Denizdeki Meteor 1.Bölüm | Yeni Dizi

Hhaha anlasam hamile kaldıma şaşırmazdım bence okudum ben anlamadım mesala
Crown Malikanesi uyeleri bir takim testler yapmak için uzaylı kızların içine yarı uzaylı bir bebek için gerekli teknolojiyi yerlestiriyor ve anneyle bebeği sonsuza kadar Crown malikanesinde tutmaya çalışıyor

Crown Malikanesi uyeleri bir takim testler yapmak için uzaylı kızların içine yarı uzaylı bir bebek için gerekli teknolojiyi yerlestiriyor ve anneyle bebeği sonsuza kadar Crown malikanesinde tutmaya çalışıyor
Bir filmin falan uyarlamasımı bu kopya çektiğin bir kaynak varmıs

Bir filmin falan uyarlamasımı bu kopya çektiğin bir kaynak varmıs
Hayır değil bir filmin uyarlamasi
Konusu orjinal hiçbir yerde görmedim uzayli bi kıza bunlarin yapildigini ama isleyis olarak diğer kitaplari andirabilir

Çünkü belli basli seyler her kitapta ayni gidiyor elimden geldigince farkli seyler uretmeye calisiyorum

@Çiğdem- bakalim çocuğun olacak mi

aaa bunun babası olmucakmı

Özür dilencek bir şey yok
@cookies

İlk kısmı harika olmuş okucam devamını

Son düzenleme:
Roman gibi yazmışsın girişler falan
.Konuya biraz hızlı geçsen daha güzel olur gibi.Geçişleri anlatma bırak düşünüp buluruz biz hem de kısa olmuş olur.Ellerine sağlık

Özür dilencek bir şey yok
@cookies

İlk kısmı harika olmuş okucam devamını
Teşekkürler konuyu cok dusunerek buldum

Roman gibi yazmışsın girişler falan
.Konuya biraz hızlı geçsen daha güzel olur gibi.Geçişleri anlatma bırak düşünüp buluruz biz hem de kısa olmuş olur.Ellerine sağlık
Konuya biraz daha hızlı geçersem olayları birbirine bağlayamam lo.Mesela o fragmandaki Afrodit sahnesi olaylari bağlamak için şart