Diğer Death Note 1. Sezon Yorumları

29. BÖLÜM

Güzel bölümdü, aksiyon boldu ama olmaz olası son an. :(
Vay be Bay Yagami öldü. :( Kira'nın babası tam Mello'nun ismini yazacağı sırada öldü. :( Bare onun adını yazsaydın da öyle ölseydin.

Hiç yoktan defteri aldık ve ölüm meleğine verdik. Bakalım ne olacak?

9/10

30. BÖLÜM

Güzel bölümdü, yeniden güzelleşmeye başladı dizi. :Z
Güzel bölümdü ya. Near'ın ekibinin etrafı sarıldı. Sanırsam Near ölecek diğer bölümde. Kendisini L'ye çok benzetiyordum ben. :D

Mello ve Near'ın sahneleri de iyiydi yine.

9/10

31. BÖLÜM

Fena değildi bu bölüm.
Kira taraftarları sahaya çıktı diye seviniyordum ki parayı görüp hemen köşeyi döndüler. Near'ın dediği gibi değersiz insanlar. :D

Kira'nın yalakaları da öldürüldü. :A

8/10

32. BÖLÜM

Nasıl sonuçlanacak dizi merak ediyorum. :D
Mikima yani Kira'nın güçlerine sahip kişiyle Light konuştu. :D Bakalım bağlantı kurup yakalayabilecekler mi?

Bu arada o haber spikerini Misa görmesin, yolar valla. :A

8/10

33. BÖLÜM

Misa ve Takada sahnesi güzeldi. :D
Misa ve Takada'nın yemek sahnesi efsoydu. :D Takada'nın ağlaması, sonra masayı terk etmesi ve Misa'nın sevinç çığlıkları. :F :Z

Mikima yakalandı sanırsam, trende bir kişi öldü. O son kısmı pek anlayamadım, diğer bölümde çözerim. :D

8.5/10​

34. BÖLÜM

Güzel bölümdü, su gibi akıp gitti. :)
Near valla çok iyi çalışıyor. Kendisi baya iş yaptı ve Mikami'nin Kira olduğunu kesinleştirdi el yazılarından. Misa'yı ve yanındaki adamı da hapsetti. :(

Bakalım diğer bölüm ne olacak. :D

8.5/10

35. BÖLÜM

Sonu efsoydu, hiç beklemezdim. 😱
Mello bu sefer de ortalığa çıktı. Takada'yı kaçırdı ve sonunda kamyonla birlikte yaktı. 😱 Şaşırdım orada, hiç beklemediğim bir sahne oldu.

9.5/10

36. BÖLÜM

Ay finale geçtim, sonu da süper bitti. 😱
Near ile Light bu bölümde buluştu. Buluşmaları baya gergin oldu. :D Light, Near'ın plandığı şeyleri düşündü ve ona göre Mikami'ye gerçek defteri verdi. Bakalım Mikami isimleri yazdı, Near ölecek mi? :D

Ay çok merak ettim, hemen finale geçiyorum. :Z

9.5/10

37. BÖLÜM (FİNAL)

Beklenmedik son oldu...
Vay be sonunda Light öldü. :( Şaşırdım açıkçası, ben Near ölür sanmıştım. :T:

Güzel bir anime başlangıcı oldu, çok teşekkürler @Tolstoyevski :bhr:

Diziye ve finale özel tam puan veriyorum ve böylece diziyi sonlandırıyorum... :(

10/10

37. BÖLÜM (FİNAL)

Beklenmedik son oldu...
Vay be sonunda Light öldü. :( Şaşırdım açıkçası, ben Near ölür sanmıştım. :T:

Güzel bir anime başlangıcı oldu, çok teşekkürler @Tolstoyevski :bhr:

Diziye ve finale özel tam puan veriyorum ve böylece diziyi sonlandırıyorum... :(

10/10

Final son sahne spoiler
Son sahnede L'in hayaleti gözüküyor, onu gördün mü? :)

Bu arada böyle bir efsane animeyi sıkıcı bulup yarıda bırakmış olan @OzaN 'a selam göndermek gerek. :)

Final son sahne spoiler
Son sahnede L'in hayaleti gözüküyor, onu gördün mü? :)

Bu arada böyle bir efsane animeyi sıkıcı bulup yarıda bırakmış olan @OzaN 'a selam göndermek gerek. :)
Bir ara hızla geçti orayı L'yi gördüm gibi oldum mavi saçlı şekilde ama o olduğu aklıma gelmedi. Keşke Light'ın sonunu gerçek L getirseydi. :(

aaa hiç haberim yoktu fotosunu atsana kimmiş bakalım :F
This nigga.

w=255,h=383,crop=auto

aa bune :( :( :(

gerçi oyuncular amerikan olmak zorundalar ama bu animeye amerikan oyuncuları yakışmazki :F
Bence o konuda sıkıntı yok hem Light'ı hem de L'yi oynayabilecek yetenekli aktörler var fakat siyahi birinin L'yi oynaması için tercih edilmesi çok mantık dışı. L süt gibi çocuk yahu. Ayrıca bu adam orta yaşlı. Bizim L gencecik biriydi. Galiba animeden uyarlama olacak farklı bir senaryo görücez ama bu sefer de animedeki kadar etkili bir senaryo ve kurgu yapabilecekler mi pek emin değilim. :(

Bence o konuda sıkıntı yok hem Light'ı hem de L'yi oynayabilecek yetenekli aktörler var fakat siyahi birinin L'yi oynaması için tercih edilmesi çok mantık dışı. L süt gibi çocuk yahu. Ayrıca bu adam orta yaşlı. Bizim L gencecik biriydi. Galiba animeden uyarlama olacak farklı bir senaryo görücez ama bu sefer de animedeki kadar etkili bir senaryo ve kurgu yapabilecekler mi pek emin değilim. :(
genç bir oğlan seçilebilirdi bencede bu adamı görünce hevesim kaçtı ayoll :F

ama bu animenin dizisi ne olursa izlenir bence film serisini izledinmi bilmiyorum anime ve film serisinde sonları çok farklı bitiyor bakalım bu dizi hangisine uyacak :A

genç bir oğlan seçilebilirdi bencede bu adamı görünce hevesim kaçtı ayoll :F

ama bu animenin dizisi ne olursa izlenir bence film serisini izledinmi bilmiyorum anime ve film serisinde sonları çok farklı bitiyor bakalım bu dizi hangisine uyacak :A
Filmleri izlemedim çok yapay gelmişti gözüme biraz bakmıştım. :A

Bu arada adam 24 yaşındaymış. :A En az 30 gösteriyor. :A