Spoiler sayılmaz diye açıkça belirtiyorum. En hoşuma giden şey, böylesine karmakarışık bir dizide tüm taşların yerine oturmuş oldu. Hani bazı diziler ve filmler vardır, bundan daha az karmaşık olmasına rağmen öyle leş bir final yaparlar ki ne neydi ne değildi hiçbir şey anlayamayız, muallak kalır her şey. Bunda ise bam bam bam hiçbir şey açıkta kalmadı diyebiliriz hemen hemen. Gerçekten ayakta alkışlanılası bir zeka ürünü senaryo ve final oldu....
Şimdi cidden bakıyorsun bölümlere hani adamlar öyle sahneler izletiyor ki ulan bu ne diyorsun. Ne alaka be kardeşim, noluyoruz, nereye gidiyoruz, ne olacak bundan sonrasında. Bu soruları bölümler boyu soruyorsun. Sahneleri izledikçe bunları soruyorsun. Çok beyin yoran, karman çorman bir yapı var ortada. Hepsinin belirli bir mantığı olduğunu çözdükten sonra işte orada aldığın haz çok başka bir boyutta...
Ben özellikle 7. bölüme tutuldum kaldım o yönden. Yani ilk sezondan beri sorduğumuz soruları öyle bir anlattılar ki. Rollercoaster of emotions lafı vardır. Burada Rollarcoaster of times dedik... Hani o kadar zamana, o kadar destansı bir kurguyla, o kadar destansı bir görüntü yönetmenliğiyle, keza karakterlerin yaşlarını, tiplerini, makyajlarını o kadar muazzam aktardılar ki... Ağzım açık izledim o bölümü. Finalinde de hala ve hala düğümün nasıl çözüleceğini bilemiyorduk ama bölüm başladı ve biz yine ağzımız açık izlemeye devam ettik... Hani gerçekten vaay bee...
Ben özellikle 7. bölüme tutuldum kaldım o yönden. Yani ilk sezondan beri sorduğumuz soruları öyle bir anlattılar ki. Rollercoaster of emotions lafı vardır. Burada Rollarcoaster of times dedik... Hani o kadar zamana, o kadar destansı bir kurguyla, o kadar destansı bir görüntü yönetmenliğiyle, keza karakterlerin yaşlarını, tiplerini, makyajlarını o kadar muazzam aktardılar ki... Ağzım açık izledim o bölümü. Finalinde de hala ve hala düğümün nasıl çözüleceğini bilemiyorduk ama bölüm başladı ve biz yine ağzımız açık izlemeye devam ettik... Hani gerçekten vaay bee...