Neyse önemli olmayan bi karakter için spoi yedikhayır daha izlemedim ray donovanı
ama konudaki tahminin dört dörtlük
Neyse önemli olmayan bi karakter için spoi yedikhayır daha izlemedim ray donovanı
ama konudaki tahminin dört dörtlük
kendin istedin spoi yemeyi sana kim dedi reginanın boobslarını kurcala diyeNeyse önemli olmayan bi karakter için spoi yedikAsıl merak ettiğim Jonas'a dair bişey yok. Uykusundan zıplaması hariç
Iyyyk öggggkendin istedin spoi yemeyi sana kim dedi reginanın boobslarını kurcala diyeyalnız kadın alexandr ın sevgilisimi karısımı o kısmı hala çözemedim sen çözersen banada haber verjonas yumurta gibi çocuk tam @Çiğdem- lik ama hogatha gidip magnusa kafayı takmış onun peşinde koşturuyor
neydi bu şimdi dark ın yorumu sanırımbir üç kez okudum bişey anlamadım şu sondaki sahnede heyecan doruktaydı ama senin anlatımına göre sanki bişey olmamışmagnus u sevdin sanırım senin parlaklardan birde jonas ı seversin o da senlikmasajcı kadın derkende sanırım jonas ın annesi hannah tan bahsediyorsunüff hogatha bulmaca çözer gibiyim şu an bir kamyon isim vardı dizide bir magnusmu kaldı aklında sadeceyorumunu çözmek için @Forumdash dan destek isteyelim o nasıl olsa beğenip geçmiş ben çözmeye çalışıyorum hala
kuşarın telefini sorduysan ,sorduğun soruların cevabı hala bende de yok
ben o kısımları oğlanın çocukluğuna verip fazla kurcalamadım demekki panikledi velet mikkel
kendin istedin spoi yemeyi sana kim dedi reginanın boobslarını kurcala diyeyalnız kadın alexandr ın sevgilisimi karısımı o kısmı hala çözemedim sen çözersen banada haber verjonas yumurta gibi çocuk tam @Çiğdem- lik ama hogatha gidip magnusa kafayı takmış onun peşinde koşturuyor
Hahah Aaa hayır Magnsu sevdim demedim bir onun ismi rahat ezberinde tutabiliyor insanIyyyk öggggBak kendimi geçtim sen bile beğenmemişsin Magnus denen meymenetsizi @Çiğdem- nasıl beğenmişbugun yarın bu senin benim beğendiğim kızları da beğenir. Sonuta erkek zevki ayak altına düşmüş. Taraf değiştirmesi yakın
Hahah Aaa hayır Magnsu sevdim demedim bir onun ismi rahat ezberinde tutabiliyor insan
Son sahnenin heyecanlığından ahsettimya @destere Havuç kafalı bir çocuğu esir etmişler işkencemi ne ediyorlar dedim
Mükemmelmişhızlanıp daha çabuk izleyesiniz diye sizi franziska doppler ile başbaşa bırakıyorum@MasacRE- @Forumdash @MEnes @xemrexxx @gözlemci
alttaki spoiler kutusunu açabilirsiniz gönül rahatlığıyla
]
bekleme izle diziyiMükemmelmişHep isteriz hep bekleriz
aaa senidemi etiketlemişim
Şimdi uykum var yatacağım birazdanbekleme izle diziyiona doğru gitki o sana bir adım gelsin
Şimdi uykum var yatacağım birazdanAma yarın ilk iş bunu izlemek konuda ilgimi çektiYa ben izlediğim dizileri unutuyorum napmam lazım
Spoi şimdi daha güzel olmuş 2.bölümü izleyesim geldi @mrt-06bekleme izle diziyiona doğru gitki o sana bir adım gelsin
aaa senidemi etiketlemişimben orda magnusun resmini çekecektim araya fransizka girmiş
Şimdi uykum var yatacağım birazdanAma yarın ilk iş bunu izlemek konuda ilgimi çektiYa ben izlediğim dizileri unutuyorum napmam lazım
neyse spoiler a müdahale olmuş ama bu şekliylede kabul edebilirim
Dur ben yarın başlıyorumneyse spoiler a müdahale olmuş ama bu şekliylede kabul edebilirim
neyse spoiler a müdahale olmuş ama bu şekliylede kabul edebilirim
2.Bölümü yarın izleyecem gibi görünüyor bende birlitke izleriz @Forumdash da izliyor @MasacRE- de başlıcak @destere zaten bitirmişDur ben yarın başlıyorummesajlaşırız
fransizka diyip geçmemek lazımmmış işte @Çiğdem- onun sayesinde bir kaliteli izleyici daha kazandıkDur ben yarın başlıyorummesajlaşırız
Tamam haberleşelim o zaman2.Bölümü yarın izleyecem gibi görünüyor bende birlitke izleriz @Forumdash da izliyor @MasacRE- de başlıcak @destere zaten bitirmiş
O kim sinsi yılansı bişey mifransizka diyip geçmemek lazımmmış işte @Çiğdem- onun sayesinde bir kaliteli izleyici daha kazandık
senin magnusun resmini koysam izleyenler bile terkederdi diziyi
fransizka dizideki en masum kızTamam haberleşelim o zamanBende yarın öğlen oturup 2 bölüm izlerim inş
O kim sinsi yılansı bişey mi
Dedim işte sinsi altında yılanlık yatıyor diyefransizka dizideki en masum kızama hogathanın magnusu tam bir kertenkeleyani görsen şunun kafasına bir balta geçireyim dersin o derece nefretlik bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?