Denizlispor Galatasaray | STSL 19/20 Sezonu - 1. Hafta Maçı

Abdurrahim Albayrak: Falcao konusunda taraftarın içi %99 rahat olsun!

İşte bu!

@MEnes @Sherlock @Diagne @Maskeli Fedai @MasacRE @DarkLegenD

Güzeeeeel. Ama bu takımın tek eksiği Falcao değil, bu akşam bunu daha net gördük. Marcao + Luyindama ikilisi ile bu sezon geçmez, bırak sezonu ŞL’de kafayı yeriz her maç sinirden. Semih Kaya da çok hata yapan bir stoperdi zamanında, yanına Ujfa gelince adamı Avrupa’dan falan istemişlerdi o dönem. Marcao ve Luyindama ikilisine ek olarak tam olarak öyle tecrübeli bir isim lazım. Direkt bu transfer döneminde alınmalı hatta. Şu Diagne hemen satılsa alırız aslında ama zor gözüküyor maalesef.

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Güzeeeeel. Ama bu takımın tek eksiği Falcao değil, bu akşam bunu daha net gördük. Marcao + Luyindama ikilisi ile bu sezon geçmez, bırak sezonu ŞL’de kafayı yeriz her maç sinirden. Semih Kaya da çok hata yapan bir stoperdi zamanında, yanına Ujfa gelince adamı Avrupa’dan falan istemişlerdi o dönem. Marcao ve Luyindama ikilisine ek olarak tam olarak öyle tecrübeli bir isim lazım. Direkt bu transfer döneminde alınmalı hatta. Şu Diagne hemen satılsa alırız aslında ama zor gözüküyor maalesef.

En kötü durumda Ocak ayına kadar Marcao yerine Donk da oynayabilir stoperde, tam bir joker olduğu için Luyindama ile iyi anlaşabilirler. Önlerinde Seri-Nzonzi, serisi yumuşak ama hızlı, Nzonzi sert ve yavaş tam birbirilerini tamamlayacak ikili. Yedek olarak Selçuk, Ömer Bayram belki Jimmy. Önde Belhanda-Babel-Feghouli ve ilerde Falcao...

Kağıt üzerinde harika gözüküyor ancak bir şey eksik o da hız. Yıllar sonra ilk defa kontra atak yapabilecek bir isim yok takımda, sağı solu otobana çevirecek suratlı adamlar yok. Ligde bile takılırken şampiyonlar liginde paçavra olur takım bu yavaşlıkla. Eğer kontra atak yapacak kadro yoksa, mecburen takır takır pas ve uzun top taktiği oynayacak takım taktiği lazım, ancak o sistem oturursa bu kadro iş yapar.

Marcao aklını başına alana kadar onun yerine Donk, Nagatomo yerine Linnes oynayabilir orada. Kayserispor maçına şu kadroyla çıktığımızı düşünsene

Muslera

Mariano - Luyindama - Donk - Naga (Linnes)

Seri - Nzonzi

Feghouli - Belhanda - Babel

Falcao...
Fiorentina maçında da dedim. Bu takımın Falcao'dan daha büyük sorunları var. Abicim bu takım hızlı atağa çıkamıyor. Zevkli oyun oynamıyoruz, bireysel yeneteneklere çok bağlıyız. Her şeyi geçtim Denizlispor bile bize karşı üstün oynayabiliyor. Rezalet

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Pek de süpriz değildi bu skor fakat Denizlispor beklediğimden daha iyi çıktı. Taş çatlasa 5 gün önce şehre ayak basan adam ilk 11'de oynadı. Birçok futbolcu iyi oynadı. Takım birbiriyle çok uyumlu. Takır takır paslaşıyorlar.

Ligin son şampiyonu ligin kalitesini gösteriyor resmen. Bu kadar sıkıcı bir futbol oynanamaz. Geçen seneden daha kötü sanırım. Falcao ve N'zonzi geldiğinde dahi böyle oynarsa bu takım, bir sıkıntı var demektir. Ama sıkıntı asla Fatih Terim'de değildir. Çünkü o Türkiye'nin en iyi teknik direktörü. Allah kerim Fatih Terim! Fatih Terim ne derse o!

Hahha Aaa maç konusunda çok söyleyecek birşeyim yokta Galatasaray yenilince @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock Beşiktaşımızla uğraşan şu kitle için seviniyorum :A Birde ben ne zaman görsem yeniliyorlar nasıl şampiyon oluyorsunuz siz onuda hiç anlamıyorum :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Avrupa maçlarında Türk takımlarını desteklemen zaten olması gereken bu başka birşey katiyen düşünülemez. :A
O yukarıda saydıklarımla Galatasaraylı oldukları için değil Beşiktaşın yenilmelerini istedikleri için dalga geçiyorum :F Yurt dışı maçlarında Beşiktaşın yenilmesini istiyorlar :A :A :A

O yukarıda saydıklarımla Galatasaraylı oldukları için değil Beşiktaşın yenilmelerini istedikleri için dalga geçiyorum :F Yurt dışı maçlarında Beşiktaşın yenilmesini istiyorlar :A :A :A
valla bu sezon avrupada erken elenmek kötü olabilir fenerde yok bu sezon avrupada tek maçla kaçırdı

• Güldürdün
Elemeler olduğu için önceden oynanıyor.Bjk ile Gs'ın maçları eylülde başlayacak.Bu arada yıkarız derken hangi anlamda söyledin?
Malatya elendi
Başakşehir avrupa ligi gruplarında
Trabzonspor avrupa liginde
Aaa Trabzon iyi karadeniz takımı ama Malatya desterenin memleketi gitmiş :F

pompy Fener yok dedi oynucamız yurt dısı takımlarını sizin yerinizede yıkarız :Z :Z :Z

Elemeler olduğu için önceden oynanıyor.Bjk ile Gs'ın maçları eylülde başlayacak.Bu arada yıkarız derken hangi anlamda söyledin?
Yeneriz
Fenerbahçe şampiyon olacaksa
Mutlaka ön eleme oynar
Genel olay
Geçen yıl tur atlamasa fenerbahçe
Ön eleme oynayacaktı takımlar

• Harika