Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Sorun Dark'ta değil, senin kalbin taş.

Reactions: Forumdash
2x5

Noah Charlotte'nin babası çıktı. Bakalım anası kim çıkacak

Çocuklar da Bartosz ile birlikte zaman makinesini öğrendi ama şöyle bir 86'ya bakıp döndüler. Yalnız şimdi döngü zamanına geliyoruz anladığım kadarıyla ve bu son günlerde zaman olaylarını öğrenen kişiler sil baştan dönüyorlar ve her şeyi unutuyorlar yine.

Adam Jonas ile konuşmasında gelecekteki yapıya benzer bir şey geliştirdiklerini söyledi. İstediği tarihe gidip olayları bitirebilecekmiş. Ama bu da döngünün içindeki bir şeymiş gibi geliyor bana sanki, yine başarılı olmayacak diye düşünüyorum

Ne bileyim oğlanı beğenip avatarına koymuşsundur dedim, hiç aklıma gelmedi ondan yaptığın
Ben zaten izlerken daha önce tahmin etmiştim o durumu ama ya tutarsa tahminiydi. Tuttu

Dark yüzünden Kimse Bilmesi unutmuşum
Gece netten bulmaya çalısıcam artık

Bölüme gelirsek iyi yanı bu dizide sevilen ve konusmasını dinlemeyi sevdiğimiz oyuncular oldu için sahneler daha dolu geçiyor diğer beyin yakan diziler gibi 50 dakıka bakar kör modunda olmuyorsun
@MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @kerem @Yiğitt

5.Bölüm
Bartoz çocukları zamanda yolculuk ettirdi ve kızılderili ihtiyar moruk hastaneden kaçıp oğluyla görüştü ama tekrar götürdüler

Domuz suratlıyla Genc Jones sahneleri güzeldi domuz surat iyiymiş meğerse yada jonası kandırıyormu bunun altından birşey çıkabilir hemen güvenemseydi aa diyecekki kendimemi güvenmiyeyim suratın domuz suratsa güvenme

Nohahın büyük hali gerçekten izlemekten büyük keyif alıyorum süper bir oyuncu
@Yiğitt kuş ölümleri neden gösterilmiyor demişsinde ben korkuyordum o sahnelerden iyi olmuş ve ne hatırlatıyorsun ayoll 😱

Ne bileyim oğlanı beğenip avatarına koymuşsundur dedim, hiç aklıma gelmedi ondan yaptığın
Ben zaten izlerken daha önce tahmin etmiştim o durumu ama ya tutarsa tahminiydi. Tuttu
Birde fark etmemizi beklemiş ayoll o spoiyi vermeye çalısmıs @Forumdash abicim pis alamancı @kerem den daha gaddarmış ama Allahtan biz birşeyden anlamıyoruzda öyle kurtardık

2X7

Fena bölüm değildi, sezon finaline sakladılar sanırım olayları.

Clauida'nın babasını öldürmesi sürpriz oldu, Egon kanserden ölür derken kızı yüzünden öldü... Beyaz Şeytan da Claudia çıkacak gibi duruyor, babası güzel konuştu.

Hannah şaşırtmadı, çok da güzel kadın ya. Geçmişe gitti, 1953'te Ulrich'i ziyaret etti ama ona yardım etmedi. Egon'un gençliği dururken onunla mı yetinecek? ''Yeni başlangıç'' düşüncesi fena, Hannah o zamanı iyi karıştırır.

Jonas ve Claudia son sahnede karşılaştı, Jonas Claudia'nın evine geldi. Geleceğe gidecekler.

Sezon finalinde kıyamet işlenecek, merak ediyorum epey. Sadece sığınakta olanlar hayatta kalacak denmişti, bakalım ne olacak?

2x5

Çok iyiydi, ilk 3 bölümün durgunluğunu attı dizi.

Jonas şimdi 20 Haziran 2019'a gidecek her şeyi başlatan tarihe, babasını kurtarmaya çalışacak umarım babası neden intihar etti bu olayları da açıklarlarlar
, ayrıca mikkel'in üvey annesi o ilaçları vererek ne yapmaya çalışıyor öyle?

Mikkel'ın babası ha oğlunu kurtaracak derken gene yakalandılar çok sinir oldum.
Bu adam delirmesinde kim delirsin.

Gençler 1986'ya gittiler ama çok az durdular hayal kırıklığı.İnsan biraz araştırır.

Jonas ile yaşlı halinin konuşmaları çok iyiydi, replikleri çok beğendim bu zaman olaylarını dizi iyi bağladı özellikle tanrı ile ilgili durumlar çok dikkat çekici.

Noah'ın kızı Charlott çıktı 😱 Bu dizi her karakteri birbirine nasıl bağlıyor böyle inanılmaz.

Birde fark etmemizi beklemiş ayoll o spoiyi vermeye çalısmıs @Forumdash abicim pis alamancı @kerem den daha gaddarmış ama Allahtan biz birşeyden anlamıyoruzda öyle kurtardık
Şuan kendimi Domuz surat Jonas gibi hissettim
Çünküsünü söyleyem,yorum yine spoi yiceksiniz offf
@MasacRE

Aaa evet özellikle çok geceye kalmadan izlemekle iyi ettim ama Kimse Bilmezi kaçırdım gidip bakayım nette bulabilirmiyim
@Forumdash @MasacRE ahı tuttu laf atıp duruyorlardı fragmana
İzlemene gerek yok. Senin pilot dayak yedi Kerem oğlandan