TVen Dedikodu Gecesi - 2. Bölüm | 18.10.2017

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,155
Reaksiyon puanı
16,030
Puanı
1,060
WhatsApp Image 2017-10-10 at 20.19.53.jpeg

Ahmed : Herkese merhaba arkadaşlar, Dedikodu Gecesi'nin 2. bölümüyle tekrar karşınızdayız. :Z

Thequeer : İlk bölüme gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz ve sizi bekletmeden dedikodulara balıklama dalıyoruz :D

WhatsApp Image 2017-10-18 at 21.07.13.jpeg


Ahmed : İlk olarak forumda geçtiğimiz hafta bir deprem meydana geldi. Yönetici kadrosundan en önemli isimler bir anda Ozan'ın kararıyla favori üye oldular .

Thequeer : Aynen bayağı şaşırtıcı bir karar oldu. Sen ilk gördüğünde ne tepki verdin ?

Ahmed : Ben ilk Aserat'ın konusuna girmiştim ve Aserat ve Harun'un nickini siyah siyah görünce şok oldum ve hemen üyeler listesine bakınca diğer yöneticilerinde siyaha dönüştüğünü gördüm. Önce şaka sandım ama sonra bu değişiklik forumda kısa sürede bomba etkisi yarattı. Peki sen bu konuyla ilgili ne düşünüyorsun?

Thequeer : Önce bende şok oldum ama sonrasında Ozan bunun kısa süreli birşey olduğunu söyledi zaten Aserat ve Harun da hatta sende yöneticiliğe geri döndün. Buradan seni de tebrik ediyorum. Açıkcası belki haber verilerek yada yönetici kadrosu içinde konuşularak bu konu daha kolay bir şekilde çözümlenebilirdi. Tabi kızanlar oldu Ozan'a savunanlar oldu herkesin kendine göre sebepleri vardı.

Ahmed : Bu olaylarda senin de dediğin gibi Admin olarak Ozan'ın daha dikkatli ve düşünceli adımlar atmasını beklerdim. Geçtiğimiz hafta da bu programda mercek altına aldığımız Çiğdem Dosi olayı yönetimin 2 kutupa ayrılmasına ve büyük tartışma ortamı oluşmasına neden oluşmuştu.

Thequeer : Ya Allah aşkına ne Çiğdem Dosiymiş bildiğin Soğuk Savaş Dönemine döndü. Bu konu artık tamamen uzak olmama rağmen benim başımı ağırtmaya başladı. Geçsin bitsin tarih olsun bu konu mümkünse

Ahmed : Bence bu konu tarih olsa bile, Yiğit gibi forumumuzun önemli bir isminin kaybedilmesine sebep oldu. :(

Thequeer : Aa bir de o var dimi ? :(

Ahmed : Aynen. Yani küçücük bir sorun kocaman üzücü sonuçlara yol açtı. Ozan'ın yönetimle ilgili bu kararı şu şekilde yapmasını beklerdim : yönetim konusunda bu olaylara karışan kişilere gereken açıklamaların yapılmasını ve atıyorum 10-15 gün belli bi süre uzaklaştıracağını söylemesini dilerdim.

Thequeer : Kesinlikle haklısın. Ama söyle de birşey var bu olay yaşandıktan sonra Deniz ve Yiğit arasındaki sorunları çözdüler. Ama malesef Yiğit ara verdi. Umarım tekrar aramıza döner eğer buradan bizi dinliyorsa da bu çağrımızı yapmış olalım.

Ahmed : Ben ne Yiğit'e ne Deniz'e o haklı bu haklı demiyorum. Çünkü zaten yönetim kadrosunda değildim pek bi fikrimde yok ama dediğim gibi ben bu kararın daha doğru şekilde yapılabileceğini savunuyorum. Bahacığım bununla ilgili bir röportajımız da vardı sanki ?

Thequeer : Evet çok konuştuk biz arada kaynıyordu neredeyse :A

Ve o röportaj:

Spiker: Selam. Sence yönetimde depreme yol açan bu olayın perde arkasında bizim bilmediğimiz ne var ? Eğer olayların içinde değilsen ve yanlışlıkla olduysa neden Billy Kane, MayısKralı yada başkası değil de sen favori üye oldun ?

Aserat: Dosi meselesi son zamanlarda iyice alevlendi. Bu da özellikle Deniz ve Yiğit arasında iplerin gerilmesine neden oldu. Yader için yapılan şikayetin konusunda ben ve Harun da kendi fikirlerimizi söylemiştik ama tartışmaya doğrudan girmedik. Elbette Ozan'ın yönetimdeki bu tartışmalar için önlem alması gerekiyordu. Onu suçlamıyorum çünkü geçici bir şeydi. Yani Yiğit ve Deniz de yönetime dönmek istese izin verirdi ve hala da verir. Neyse ki bu yanlıştan çabuk dönüldü de emeklerimize yazık olmadı.

Spiker: Yiğit'in gidişini nasıl değerlendiriyorsun ? Sence haklı mıydı ve bu gidişin bir dönüşü olur mu ?

Aserat: Yiğit'i de anlıyorum aslında. Sonuçta o kadar çabanın ardından favori üyeliğe düşmek garip bir şey. Tabii bu son günlerdeki hararetli tartışmalar da bu gidişte etkili oldu. Ara sıra Twitter'dan konuşuyoruz, bence yakında dönecektir ama biraz ara verip yeni bir sayfa açmak istemesini anlıyorum. En azından Deniz'le olan sorununu halletmesine sevindim. :)

Thequeer : Evet bu güzel röportaj için teşekkür ederiz. :)

Ahmed : Ben bu olaylar sonrasında Yiğit'in ara vermesini çok haklı buluyorum.

