Damien Duff
Süper Favori Üye
Bu forumda 20-40 bolum yazmak su aralar çok zor ve imkansiz ama bunun konusunu genisletip wattpade oyle koymayi dusunuyorumstoklamak önemli ozaman 20 bölüm 40 bölüm yazarsın
Senin için surprizlerim varevet diyecektim bende rolüm niye yaz diye tmm
Tabisi canım Yunan mitolojisiyle uzaylıları çok güzel birleştircem inşallah
Benim rolumu begendin mi
Hhahah bakalım yine neler planlıyorsun buda 5-6 bölümmü olucakSenin için surprizlerim var
Tabisi canım Yunan mitolojisiyle uzaylıları çok güzel birleştircem inşallah@DarkLeqenD Eroscuğum
Benim rolumu begendin mi![]()
Senin için surprizlerim var
Tabisi canım Yunan mitolojisiyle uzaylıları çok güzel birleştircem inşallah@DarkLeqenD Eroscuğum
Şapşal şapşal dolanıyorsun cnmSenin için surprizlerim var
Evet ama burdaki finalinden sonra wattpadde devam ettirmeyi dusunuyorumHhahah bakalım yine neler planlıyorsun buda 5-6 bölümmü olucak![]()
Afroditle alakalıay ne yapacan acaba
Napsın Alperyus avlamaya çalışıyor Uzayli kadinlariŞapşal şapşal dolanıyorsun cnm![]()
HHAHAH aa evet watsaphta daha özgür yazarsın ama dilenci kadar tutmadı sanırım diğerleriEvet ama burdaki finalinden sonra wattpadde devam ettirmeyi dusunuyorum
Afroditle alakalı
Alperyus gelip geçici mi olcak yoksa kötü adamin yandasi mi olcak bilmiyorum ama
Napsın Alperyus avlamaya çalışıyor Uzayli kadinlari![]()
Dilenci disinda bisi paylasmadim sayilir bi vampir sirlari bi de masum ve gunahkar.HHAHAH aa evet watsaphta daha özgür yazarsın ama dilenci kadar tutmadı sanırım diğerleri![]()
Senle Afroditi bağlamam lazimHHAHAH aa evet watsaphta daha özgür yazarsın ama dilenci kadar tutmadı sanırım diğerleri![]()
bakalım buna ne diyeceklerDilenci disinda bisi paylasmadim sayilir bi vampir sirlari bi de masum ve gunahkar.
vampir sirlari 15bin oldu digerini yazdim kaldi oyle 2 bin oldu 5 bolum var
Senle Afroditi bağlamam lazim![]()
Evet ama burdaki finalinden sonra wattpadde devam ettirmeyi dusunuyorum
Afroditle alakalı
Alperyus gelip geçici mi olcak yoksa kötü adamin yandasi mi olcak bilmiyorum ama
Napsın Alperyus avlamaya çalışıyor Uzayli kadinlari![]()
Senle afroditi de bağlamam lazimayy allahım alperyus süperr
Oralarda unutuldun be Çiko hikaye tutabilirdi ama araya 12. sinif girince yazamadim ve kaldi oylebakalım buna ne diyecekler![]()
![]()
çiğdem geliyor yine derler ama onların alıştığı ünlüyüm ben orada
![]()
aa olsun ozama sahalara dönüş yaparızSenle afroditi de bağlamam lazimAfrodit baya onemli karakter
Oralarda unutuldun be Çiko hikaye tutabilirdi ama araya 12. sinif girince yazamadim ve kaldi oyle![]()
Bu tarz çok var wattpadde ama bunun Kıbrısta başlayıp afroditle bağlantılı olması biraz farklilik yaratiyoraa olsun ozama sahalara dönüş yaparız![]()
diğer dizilerde çiğdem yok ama oyüzden sen her zaman 1 adım öndesin ayollBu tarz çok var wattpadde ama bunun Kıbrısta başlayıp afroditle bağlantılı olması biraz farklilik yaratiyor![]()
Aynen hep cins isimler var atacanda iyi mesela @mrt-06 diger turlu arın ateş aras falandiğer dizilerde çiğdem yok ama oyüzden sen her zaman 1 adım öndesin ayoll![]()
![]()
![]()