Netflix Dark - 1.Sezon Yorumları

Neyse önemli olmayan bi karakter için spoi yedik :A Asıl merak ettiğim Jonas'a dair bişey yok. Uykusundan zıplaması hariç (b)
kendin istedin spoi yemeyi sana kim dedi reginanın boobslarını kurcala diye :) yalnız kadın alexandr ın sevgilisimi karısımı o kısmı hala çözemedim sen çözersen banada haber ver :) jonas yumurta gibi çocuk tam @Çiğdem- lik ama hogatha gidip magnusa kafayı takmış onun peşinde koşturuyor :)

kendin istedin spoi yemeyi sana kim dedi reginanın boobslarını kurcala diye :) yalnız kadın alexandr ın sevgilisimi karısımı o kısmı hala çözemedim sen çözersen banada haber ver :) jonas yumurta gibi çocuk tam @Çiğdem- lik ama hogatha gidip magnusa kafayı takmış onun peşinde koşturuyor :)
Iyyyk ögggg :F Bak kendimi geçtim sen bile beğenmemişsin Magnus denen meymenetsizi @Çiğdem- nasıl beğenmiş :F bugun yarın bu senin benim beğendiğim kızları da beğenir. Sonuta erkek zevki ayak altına düşmüş. Taraf değiştirmesi yakın :F

1x8. Bölüm

harikaydı ya her bölümde bir başka şok oluyoruz :)

bu bölüme ulrich damga vurdu :)

jonas tünele girdiğinde tam ortadan ikiye ayrılan tünelden sağa doğru gitmiş ve 1986 ya ulaşmıştı ..

bu kez ihtiyar helge nin peşinden tünele dalan Ulrich, tüneldeki çatalda sağa değil sola kaydı ve helgenin daha bir velet olduğu 1953 yılına doğru gitti :)
ulrich babasının ergenliğiyle karşılaştı babaannesiyle karşılaştı (babaannesi lezmiş :) çarşaf değiştirme sahnesine dikkat edin pas geçmeyin :) )
1986 da moruk olarak izlediğimiz polis şefi egon un 1953 teki gençlik halinide gördük
o dönemde de iki çocuk cesedi var ve aynı gözlerde morarma vakasıyla karşıkarşıyayız ? claudianın çocukluk hallerini ve ulrich in annesinin tıfıllığınıda gördük :)

konuya dönelim, helgeye nasıl pis kin bağlamışsa Ulrich, helgenin kafasını taşla patlatıp hangara attı :) ulrich in cinnet geçirdiği bu sahne favorimdir :))
kafası patlayan helge veledi onca darbeye rağmen ölmedi sanırım çünkü bir önceki bölümde helge kafasının patladığı sahneyi anılarında görmüştü :)

tüneller yada solucan deliği artık ne haltsa beynimizi altüst etti işler bayağı karıştı? demekki tünelde dördüncü, beşinci bir çatal açılsa onlarda arada 33 yıl olmak kaydıyla dahada eskilere kadar gidecekler? tüneldeki yolları binlerce sayıya çıkarsak tee ademle havanın elma yedikleri sahneyi görebilmek mümkün gibi :)

şu yabancı kimdir? hanı profla solucan deliğinin incelikleri hakkında konuşan , profa makinayı tamir et solucan deliğini yokedeyim diyen , daha önce de jonas ın 1986 ya gidişine yol açan aynı zamanda jonas ın geçmişi değiştirmesine engel olan, gelecekten geldiğini söyleyen vatandaştan bahsediyorum :) burnunu her foka sokuyor :)

santraldeki patlama solucan deliğine yada zaman tüneline yol açmış onuda öğrendik sanırım :)

vee her 33 yılda bir karşımıza aynı yaşta çıkan papaz noah 1953 te de karşımızdaydı :) sanırım papaz kılığında dolaşan bir şeytan bu adam :)

Son düzenleme:
neydi bu şimdi dark ın yorumu sanırım :) bir üç kez okudum bişey anlamadım şu sondaki sahnede heyecan doruktaydı ama senin anlatımına göre sanki bişey olmamış :) magnus u sevdin sanırım senin parlaklardan birde jonas ı seversin o da senlik :) masajcı kadın derkende sanırım jonas ın annesi hannah tan bahsediyorsun :) üff hogatha bulmaca çözer gibiyim şu an bir kamyon isim vardı dizide bir magnusmu kaldı aklında sadece :) yorumunu çözmek için @Forumdash dan destek isteyelim o nasıl olsa beğenip geçmiş ben çözmeye çalışıyorum hala :)

kuşarın telefini sorduysan ,sorduğun soruların cevabı hala bende de yok :)

ben o kısımları oğlanın çocukluğuna verip fazla kurcalamadım demekki panikledi velet mikkel :)

