Denizdeki Meteor 1.Bölüm | Yeni Dizi

ooo asıl fantastik dizi burda ayoll @mrt-06 uzaylı olmuş ben birşey yaşamadan uzaylı bebek taşıma görevi alıyorum ve hamile kaldığımıda bebek tekme atınca anlıyorum koşuyoruz uçuyoruz adam üstüme düşüyor poposuyla beni eziyor :A :A :A @cookies hayal gücüne hayranım vlla cnm 1 pompy 2 sen ayoll :F @Bully

:D evet diyecektim bende rolüm niye yaz diye tmm
Senin için surprizlerim var :A
ooo asıl fantastik dizi burda ayoll @mrt-06 uzaylı olmuş ben birşey yaşamadan uzaylı bebek taşıma görevi alıyorum ve hamile kaldığımıda bebek tekme atınca anlıyorum koşuyoruz uçuyoruz adam üstüme düşüyor poposuyla beni eziyor :A :A :A @cookies hayal gücüne hayranım vlla cnm 1 pompy 2 sen ayoll :F @Bully
Tabisi canım Yunan mitolojisiyle uzaylıları çok güzel birleştircem inşallah :A @DarkLeqenD Eroscuğum :A

Benim rolumu begendin mi :A

Hhahah bakalım yine neler planlıyorsun buda 5-6 bölümmü olucak :F
Evet ama burdaki finalinden sonra wattpadde devam ettirmeyi dusunuyorum :)
:Fay ne yapacan acaba
Afroditle alakalı :A

Alperyus gelip geçici mi olcak yoksa kötü adamin yandasi mi olcak bilmiyorum ama :A

Şapşal şapşal dolanıyorsun cnm :F
Napsın Alperyus avlamaya çalışıyor Uzayli kadinlari :A

Evet ama burdaki finalinden sonra wattpadde devam ettirmeyi dusunuyorum :)

Afroditle alakalı :A

Alperyus gelip geçici mi olcak yoksa kötü adamin yandasi mi olcak bilmiyorum ama :A

Napsın Alperyus avlamaya çalışıyor Uzayli kadinlari :A
HHAHAH aa evet watsaphta daha özgür yazarsın ama dilenci kadar tutmadı sanırım diğerleri :A

Dilenci disinda bisi paylasmadim sayilir bi vampir sirlari bi de masum ve gunahkar.

vampir sirlari 15bin oldu digerini yazdim kaldi oyle 2 bin oldu 5 bolum var :F

Senle Afroditi bağlamam lazim :F
bakalım buna ne diyecekler :A :A :A çiğdem geliyor yine derler ama onların alıştığı ünlüyüm ben orada :A