçen yıl tur atlamasa fenerbahçe
Ön eleme oynayacaktı takımlar
5'lik eder gönderirler adamı...
Messi'li Barca diye belirtmen iyi olmuş Şerlok beyciğim. Dün bizim maç bittikten sonra Barca'yı izledim de Messi'siz Barca'nın rezilliğine canlı canlı tanık oldum. Takımın birbiriyle uyumu sıfırdı, sürekli hatalı paslarla atakları rezil edip durdular. Son dakikada Aduriz de çok güzel bir gol atıp cezalarını kestiFazla iyimser bir tahmin olmuş.Messi’li Barça, acıması olmayan City, atabileceği maksimum gol sayısını/rakip kim olursa olsun atan Bayern ve diğerleri. Defansımızda ise Marcao ve Luyindama, yedek Ahmet Çalık. Korku dolu rüyalar görüyorum adaşım, titriyorum...
Messi'li Barca diye belirtmen iyi olmuş Şerlok beyciğim. Dün bizim maç bittikten sonra Barca'yı izledim de Messi'siz Barca'nın rezilliğine canlı canlı tanık oldum. Takımın birbiriyle uyumu sıfırdı, sürekli hatalı paslarla atakları rezil edip durdular. Son dakikada Aduriz de çok güzel bir gol atıp cezalarını kestiBu halleriyle bize fark falan atamazlar, Messi ile birlikte bile ancak 2-3 gol yeriz
Valverde çok iyi teknik direktör maşallah, umarım hep takımın başında kalmaya devam eder
@MEnes
Real de pek güven vermiyor Şerlok beyciğim. Belki de aradan Atletico fırlayıp alır şampiyonluğuBarça bu haldeyken Real'in artık ligi alıp götürmesi lazım Utku beyciğim, olmaz böyle.Ne yapar bu sezon Real, Neymar'da geldi gibi.
Messi'li Barça'nın biz minimum 5 atma potansiyeli var Utku beyciğim.
Messi başka bir seviye.
Son cümleniz ise kan dondurucu, o adamdan kimseye hoca olmaz.
![]()
Kardeşim, yokluğuma rağmen beni etiket listelerine dahil etmişsin eyvallah. Adam var adam gibi..
@Maskeli Fedai dışarılarda gezip tozarken Nzonzi'yi aldık, şimdi ondan Falcao gelene kadar eve girmemesini talep ettik. Senin gelişin de zehirli ok etkisi yaratacaksa geldiğin yere geri dön! Her şey GS için yani yanlış anlamaKardeşim, yokluğuma rağmen beni etiket listelerine dahil etmişsin eyvallah. Adam var adam gibi..
Maçın sonucu ve oynanan futbola gelirsek tek kelimeyle rezalet.. Yeni transferlerin takıma oturmasını bekleyeceğiz artık. Benim yokluğumda 2 şampiyonluk yaşadık, foruma gelmem zehirli ok mu olacak acaba@MasacRE @Maskeli Fedai
Hatırlarsan benim açtığım konularda puan kaybederdik genelde, Dursun zamanları@Maskeli Fedai dışarılarda gezip tozarken Nzonzi'yi aldık, şimdi ondan Falcao gelene kadar eve girmemesini talep ettik. Senin gelişin de zehirli ok etkisi yaratacaksa geldiğin yere geri dön! Her şey GS için yani yanlış anlama@Sherlock
Kardeşim, yokluğuma rağmen beni etiket listelerine dahil etmişsin eyvallah. Adam var adam gibi..
Maçın sonucu ve oynanan futbola gelirsek tek kelimeyle rezalet.. Yeni transferlerin takıma oturmasını bekleyeceğiz artık. Benim yokluğumda 2 şampiyonluk yaşadık, foruma gelmem zehirli ok mu olacak acaba@MasacRE @Maskeli Fedai
Böyle övgüler duymak ne güzel, sağol varol Enes'im canını yerimAdamlık müessesi sensiz eksikti kardeşim, forumun adamlık oranı yeniden yükselişe geçti. Tekrar hoş geldin.
Sen bizim şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz dönemlerde git, sonra gelirsin.@Maskeli Fedai evden bir çıktı transfer üzerine transfer yaptık, benzer durumlar.
![]()
Adamlık müessesi sensiz eksikti kardeşim, forumun adamlık oranı yeniden yükselişe geçti. Tekrar hoş geldin.
Sen bizim şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz dönemlerde git, sonra gelirsin.@Maskeli Fedai evden bir çıktı transfer üzerine transfer yaptık, benzer durumlar.
![]()
Sayın Gs'li dostum mahrem bilgilerimizi paylaşmayınız lütfenBöyle övgüler duymak ne güzel, sağol varol Enes'im canını yerimTekrar hoş buldum
Aynen o totemi uygulayalım@Maskeli Fedai ile bizim uğursuzluğumuz meşhurdur bazı konularda
Ama bazı konularda da uğurluyumdur, değişiyor
GS için en iyisi neyse onu yapmalıyız
![]()
Hahaha mahremini yesinler senin trollSayın Gs'li dostum mahrem bilgilerimizi paylaşmayınız lütfen![]()
İlk hafta sadece Fener kendi sahasında oynuyor. Belki kazanıp ilk ve son kez önümüze geçerlerHatırlarsan benim açtığım konularda puan kaybederdik genelde, Dursun zamanları
Biz Abdurrahim reyizle Kıbrıs'ta beraberdik, Falcao'nun ve yeni transferlerin sözünü almıştım problem yok
Başakşehir kırmızı kart gördü ve Malatya attı, yarın Gazişehir de şovunu yapmalı![]()