Thequeer : Tabiki kaç zamandır verdiği bir emek söz konusu. Belki ben olsam çok daha ağır tepkiler verirdim ama yinede belki bu konu konuşularak çözüme ulaşabilirdi ama sanırım Ozan onunla konuşarak bu kararı vermediği için o da konuşma gereği duymadı.

Ahmed : Sonuçta 27 yaşında bir adamın yöneticilikten atılması onun onurunu da kırmış olabilir. Yani kim olursa olsun belki daha ağır tepkiler verirdi dediğin gibi ama Yiğit tepkisini en ağır şekilde susarak verdi bence.

Thequeer : Evet bir ara susma kararı aldı zaten sonrasında da forumdan ayrıldı. Neyse bu üzücü olayı daha fazla uzatıp sizi de üzmeyelim umarız biran önce Yiğit tekrar aramıza döner.

Ahmed : Evet şimdi sırada forumumuzun reyting rekorları kıran en renkli yarışması Music Survivor var. :A

Thequeer : Ve en çılgın sunucu ve yarışmacılar olan :F

WhatsApp Image 2017-10-10 at 20.19.52.jpeg


Ahmed : İlk olarak geçtiğimiz hafta elenen ve Yiğit'in ayrılmasıyla İlyas Yalçıntaş'ı göğüsleyerek geri dönüş yapan Harun ile gerçekleştirdiğimiz röportajımız ekrana geliyor. :D

Spiker: Selam Harun. :D Malum gectigimiz hafta Lana Del Rey ile elendin ama Ilyas Yalcintas ile geri döndün. Hatirlayanlar vardir MS'nin önceki sezonlarinda da böyle bişey yasanmisdi ve sen başka bi sarkici ile geri dönmüşdun. Insanlar bu işte bi iş var diyor? Sen ne düşünüyorsun bu konuda.

Harunnn60: 2014'de aynı olayı tekrar yaşamıştım. 3 yıl sonra aynı şeyi tekrardan yaşamak gerçekten çok şaşırtıcı. :D O zamanda erken elenmiştim şimdide aynı durum oldu. İlyas ile yarışıyorum çünkü Yiğit bana emanet etti. Onun emanetine sahip çıkamasam kötü olurdu sonuçta o gitti bir şekilde yarışmacısı devam etmek zorunda bende zorda kabul ettim. Umarım herkes o gitti diye düşük puan vermez şuan böyle bir çekincem var. :A Adaletli puanlar sağlanır diye umut ediyorum. :)
Bu işte bir iş var diyenler Çiğdem ile bizim aramızı kıskanıyordur net bir şekilde. :) Çiğdem ile ortaklaşa karar aldık onun onayı ile oldu bu iş.

Thequeer : Teşekkür ediyoruz Harun'a ve yeni yarışmacısıyla ömrünün MS'da uzun olmasını diliyoruz :A

Ahmed : Şimdide stüdyomuza geçtiğimiz hafta eşit oy alarak kaldığı düello sonucu elenen Batuhan Karalar geliyor. :D

Thequeer : Hoş geldin Batuhan. Seni elenen olarak konuk almak istemezdik ama malesef MS 'da geçtiğimiz hafta sen elendin. Zaten sürekli kendinde düşük oy verildiğine dair isyanlardaydın :D
Peki elenmen hakkında ne düşünüyorsun ? Sence bu eleme adil miydi ?

Batuhankaralar : Hoşbulduk. :D Erken elenmek tabi ki üzücü oldu ama eski sezonlardaki tecrübelerimden dolayı tahmin ediyordum. Yarışma puanlamasının adil olmadığını düşünenlerdenim. Herkes sevdiği üyeye yüksek puan veriyor, şarkıya yönelik puan verenlerin sayısı ise çok az. Bir kişi tam puan verse de sonrasında gelen 5 kişi 1 puan verince elenmek kaçınılmaz oluyor :F

Ahmed : Yani başta 2'nizinde devam kararı verildi sonra ben dahil olmak üzere birçok kişi karşı çıktı bununla iligli ne düşünüyorsun ?

Batuhankaralar : Bu durumun @Çiğdem-'in hatası olduğunu düşünüyorum. İlk başta düello olmayacak dediyse bunun arkasında durması lazımdı. Zaten düello olmasın diye ısrar etmemin sebebi eleneceğimi bildiğim içindi. Umarım yarışmanın devamında böyle bir durum yaşanmaz :D

Thequeer : Peki Batuhan sana çok teşekkür ediyoruz programımıza gelip sorularımızı yanıtladığın yeni başlayacağın Cehennemden Kaçış dizisinde başarılar diliyor. Kanal vermeyelim buradan :A Bu haftalıkta programımızın sonuna geldik. Bize zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ediyoruz.

Ahmed : Evet bu arada İTİRAF EDİYORUZ bu hafta yine Cuma günü 13. bölümü ile yine bomba gibi bir bölüm ile TVEN ekranlarında olacak, sakın kaçırmayın! :A

Thequeer-Ahmed : Çoook uzun yapıp sizleri de sıkmak istemiyoruz, umarız keyifle okursunuz. Hoşçakalın :D

Konuya kalp atın.
:love1:
 

Thequeer

Favori Üye
Katılım
10 Temmuz 2017
Mesajlar
2,580
Reaksiyon puanı
770
Puanı
145

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,836
Reaksiyon puanı
9,788
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Valla yönetimde ne oluyor hiç bir fikrim yok. Ben haftada 7 konumu açarım ve etliye sütlüye karışmam :A (Arada kulağımı da çekiyorlar ama :A)