Netflix Dark - 1.Sezon Yorumları

Mesele tam olarak öyle değil dostum. Eve diyelim 6.30 7 gibi geliyorum vaktim oluyor ama pc'de çok az duruyorum. Ya dışarı çıkıyorum ya başka bir şey yapıyorum elimdeki dizileri zar zor izleyebiliyorum. Bir ara 20 tane dizi sezonu indirdim @MasacRE- ye söylemiştim hatta isimlerini ama izleyemedim hala düşün yani.

Bu arada çok tuhaf nerde eşcinsel ağırlıklı dizi var @destere, @sokak sanati ve @MasacRE- izliyor, dikkat ettiniz mi buna. 😱 😵 @Çiğdem- @Forumdash
Algı yaratma pis yılan
Hem ne uydurdun öyle söyle bakayım eşcinselli dizilerimi

diğer ikisini biliyordum da @MasacRE- sürpriz oldu beklemezdim
Herkes Atacan'ın gerçek cinsel kimliğinin farkına vardığı için olayı bize yıkıp sıyrılma peşinde yılan
Yok yani öyle bir şey

Sadece gerçekleri haykırıyorum, yine iftira atılan ben oluyorum.

Bu arada çok tuhaf nerde eşcinsel ağırlıklı dizi var @destere, @sokak sanati ve @MasacRE- izliyor, dikkat ettiniz mi buna. 😱 😵 @Çiğdem- @Forumdash
tespitin batsın
diziyi izleyen benim hiçbir sahnesinde eşçinsel ilişki yok lafı bile geçmedi o yolun yolcusuda yok

Sadece gerçekleri haykırıyorum, yine iftira atılan ben oluyorum.
Bu diziyi ben izlemiyorum. Escinsel temalı izlediğim tek dizi sense8 sanırım ondada gruptu zaten hep kadın olmadan olmuyordu.
bunlar hep görümceğin iftiraları
dark da o tarz bir bişey yaşanmadı
sen izleyeceksen izle sokak şeysi bahanelere sığınma

anladım anladım neyse bir an önce yğunluktan kurtulda dizi izleyelim

iki bölüm birden izleyectin unutma

diğer ikisini biliyordum da @MasacRE- sürpriz oldu beklemezdim
Bu diziyi ben izlemiyorum. Escinsel temalı izlediğim tek dizi sense8 sanırım ondada gruptu zaten hep kadın olmadan olmuyordu.
Diğerlerini biliyordum ama @MasacRE- yeni yeni kendini deşifre etmeye başladı ve bu escinsel dizilerinde @S.G.A.T. da atlamayalım escinsel adamları favorisi yapıp avatar ediyor

@mrt-06

Bugün iki bölümü Vikings ve Mr. Robot ile doldurdum, yarına kaldı o iş
Sen de Vikings'e başla artık 4 bölüm oldu be

Bunda da mı varmiş
Ben bunun fragmanını bile izlemedim. Afişi ve StT yorumlarındaki bahsetmelerden beni çekti
Neyse şimdi ilk bölümü izliyorum.

Dedim sana senin huyun suyun @xemrexxx ye benziyor. Çakma fake hesabı gibisin
Kariştirmiştir @mrt-06 yoksa orada senin adın değil @xemrexxx olmalıydı

bunda yok @xemrexxx nin dedikodusuna @mrt-06 de katılım sağlamış izlyen benim o tarz bişey olsa sezerdik

Diğerlerini biliyordum ama @MasacRE- yeni yeni kendini deşifre etmeye başladı ve bu escinsel dizilerinde @S.G.A.T. da atlamayalım escinsel adamları favorisi yapıp avatar ediyor

@mrt-06
çabuk hogatha stranger ı bitirde buna başlayalım

Bugün iki bölümü Vikings ve Mr. Robot ile doldurdum, yarına kaldı o iş
Sen de Vikings'e başla artık 4 bölüm oldu be
yarın 4 bölüm izlemen lazım bugünü telafi etmek için