uzaylı oldumu biliyormuyumAsıl uzayli sensin lo o yarı
uzaylı oldumu biliyormuyumAsıl uzayli sensin lo o yarı
Alperyus sana anlatti bir seyler ama kesin anlamamissindiruzaylı oldumu biliyormuyum
Hhaha anlasam hamile kaldıma şaşırmazdım bence okudum ben anlamadım mesalaAlperyus sana anlatti bir seyler ama kesin anlamamissindir
Crown Malikanesi uyeleri bir takim testler yapmak için uzaylı kızların içine yarı uzaylı bir bebek için gerekli teknolojiyi yerlestiriyor ve anneyle bebeği sonsuza kadar Crown malikanesinde tutmaya çalışıyorHhaha anlasam hamile kaldıma şaşırmazdım bence okudum ben anlamadım mesala
Bir filmin falan uyarlamasımı bu kopya çektiğin bir kaynak varmısCrown Malikanesi uyeleri bir takim testler yapmak için uzaylı kızların içine yarı uzaylı bir bebek için gerekli teknolojiyi yerlestiriyor ve anneyle bebeği sonsuza kadar Crown malikanesinde tutmaya çalışıyor
Hayır değil bir filmin uyarlamasi Konusu orjinal hiçbir yerde görmedim uzayli bi kıza bunlarin yapildigini ama isleyis olarak diğer kitaplari andirabilirBir filmin falan uyarlamasımı bu kopya çektiğin bir kaynak varmıs
aaa bunun babası olmucakmıHayır değil bir filmin uyarlamasi Konusu orjinal hiçbir yerde görmedim uzayli bi kıza bunlarin yapildigini ama isleyis olarak diğer kitaplari andirabilir
Çünkü belli basli seyler her kitapta ayni gidiyor elimden geldigince farkli seyler uretmeye calisiyorum
@Çiğdem- bakalim çocuğun olacak mi
Bilmem ki belki zorda kalırsam wattpad versiyonuna eklerim ama çocuğun doğup doğmayacağı belli değilaaa bunun babası olmucakmı
Tövbe tövbe yine tuhaf şeyler olucak belliBilmem ki belki zorda kalırsam wattpad versiyonuna eklerim ama çocuğun doğup doğmayacağı belli değil
Olcak tabiki belkide babasızdır çocuk teknoloji komple onu sağlıyordurTövbe tövbe yine tuhaf şeyler olucak belli
Yarı insan olucakmıs ama ben uzaylıysam bu nasıl yarı insan oluyor babasıda yokOlcak tabiki belkide babasızdır çocuk teknoloji komple onu sağlıyordur
Ne bileyim lo uydururuz bi yerlereYarı insan olucakmıs ama ben uzaylıysam bu nasıl yarı insan oluyor babasıda yok
Senarist daha napacağını bilmiyor ayoll neyse ben sahura kaçıyorum cnm görüşürüzNe bileyim lo uydururuz bi yerlere
Senarist ne yapacağını biliyor ama söylemek istemiyorSenarist daha napacağını bilmiyor ayoll neyse ben sahura kaçıyorum cnm görüşürüz
Teşekkürler konuyu cok dusunerek buldum
Konuya biraz daha hızlı geçersem olayları birbirine bağlayamam lo.Mesela o fragmandaki Afrodit sahnesi olaylari bağlamak için şartRoman gibi yazmışsın girişler falan.Konuya biraz hızlı geçsen daha güzel olur gibi.Geçişleri anlatma bırak düşünüp buluruz biz hem de kısa olmuş olur.Ellerine sağlık
aa benden saklıyorsun demek bakalım ozaman bilip bilmediğini görücezSenarist ne yapacağını biliyor ama söylemek istemiyor
Evet sakliyorumaa benden saklıyorsun demek bakalım ozaman bilip bilmediğini görücez