Hiç öyle ara verilecek bi dizi değilDarka başlayabilirim artık @Yiğitt @kerem @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash
Bu gece 1.bölüme bakıp sonra Harunu beklerim
Hiç öyle ara verilecek bi dizi değilDarka başlayabilirim artık @Yiğitt @kerem @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash
En favori beyin yakan dizim bu zaten tek anlayabildimde buydu tabi Flash sağolsunHiç öyle ara verilecek bi dizi değilBence aksatmadan izleyin bunu
İşte o yuzden ara verme
Aaa yok ne arası zaten 8 bölümmüş ama @Harunnn60 la birlikte izleyecez tabiİşte o yuzden ara vermeBu sezon zaten anlatmak istediği şeyi Flash bile anlatamadı henüz
Ben de gece 1 bölüm daha izlerim herhaldeDarka başlayabilirim artık @Yiğitt @kerem @MasacRE @Harunnn60 @Forumdash
Sana yetişiriz onu dert etmiyorumBen de gece 1 bölüm daha izlerim herhalde
Geberiyordum be sus
Allah korusun sensiz naparız biz @Forumdash @MasacRE @kerem @xemrexxx 😱 😱 😱Geberiyordum be sus9 canımdan birisi gitti 8'i kaldı.
Flash izledin için çok seviceksin çok güzel bir dizi @Yiğitt bile izliyorBuna başlayacağım ilk sezon yorumlarım yakında gelir. Yorumlarımdan rahatsız olmayan beni seven dizi arkadaşlarımı etiketlerim.
Geberiyordum be sus9 canımdan birisi gitti 8'i kaldı.
kız elleme gebersin kenarda
Sen bize alamancı @kerem ile biz diziyi izliyoruz diye hava atıyordun ama yine tek izliyon abicimS02 - B07-08
Sadece tek diyeceğim. Jonas'ın anası 53 yılındaki polisi gözüne kestirince Ulrich'i sattiSigaradan sonra kesin sevişti
Allah'ım saaa geliyooommmm
Sonunda kıyamet koptu ama beklediğim gibi olmadi. Sadece zaman yırtılması oldu. Aradaki perde kalktiAma geçmişle olan perde neden kalkmadı da gelecekteki perde kalktı? Şimdi polis kadınla dilsiz kadın(gelecekti) polis kadın seni ben doğurdum diyecek. Ama dilsiz kız da seni ben doğurdum diyeceko nasıl olacak?
Sonunda paralel evrene de girdiler. Hem geçmiş hem geleceğe sahipler artık. Delik sanırım tüm dünyayı sardi?
Paralel evrende kişiler olsa da farklı kişilikler oluyor. Jonas'ın kişiliği nasıl? Marth'a siyah giyinmişti. Sanırım kötü yada bu sefer Martha üzerinden gidecekelr?
Sezon olarak döngü biraz kafamı bucalasa da ya da kendi cabamla kafamda oturtmaya calişssam da 2.3.bölümden sonra ilk sezondaki gibi zorlanmadıNasılsa olaylar yaşanmış diyip dizginledim kendimi. Sezona dair cevap alamadiğim tek soru "bu olay ilk ne zaman vuku buldu?" (evet vukuNe var?)
3.sezon olayı paralel evren olacaği için hiç kafamı yormucam. Lost'tan, Flash'tan tam talimliyizHee sadece aklıma takılan şu; Acaba bu paralel evren olayı da bir döngü mü????????? Gel de çık işin içinden.
8.5/10 Merakla bekliyoruzzzzz...
S02 - B07-08
Sadece tek diyeceğim. Jonas'ın anası 53 yılındaki polisi gözüne kestirince Ulrich'i sattiSigaradan sonra kesin sevişti
Allah'ım saaa geliyooommmm
Sonunda kıyamet koptu ama beklediğim gibi olmadi. Sadece zaman yırtılması oldu. Aradaki perde kalktiAma geçmişle olan perde neden kalkmadı da gelecekteki perde kalktı? Şimdi polis kadınla dilsiz kadın(gelecekti) polis kadın seni ben doğurdum diyecek. Ama dilsiz kız da seni ben doğurdum diyeceko nasıl olacak?
Sonunda paralel evrene de girdiler. Hem geçmiş hem geleceğe sahipler artık. Delik sanırım tüm dünyayı sardi?
Paralel evrende kişiler olsa da farklı kişilikler oluyor. Jonas'ın kişiliği nasıl? Marth'a siyah giyinmişti. Sanırım kötü yada bu sefer Martha üzerinden gidecekelr?
Sezon olarak döngü biraz kafamı bocalasa da yada kendi cabamla kafamda oturtmaya calişssam da 2.3.bölümden sonra ilk sezondaki gibi zorlanmadıNasılsa olaylar yaşanmış diyip dizginledim kendimi. Sezona dair cevap alamadiğim tek soru "bu olay ilk ne zaman vuku buldu?" (evet vukuNe var?) Bilen yazsın pls!!!
3.sezon olayı paralel evren olacaği için hiç kafamı yormucam. Lost'tan, Flash'tan tam talimliyizHee sadece aklıma takılan şu; Acaba bu paralel evren olayı da bir döngü mü????????? Gel de çık işin içinden.
8.5/10 Merakla bekliyoruzzzzz...
Sindire sindire izleyeceğimi söylemiştim, malum final sezonunun çekimleri yeni başladı anca 2020'nin sonunda yayınlanır. Çok özlemiyim diyorum.Sen bize alamancı @kerem ile biz diziyi izliyoruz diye hava atıyordun ama yine tek izliyon abicim@MasacRE @Harunnn60
Ben bittim bacım bittiSen bize alamancı @kerem ile biz diziyi izliyoruz diye hava atıyordun ama yine tek izliyon abicim@MasacRE @Harunnn60
Ne kadar ince bir insan, hayran kaldım.Şuan boşum mesela senin için şimdi izlemicem, erteliyorum (15:16 saat)
gece izlicem
Ben bittim bacım bittiSiz devam edin. ST başlayana kadar dizi önerin
Madem izleyecek dizin yok ne pancar motoru gibi bitiriyon ayollSindire sindire izleyeceğim o söylemiştim, malum final sezonunun çekimleri yeni başladı anca 2020'nin sonunda yayınlanır. Çok özlemiyim diyorum.
Bol bol anime önerebilirim.Ben bittim bacım bittiSiz devam edin. ST başlayana kadar dizi önerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?