değerli okuyucu kitlem gelin kavgalı dövüşlü aşklı entrikalı hikâye anlatçam

"ya ben bunla çıkmayı kabul ettim ama daha ilk günden bu çok samimi davrandı bana" dedi.adamın sevgilisisin,ne yapacaktı 10 metre uzaktan vitrinden bakar gibi bakacak mıydı?kol kola yürümek falan bunlar doğal şeyler arkadaşım lütfen ya.bunu ona uzun uzun açıklayan bi sms yazdım.sonra da geri dönmemek için "hala sorun varsa okulda konuşuruz" dedim.tamam dedi.kahvemi içtim filmimi izledim,sonra biraz daha uyumuşum,kalktım okula gittim.o gün bilgesu fazla ilişmedi bana ama hiç onur'la yanyana görmedim.ne o bizim sınıfa uğradı ne de kız onun yanına gitti.survivor emin reyis'in dediği gibi aşkımız böyle miydi hüsniye?off kanser olacaktım yeminle.kendi aşk hayatımı düşünecek vakit kalmamıştı.2 gün sonra da ayrıldı bilgesu zaten.ilişkiye hazır hissetmiyormuş.feyste durumuna aşk şiirleri yazan,yalnızlıktan yakınan ergenler şunları söyleyince hâlâ tilt olurum.yemin ederim bu ülkede en az 1 milyon bilgesu var...

Bilgesu bilgesu fan clup açak

survivor emin reyis'in dediği gibi aşkımız böyle miydi hüsniye? Koptum panpa

Hatırlatma amaçlıdır

Moderatörün son düzenlenenleri:
tüm ergenler bilgesudur panpa.
imza.

ayrılık sonrası ne onur ne bilgesu bana iliştiler,şanslıydım.ikisiyle de normal dostluğum devam ediyordu tabii,o kadar da soyutlanmadım onlardan.ta ki bilgesu dershaneden bi çocukla çıkmaya başlayana kadar.ben de bi muhabbette bunu ağzımdan kaçırıverdim.onur'un bilgesu aşkı sönmemiş olacak ki kim,nerden,nasıl duydun çabuk söyle diye baskı yaptı bana."ya birgül birine anlatırken duydum doğru mu değil mi bilmiyorum" dedim ama beni dinlemedi.aslında bilgesu bizzat kendi söylemişti.sonra onur bana atarlandı "bak bişey biliosan ve söylemiosan seni yaşatmam anladın mı yaşatmam!!!!" atarını yediğim."sakin ol,indir o eli" dedim."belki kızla kimyanız uyuşmadı bunlar önemli şeyler ehehehe" dedim."kimya laboratuvarına gider üstüne etil alkol döker yakarım lan seni" dedi.allahtan zil çaldı da kavga fazla büyümedi...onur'a başka manita bulmak farz olmuştu.

@86 he güzel güzel

şimdi cidden onur ve bilgesu'yun olayı kabak tadı vermeye başlamıştı,bunlar öyle tipler ki aralarını yine yapsan yine ayrılır,sonra gene barışırlar.demet akalın ve önder bekensir'in ergen halleri yani.onur'a da son olaydan sonra aysel gürel'i bile ayarlamazdım,o bile ödül ona.kendi hallerine bıraktım onları.okulda da futbol turnuvası başlamak üzereydi bizlerin.format normal lig şeklindeydi,ilk 2 final maçı yapardı sonra.ben de sınıf takımındaydım,beden derslerinde itinayla çalışıyorduk turnuva için.çok potansiyelli bir sınıfımız vardı,gücümüzü göstermeliydik.ha bir de,tabii ki bilgesu gibi taraftarlarımız vardı.

@89 haklı gibisin.

neyse biz beden dersindeyiz bir gün yine turnuva başlamak üzere,son dersti o da.çıktık eşyaları topladım ben tam çıktım okulun kapısından gitçem evime,bir adam kesti önümü.adam dediğim o da bizim gibi liseli,ama böyle benden uzun ve daha yapılı görünüyor."birader çekilir misin geçeyim" dedim,yol vermiyordu bana.yandan gitmeye çalışsam o tarafa hareketleniyordu ayna gibiydi."pardon lütfen çekilir misiniz" dedim yine tınlamadı beni.en son "sorun nedir?" diye sordum "o onur **** sen misin lan" dedi bana."hayır ben doğan dedim.tanımadığım herife niye adımı söylediysem."onur ****ni tanıyor musun?" dedi bana.ne desem ki şimdi?o çocuğun başına bi işler açacak bu adam belli."bizim okuldan,fazla muhabbetim yok" dedim."sizin okuldan olduğunu bilmesem burda ne işim var ****** anteni" dedi bana ve üstüme yürümeye başladı.ben geri geri uzaklaşmaya çabaladım."bak sen iyi bi çocuğa benziyorsun sana bi şans verecem" dedi."o onur denen adamı bir daha bilgesu'yun etrafında görmeyecem,eğer görürsem ikinizin kafalarını tokuştura tokuştura pekmezinizi akıtırım" dedi bana.sonra "bu da kartvizitim" deyip suratıma bi tane tokat geçiriverdi.

@93 oraya da gelecem ama sabah.uykum geldi yatıcam.hadi iyi geceler,burda ol yine.

olmadı panpa dizinin tam heyecanlı yerinde bitmesi gibi yaptın

geldim canlarım bugün baya bi ilerleme kaydetçez hikâyede hayırlısıyla hazır olunca söyleyin devamını yazayım