Çiğdem bir ara sende tek mesaj yazıyordun@MasacRE de o sıkıntı yok en boş şeylerden bile ip gibi yazıyorAaa biz nasılsa anlamıyoruz diye uydurup uydurupta yazıyor olabilir orasını bilmemde@Yiğitt @Harunnn60
Çiğdem bir ara sende tek mesaj yazıyordun@MasacRE de o sıkıntı yok en boş şeylerden bile ip gibi yazıyorAaa biz nasılsa anlamıyoruz diye uydurup uydurupta yazıyor olabilir orasını bilmemde@Yiğitt @Harunnn60
Yarın 3 ve 4'ü izleyelim.İkinci bölümü izledim bende sizin yorumu görünce yetiştik sayılır diğerlerine
Aaa o dizilerde değilÇiğdem bir ara sende tek mesaj yazıyordunDestere hatta ne kadar uzun yazıyorsun diye dalga geçiyordu.
@Yiğitt @kerem @MasacRE Birlikte izleyecez pancar motoru @Forumdash abicimizde öyle bakıversinYarın 3 ve 4'ü izleyelim.
Ulic kim?2.Bölüm öyle bakıyoruz işte@MasacRE @kerem @DarkLegenD @Harunnn60 @Yiğitt @Forumdash
33 Yıl önceye ve sonraya gitme makinasını göstedi jonas ahh şöyle birşey bana lazım geçenlerde demiştim bir konuda şunu icat etseletde bir 90lara gitsek diye
Ulicmidir nedir bir sarısın oğlan onada üzüldüm neler çekti
Ulic kim?
Ben animeyi de arada götürdüğüm için birer birer izliyorum bölümleri. Bugün de 6. bölümü izleyeceğim.
Ulrich demek istedin, o sarışın değil ki.Yokmu sarısın bir adam 2.bölümde yaşlandı falan
6 I yarına bırak bu @Harunnn60 sana niye pehlemiyor ben onu anlamıyorum acaba ne halin varsa gör diyemi sizin ilişkinizi bir incelemeye alacamBen animeyi de arada götürdüğüm için birer birer izliyorum bölümleri. Bugün de 6. bölümü izleyeceğim.
Aaa herneyse adı işte hatırlamayınca Ulic dedim benim isimlerim meşhurdurUlrich demek istedin, o sarışın değil ki.
2 sezondur isimleri hala nasıl ezberlemedin onu anlamadım.Aaa herneyse adı işte hatırlamayınca Ulic dedim benim isimlerim meşhurdurÖyle bir adam işte
Şu B harfinden başlayan kötü adamının adını hiç yazamıyorum2 sezondur isimleri hala nasıl ezberlemedin onu anlamadım.Aynen bende üzüldüm bunca yıl oğlu için tımarhanede kalmış. Gelecek bölümler dizi baya heyecan verecek hazır ol.
@MasacRE nin yorumlarını takip ediyorum. Hala bi bölüm mü ne yazdı@MasacRE de o sıkıntı yok en boş şeylerden bile ip gibi yazıyorAaa biz nasılsa anlamıyoruz diye uydurup uydurupta yazıyor olabilir orasını bilmemde@Yiğitt @Harunnn60
Sarişin o adamUlrich demek istedin, o sarışın değil ki.
B harfi dizi hangisi?Şu B harfinden başlayan dizinin kötü adamının adını hiç yazamıyorum
Noah ve Jones dısında ismini bildim oyuncu yokBen yabancı dizilerde isim ezber edemiyorum tarif ederek söylüyorum bir ara destere @Forumdash da önce benle dalga geçip sonra bana uymaya baslmıslardı gözlüklü kız şişman adam arap kadın vsyle onlarda tarif ederek söylemeye baslamıslardı üzüm üzüme baka baka@MasacRE @Harunnn60 @Yiğitt
Sarısın adam ama hafızama çokta güvenemedim için çokta idda edemiyorum kim oldunu anlamıssınızdır işte@MasacRE nin yorumlarını takip ediyorum. Hala bi bölüm mü ne yazdıİpleri yumak yapıp atacak heralde
Yarın akşam bi film gömucemHatta size de önerecem
Sarişin o adamYaşlılığı nasıl kekilli olmuş anlamadım
B harfi dizi hangisi?
Burdaki karakkterin isimleri de ezberlenmez üzülmeYanık surat, deli gömleği giyen, azgın kari, polis kadın, dilsiz kız der dururuz
ne kadar çok kadın varmiş
Bir gün belirleyip birlikte izleyip yprumlucaksak izlerim abicim ama önceden bitiripte bekleme moduna geçersen öyle beklemeye devam edersin@MasacRE nin yorumlarını takip ediyorum. Hala bi bölüm mü ne yazdıİpleri yumak yapıp atacak heralde
Yarın akşam bi film gömucemHatta size de önerecem
Sarişin o adamYaşlılığı nasıl kekilli olmuş anlamadım
B harfi dizi hangisi?
Burdaki karakkterin isimleri de ezberlenmez üzülmeYanık surat, deli gömleği giyen, azgın kari, polis kadın, dilsiz kız der dururuz
ne kadar çok kadın varmiş
BartoszSarısın adam ama hafızama çokta güvenemedim için çokta idda edemiyorum kim oldunu anlamıssınızdır işte@kerem
Aaa bu dizideki adam B harfinden bonzamıdır nedirBana isim söylettiriyorsun alamancı @kerem yine carlamaya gelir bu kim diye
@MasacRE Bölüm yorumlarını ip gibi yazıyor yoksa dizi izlemede insanlar bitirince izler mesala bu diziyi biz bitirince o bitirmemiş olursa şaşırma geçen gün demiştim zaten
Şu B harfinden başlayan dizinin kötü adamının adını hiç yazamıyorum
Noah ve Jones dısında ismini bildim oyuncu yokBen yabancı dizilerde isim ezber edemiyorum tarif ederek söylüyorum bir ara destere @Forumdash da önce benle dalga geçip sonra bana uymaya baslmıslardı gözlüklü kız şişman adam arap kadın vsyle onlarda tarif ederek söylemeye baslamıslardı üzüm üzüme baka baka@MasacRE @Harunnn60 @Yiğitt
Sarısın adam ama hafızama çokta güvenemedim için çokta idda edemiyorum kim oldunu anlamıssınızdır işte@kerem
Aaa bu dizideki adam B harfinden bonzamıdır nedirBana isim söylettiriyorsun alamancı @kerem yine carlamaya gelir bu kim diye
@MasacRE Bölüm yorumlarını ip gibi yazıyor yoksa dizi izlemede insanlar bitirince izler mesala bu diziyi biz bitirince o bitirmemiş olursa şaşırma geçen gün demiştim zaten
Şuan Dark'ın 6. bölümünü bitirdim başım ağrıyor inşallah tesadüftür.
Bitir diziyide senden kurtulalım sensiz daha iyi izleniyorŞuan Dark'ın 6. bölümünü bitirdim başım ağrıyor inşallah tesadüftür.
İki mesaj arasındaki 7 farkı bulunuz.Bitir diziyide senden kurtulalım sensiz daha iyi izleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?