LdP ve SP geldi geliyorlar zaten de ben ikisini de izlemeye üşeniyorum.Neyse bakalım olmazsa ST gelene kadar film izlerim
LdP ve SP geldi geliyorlar zaten de ben ikisini de izlemeye üşeniyorum.Neyse bakalım olmazsa ST gelene kadar film izlerim
Pardon?LdP ve SP geldi geliyorlar zaten de ben ikisini de izlemeye üşeniyorum.
Stranger Things ve Laca de Papel.Pardon?
ST yerine SP demişin...SP düşünüp duruyorum boş boş ekrana bakıpStranger Things ve Laca de Papel.
Of herneyse işte, La Casa de Papel'i açar açmaz kapattım. İspanyolca hiç benlik değil. Diğerini de çocuksu buldum.ST yerine SP demişin...SP düşünüp duruyorum boş boş ekrana bakıpLCDP
Ayy sen izlemiyormusun onu mu anlıyorum şuan😱 Saçmalama DARK kadar güzel STOf herneyse işte, La Casa de Papel'i açar açmaz kapattım. İspanyolca hiç benlik değil. Diğerini de çocuksu buldum.
Hayır LCDP'de çok hızlı konuşuyorlar alışamayınca kapattım. Birgün izleyeceğim herhalde ikisini. Yeni sezon ne zaman başlıyordu?Ayy sen izlemiyormusun onu mu anlıyorum şuan😱 Saçmalama DARK kadar güzel ST
LCDP'de almanca gibi bizi zorluyor ama izleyince almancadan daha kolay geliyor
LCDP 19 Tem başlıyorHayır LCDP'de çok hızlı konuşuyorlar alışamayınca kapattım. Birgün izleyeceğim herhalde ikisini. Yeni sezon ne zaman başlıyordu?
Bakacağım bi. Hele Dark bitsin.LCDP 19 Tem başlıyorŞimdi izlesen yetişirsin bence
İşte bu yuzden tek başimayım artıkDün izlemiştim de bugün anca yazabildim. Bugünde 5. bölümü izleyeceğim. @Çiğdem hala başlayamadı sanırım. Tosbağa lakabını @xemrexxx 'den Çiğdem'e devretmek lazım.@Forumdash
@Harunnn60 Jessicayı bitirsin diye başlamadım birde övünüyorsunuz satıcılığınızlaDün izlemiştim de bugün anca yazabildim. Bugünde 5. bölümü izleyeceğim. @Çiğdem hala başlayamadı sanırım. Tosbağa lakabını @xemrexxx 'den Çiğdem'e devretmek lazım.@Forumdash
Yarın izleriz
Ben tüm baskılara rağmen senle izleyecem merak etme cnmYarın izleriz
Ben 5. bölüme uçuyorum, tschüss.Ben tüm baskılara rağmen senle izleyecem merak etme cnm@kerem @Forumdash
Kütük @MasacRE de uyar oda bizim gibi zaten
Biz keyiflice izleriz senle.Ben tüm baskılara rağmen senle izleyecem merak etme cnm@kerem @Forumdash
Ben dün gece 2. bölümü izlemiştim. Sabaha yorumu yaparım dedim ama sabah Doğu'nun haberini alınca tadım kaçtı, yorum falan da yazasım gelmedi açıkçası. Ben yarın 2. bölümü yorumlayıp 3'ü izlerim herhalde. Siz de yarın başlarsanız beraber ilerleriz.Ben tüm baskılara rağmen senle izleyecem merak etme cnm@kerem @Forumdash
O tatsızlık geçmez biz chinaya daha alışamadık şimdiBen dün gece 2. bölümü izlemiştim. Sabaha yorumu yaparım dedim ama sabah Doğu'nun haberini alınca tadım kaçtı, yorum falan da yazasım gelmedi açıkçası. Ben yarın 2. bölümü yorumlayıp 3'ü izlerim herhalde. Siz de yarın başlarsanız beraber ilerleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?