Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Of herneyse işte, La Casa de Papel'i açar açmaz kapattım. İspanyolca hiç benlik değil. Diğerini de çocuksu buldum. :X
Ayy sen izlemiyormusun onu mu anlıyorum şuan😱 Saçmalama DARK kadar güzel ST
LCDP'de almanca gibi bizi zorluyor ama izleyince almancadan daha kolay geliyor :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ayy sen izlemiyormusun onu mu anlıyorum şuan😱 Saçmalama DARK kadar güzel ST
LCDP'de almanca gibi bizi zorluyor ama izleyince almancadan daha kolay geliyor :A
Hayır LCDP'de çok hızlı konuşuyorlar alışamayınca kapattım. Birgün izleyeceğim herhalde ikisini. Yeni sezon ne zaman başlıyordu? (b)

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
2x4

Genel olarak seyir zevki veren şu ana kadar izlediğim bölümler arasında en güldüreniydi. Claudia'nın kütüphanedeki akıllı bilgisayarların nasıl çalıştığını sorunca aklıma almanca bilmeyen mültecilerin almanlara çekinerek birşeyi rica etmesi geldi. :F

Adam Jonas çıktı. Aslında tahmin edilebilirdi ama ikisinin ismi farklıydı sonuçta. Kendi adıma Adam'ın başka biri olmasını isterdim. O zaman daha çok heyecanlanırdım.

Katharina oradaki gördüğüm en nornal insan sanırım. İlk orda kez bu saçmalığa karşı çıkan inanmayan ve siz keçileri kaçırmışsınız diyen birini gördüm. Jonas'ın ben senin torununum demesine de baya güldüm. :F

Bartosz mağaradan çıkamadı bir türlü, gelecekteki sağır kadının da yardımcısını öldüreceğini sanmıyorum. :X

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ben tüm baskılara rağmen senle izleyecem merak etme cnm :A :A :A @kerem @Forumdash

Kütük @MasacRE de uyar oda bizim gibi zaten :F
Ben dün gece 2. bölümü izlemiştim. Sabaha yorumu yaparım dedim ama sabah Doğu'nun haberini alınca tadım kaçtı, yorum falan da yazasım gelmedi açıkçası. Ben yarın 2. bölümü yorumlayıp 3'ü izlerim herhalde. Siz de yarın başlarsanız beraber ilerleriz.

• Harika
Reactions: Çiğdem
Ben dün gece 2. bölümü izlemiştim. Sabaha yorumu yaparım dedim ama sabah Doğu'nun haberini alınca tadım kaçtı, yorum falan da yazasım gelmedi açıkçası. Ben yarın 2. bölümü yorumlayıp 3'ü izlerim herhalde. Siz de yarın başlarsanız beraber ilerleriz.
O tatsızlık geçmez biz chinaya daha alışamadık şimdi :( Hayat devam ediyor diye mecburi yemek içmek bişiler izlemek nefes almak zorundayız yoksa ailemizin acısı ömür boyu geçmiyor china abimle birbirlerine sahip çıksınlar her zaman kalbimizde olmaya devam edecekler

Bizde burda birbirimize sahip çıkmaya devam tabi görüyoruz yanı hiçbişeyin bir önemi kalmıyor

• Beğendim
Reactions: MasacRE
2×5

Noah'la Charlotte tahminim doğru tuttu. Birbirlerine aşırı benzemeleri kaçınılmazdı zaten. Düşününce Charlotte'nin annesinin aslında gelecekteki sağır ve dilsiz kadın olabilir mi diye düşündüm ama bakalım.

Dizi artık öyle bir hal almaya başladı ki neyin nasıl ne zaman olacağını daha çok merak ediyorsun. Ama bu bölümde yaşananların bir döngü olduğunu ve bunun hiçbir zaman değişmeyeceğini algılamaya başlıyor insan. Gelecekteki Jonas ve Adam birbirleriyle çok çelişiyorlar hangisi doğru çıkacak merak ediyorum, şuanda Jonas daha masum gibi görünüyor ama heran ters köşe yapabilirler.

Özellikle Adam'ın Tanrı zamandı, bizde Tanrıya savaş açtık ve şimdide bunun bedelini ödüyoruz (doğrumu çevirdim bilmiyorum ama :A) sözü çok hoşuma gitti. Dizideki olayları niteleyen hoş bir atasözüydü bence. :X