Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Ha Bertozs'u diyorsun. Jonas'ın sevgilisini kapan çocuk
Öyle düşünmüştük ama daha bölümün başında Noah'ın genç halini gösterdiler. O yüzden sanırım yattı o teori ya

Reactions: Çiğdem
Hızlanın siz de biraz ya, ben siz yetişin diye ara verdim. Başka dizilere geçtim, bekliyorum sizleri.
destere olsa izin vermezdi öyle yapmalarına. Her bölümü tek tek yorumlatıyor mutlaka
@Forumdash @Yiğitt
Topluca yapacaksanız şöyle olmalı Jessicada @Forumdash a öğretmiştik ama burada yoklumda yine kafasına göre uymuş

1.Bölüm
saassasas

2.Bölüm
saasasa

Hangi bölümü izlediyse izleyen ona bakar bunlar 1.bölümden başlamış diğer bölümlerde yanında bitişik şekilde gidiyor
Oyüzden okumadım yorumlarını

Evet bizi bekleyin

@Yiğitt O teoriyi sokmuştu aklımıza ama ben o oldunu düşünüyorum hala

Klisede noaha ben senin büyük halinim demedimi
Ben onu açıkladını sandım ben senim dedi ona benzer açıklama konusması yaptı yada yine benmi yanlıs anlamadım zaten bildimide unutmuşum

Reactions: Yiğitt and MasacRE
Of benim de kafamı karıştırdın
Neyse sen 2'yi izle, ben de yorum yapmak için tekrar bir göz gezdireceğim zaten o zaman 1'e de bakarım, bakayım neyi diyorsun

destere olsa izin vermezdi öyle yapmalarına. Her bölümü tek tek yorumlatıyor mutlaka
@Forumdash @Yiğitt
İyi de ben spoiler dışı yazıyorum kaça kaç izlediğimi
S01 - B01-02 diye

Bacım uyarınca da gösterdiği şekilde yaptım. Yine spoi dişi bölüm sayılarımı yazıyorum.

Önceden karişik yazıyordum cunku bölümler birbirini tamamlıyordu. Tek bölüm olunca şu oldu bu oldu diyoruz. Tahmin bile yürütülmüyor
Ne anladım ben izlediğim şeyi sizden de okumayı. 2 bölüm karişik olunca en azından kendi kendime sesli düşünüyorum gibi oluyordu

Aynen ayrı ayrı yazın şu bölümleri, spoiler yerim diye okumaya korkuyor insan.
@Forumdash

2x1

Aradan zaman geçince bazı şeyleri unutmuşum, kim hangi zamana gitmiş aklımdan çıkmış.
Youtube den ilk sezon özetine biraz bakmam lazım.

Güzel bir bölümdü sıkmadı yalnız dizi fantastik kıvamına geldi son sahnede.
@Çiğdem bacım sevinir.

O sonda ki şey neydi öyle
Bir de nükleer patlama olmuş sanırım herkes yok olmuş 😱 o konuşamayan kız ilerde oranın başına geçmiş.
O kız konuşuyor diye aklımda kaldı.

Kızıl kız bir şeyler çeviriyor oğlan yakaladı
Jonası'ın yaşlı hali ile anasının diyalogları iyiydi. Entrika bekliyoruz kadından

Yeni gelen polis bakalım olayları çözebilecek mi.
6 kişi kayıp olmuş ne ara o kadar kişi kayboldu.

Aynen ayrı ayrı yazın şu bölümleri, spoiler yerim diye okumaya korkuyor insan.
@Forumdash
@MasacRE de o sıkıntı yok en boş şeylerden bile ip gibi yazıyor
Aaa biz nasılsa anlamıyoruz diye uydurup uydurupta yazıyor olabilir orasını bilmemde
@Yiğitt @Harunnn60

İkinci bölümü izledim bende sizin yorumu görünce yetiştik sayılır diğerlerine