Iyyyk ögggg :F Bak kendimi geçtim sen bile beğenmemişsin Magnus denen meymenetsizi @Çiğdem- nasıl beğenmiş :F bugun yarın bu senin benim beğendiğim kızları da beğenir. Sonuta erkek zevki ayak altına düşmüş. Taraf değiştirmesi yakın :F
Hahah Aaa hayır Magnsu sevdim demedim bir onun ismi rahat ezberinde tutabiliyor insan :A :A :A

Son sahnenin heyecanlığından ahsettimya @destere Havuç kafalı bir çocuğu esir etmişler işkencemi ne ediyorlar dedim :A :A :A

1x9. Bölüm

hannah sen neymişsin öyle :) kadının boyuna bakmayın bir o kadarda yerde var :)yine güzel bir bölümdü ..
bölüm başlar başlamaz ulrich in egon tarafından yakalnışına şahit olduk helge veledine acımamıştı umarım 1953 te mahsur kalıp hapiste çürür :)
helge veledi ölmemiş o yüzündeki yaranın sebebinide çözdük ulrichden aldığı darbelermiş ?...
nükler santral şefi alexandr ın nasıl oraya yerleştiğinide görmüş olduk 1986 da daha bir ergenken claudia nın kızı reginanın gözüne girerek claudia dan santral giriş biletini aldı hergele :)
şeytan papaz noah yine heryerde :)
gelelim hannaha kadın milleti parmağında oynatıyor hem 1986 da hem günümüzde ulrich ve katharina ile dalğasını geçiyor:) hele bir katharinayı teselli edişi vardı ulrich le ilişkiyi ben bitirdim diyip kadına sarılışı falan insanın kanını dondurur cinsten :)
katharina kuvvetli izbandut gibi kadın ama hannahtaki zekayla başedecek durumda değil saftiriğim :)
yine aynı hannah 1986 da alexandr a ait sahte pasaportları ele geçirmiş şimdi onu koz olarak kullanıyor, ya ulrich i bitireceksin yada ben seni bitiririm diye okkalı bir tehtit savurdu? alexandrın haşmetine bakan adam sanır açığı yakalanınca hannah karşısında kuzuya döndü :)
claudianın köpeği gretchen 1953 yılında zaman tüneline kaçmıştı ve aynı gretchen 1986 yılında tünelden çıkıp claudianın kollarına koştu bu sahnede güzeldi :) yalnız bölümü izleyen arkadaşlara bir sorum olacak? köpek tünelden geçerken kapıyı nasıl açtı peki :) jonas o kapıyı ne zorla açabilmişti :)
claudia nın günümüzde torunu bartoşu ziyaret etmesiyle kadının daha ölmediğinide öğrenmiş olduk acaba finosu gretchende yaşıyormudur :)
jonas martha ile oynaşsınmı oynaşmasınmı karar veremiyor martha dünden razı ama jonas tereddütte nede olsa halası :)

Son düzenleme:
Hahah Aaa hayır Magnsu sevdim demedim bir onun ismi rahat ezberinde tutabiliyor insan :A :A :A

Son sahnenin heyecanlığından ahsettimya @destere Havuç kafalı bir çocuğu esir etmişler işkencemi ne ediyorlar dedim :A :A :A

hızlanıp daha çabuk izleyesiniz diye sizi franziska doppler ile başbaşa bırakıyorum :) @MasacRE- @Forumdash @MEnes @xemrexxx @gözlemci
alttaki spoiler kutusunu açabilirsiniz gönül rahatlığıyla :)
bu masum resim hain görümcek mrt-06 tarafından sansürlenmiştir:)

Son düzenleme:
2.Bölümü yarın izleyecem gibi görünüyor bende birlitke izleriz @Forumdash da izliyor @MasacRE- de başlıcak @destere zaten bitirmiş :F
Tamam haberleşelim o zaman :D Bende yarın öğlen oturup 2 bölüm izlerim inş :A
fransizka diyip geçmemek lazımmmış işte @Çiğdem- onun sayesinde bir kaliteli izleyici daha kazandık :)
senin magnusun resmini koysam izleyenler bile terkederdi diziyi :)
O kim sinsi yılansı bişey mi :D

Tamam haberleşelim o zaman :D Bende yarın öğlen oturup 2 bölüm izlerim inş :A

O kim sinsi yılansı bişey mi :D
fransizka dizideki en masum kız :) ama hogathanın magnusu tam bir kertenkele :) yani görsen şunun kafasına bir balta geçireyim dersin o derece nefretlik bişey :)