Evet en güzeli gündüz 1 bölüm 1 bölümde geceAyy yok 2 bölüm üst üste gitmiyor bir ağırlık çöküyor.3.Bölümü izledim birazdan yorum yaparım , 4 ve 5 'i izlerim bugün.@Çiğdem @Forumdash
Evet en güzeli gündüz 1 bölüm 1 bölümde geceAyy yok 2 bölüm üst üste gitmiyor bir ağırlık çöküyor.3.Bölümü izledim birazdan yorum yaparım , 4 ve 5 'i izlerim bugün.@Çiğdem @Forumdash
100 tane taçlı kadın dizisi izleyeceğine bunları izleKız bu dizi de Legion gibi pompişik bir senaryosu var diyolla doğru mu
Bölümü izledikten sonra herkes bilir oluyor kütük bey2x4
Ulen valla içimden geçmişti Adam Jonas olabilir diye. Keşke söyleseydimÇünkü onun bildiğimiz birisi olması gerekirdi böyle bir hikayede ve zaman yolcuları diye tabir edilen bir grup var sonuçta Jonas da gördüğümüz en çok zaman yolculuğu yapan iki kişiden biri. Diğeri de Claudia. Adam erkek olduğuna göre Jonas'a uyuyordu. Fakat Jonas'ın orta yaşlı hali bu olayları bitirmeye çalışan kişi iken yaşlı hali olan Adam bu grubun lideri olduğundan karşı gruplar gibi gözüküyordu. O yüzden böyle bir tahminim olsa da çok da güvenememiştim açıkçası.
Diğer tarafta da Katharina'ya da anlatıldı gerçekler. İlk başta inanmasa da 1986'dan Mikkel'in fotosunu bulunca o da ikna olacaktır artıkDiğer gençler grubu, Bartosz'u mağarada yakalayıp zaman makinesini de aldılar elinden ama ne işe yaradığının farkında değiller tabi. Olayı bilen birisinin onlara yol göstermesi lazım. Ya da kendileri kurcalayıp farklı bir zamana giderler artık
Taçlar kafanda parcalansin emi100 tane taçlı kadın dizisi izleyeceğine bunları izle@Forumdash @Yiğitt @MasacRE @kerem @Harunnn60
@dreamy da kötü örnek oluyon
Kesin emin olamıyor ki insan, ama düşünmüştüm bu ihtimali yani hatta ilk seçeneğim Jonas'ın Adam olmasıydıBölümü izledikten sonra herkes bilir oluyor kütük beyİzlemeden diyecektin
Ben favori değiştiricem Nohahın büyük haline geçiyorumKesin emin olamıyor ki insan, ama düşünmüştüm bu ihtimali yani hatta ilk seçeneğim Jonas'ın Adam olmasıydı
Ben favori değiştiricem Nohahın büyük haline geçiyorum
Domuz suratlı Jonas onun lideri ama
Sarısın çiçek gibi adam nasıl domuza dönüşüyor nasıl senaryo bu anlamadım vlla
Birde bu Jonas kendisinin düşmanı oluyor sanırım durdurmaya çalıstı kişi kendisi
Son sahnedeki açıklamasına göre zaman yolculuğu yapa yapa bu hale geliniyormuş
Evet öyle anlaşılıyor durum, bu işleri çıkaran da o, durdurmaya çalışan da o
Ben gencinide tutmuyorum yaşlısınıda tutmuyorum en iyi hali 33 yaşındakı hali
Kız bu dizi de Legion gibi pompişik bir senaryosu var diyolla doğru mu
2X3
Netflix diziye el atmış sanırım.@MasacRE @Çiğdem @Forumdash
Evet öyle pompişik bir dizi ama bu daha elle tutulur bişeyLegion çok daha zor buna göre
Şu Lady Gaga'ya benzeyen kadın aşırı benziyor kıyafetleri yüzü filan aşırı derece de.İlk sezonda da dikkatimi çekmişti, kimse de demiyor lady gaga'ya benziyor diye.Birde bu karakater ne ara lezbiyen oldu.Polisin karısı ile aşk yaşamaya başladı anlamadım.
Bu kadın kardeşi noah'ı bir tezgah kuracak gibi şu yaşlı moruk kadın ile.oda yaşlı kadın da baya gezgin olmuş.
Gelecek sahneleri çok azdı biraz oraları da görsek iyi olurdu..
Ulrich yaşlı halini aynı adam mı oynuyor yoksa başka bir oyuncu mu? eğer başka bir oyuncu ise bu kadar birbirlerine benzeyen oyuncuları bulmak büyük başarı.
Ayyy düşüp bayılıcam şimdi 4.bölüm de olanlar 😱😱😱 @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @Forumdash
Domuz suratlı adam nasıl Jonas çıkar ayoll 😱😱😱
Bu arada Masacre sayesinde bartozun artık kim oldunu bilerek izliyorum yoksa Nohahı Bartoz diye izleyip yorumlamaya devam edecektimDizide Jonah ve Nohahın büyük halleri güzel zaten bunlardan başka ismini bildimde yok
Jonasta gözüden düşecek gibi o midemi bulandıran domuz suratlı adam nasıl Jonas oluyor
2x4
Ulen valla içimden geçmişti Adam Jonas olabilir diye. Keşke söyleseydimÇünkü onun bildiğimiz birisi olması gerekirdi böyle bir hikayede ve zaman yolcuları diye tabir edilen bir grup var sonuçta Jonas da gördüğümüz en çok zaman yolculuğu yapan iki kişiden biri. Diğeri de Claudia. Adam erkek olduğuna göre Jonas'a uyuyordu. Fakat Jonas'ın orta yaşlı hali bu olayları bitirmeye çalışan kişi iken yaşlı hali olan Adam bu grubun lideri olduğundan karşı gruplar gibi gözüküyordu. O yüzden böyle bir tahminim olsa da çok da güvenememiştim açıkçası.
Diğer tarafta da Katharina'ya da anlatıldı gerçekler. İlk başta inanmasa da 1986'dan Mikkel'in fotosunu bulunca o da ikna olacaktır artıkDiğer gençler grubu, Bartosz'u mağarada yakalayıp zaman makinesini de aldılar elinden ama ne işe yaradığının farkında değiller tabi. Olayı bilen birisinin onlara yol göstermesi lazım. Ya da kendileri kurcalayıp farklı bir zamana giderler artık
Allahtan ben safım @MasacRE de kütük oldundan bişi anlamadık ip ucundanBen de benzettim özellikle AHS zamanınaBu arada o geçen sezon da lezbiyendi diye hatırlıyorum. Diğer kadın çok ezik filandı bu ona ilgi gösteriyordu
Ben size dün gece ip ucu vermiştim aslında konustuktan sonra
Oysa konustuktan sonra yapmiştim ve konusmaya devam etmiştik
Avatarın uzaktan bakınca yaşlı kadınlara benziyor bu aradaOysa konustuktan sonra yapmiştim ve konusmaya devam etmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?