- Reaksiyon puanı
- 29,910
- Puanı
- 1,059
Flash'dan bilmek ne ya, hiç mi böyle ters köşeli diziler, filmler izlemedinizAma Flash dan biliyorduk diye hava atması başka @Forumdash
Flash'dan bilmek ne ya, hiç mi böyle ters köşeli diziler, filmler izlemedinizAma Flash dan biliyorduk diye hava atması başka @Forumdash
Sizle izliyordukta anlamıyordum işteFlash'dan bilmek ne ya, hiç mi böyle ters köşeli diziler, filmler izlemediniz
Bak ya gidip nereye bağladılar konuyu CW izleyicilerine böyle kaliteli dizileri yasak etmek lazım aslında sizin neyinize Dark izlemek
Bacım tam noktaya basmış. KIS-KAN-MASen hava atamadın diye kıskanma kütük bey CW izlemeyenler böyle havasız kalır işte @Forumdash
Foruma derdimizi ancak böyle örnekleyebiliyoruz o yuzdenFlash'dan bilmek ne ya, hiç mi böyle ters köşeli diziler, filmler izlemediniz
Bir gün kıskanclığından kendisi ikiye bölünücek biz baltayla yorulmadan abicim @MasacREBacım tam noktaya basmış. KIS-KAN-MA
Foruma derdimizi ancak böyle örnekleyebiliyoruz o yuzden
Bacım tam noktaya basmış. KIS-KAN-MA
Foruma derdimizi ancak böyle örnekleyebiliyoruz o yuzden
Size üzülüyorum sadeceBir gün kıskanclığından kendisi ikiye bölünücek biz baltayla yorulmadan abicim @MasacRE
Senin verebilecek bi örneğin bile yokmuş ama Okudum ben spolerları @Çiğdem okumasam zaten Flash örneğini söylemezdimSize üzülüyorum sadece
Örnek vermeye ihtiyaç duymadım, zaten Flash örneği vereceğinize siz de hiç örnek vermeseydiniz daha iyiydiSenin verebilecek bi örneğin bile yokmuş ama Okudum ben spolerları @Çiğdem okumasam zaten Flash örneğini söylemezdim
( Aklında olacak olan soruya ani refleksle cevap verdim)
+1miz var Gidip 2.sezonu izlermisin hemÖrnek vermeye ihtiyaç duymadım, zaten Flash örneği vereceğinize siz de hiç örnek vermeseydiniz daha iyiydi
Hani birlikte başlayacaktık?1x1
''Geçmiş, şu an ve gelecek arasındaki fark, inatçı bir illüzyondan ibarettir.''
(A.Einstein)
''Dün, bugün ve yarın peş peşe gelmez. Sonsuz bir döngü halinde birbirine bağlıdırlar. Her şey birbirine bağlıdır.''
(Helge Doppler)
Oldukça kaliteli bir giriş bölümü oldu. Konusu çok ilginç ve en önemlisi işlenişi oldukça kaliteli ve keyifli. Almanya'nın basık ve yağmurlu havası bu sıcak günlerde içimizi serinletti. Zaman kavramının en ayrıntılı incelendiği dizilerden biri olabilir. İlk bölümde çok bir şey göremedik henüz ama, anlaşılan bölümler ilerledikçe adım adım içimize işleyecek derinlikli bir öykü izleyeceğiz...
8.5
Sen de bugün başlayacaksın sonuçta, o yüzden bugün başlamış oldum ben de birlikte kararlaştırdığımız gibi her gün 1 bölüm ama vakitler birbirini tutmayabilir bazen gündüz bazen gece olsa da.Hani birlikte başlayacaktık?
Yalnız 7'si değil, 9'u diye kararlaştırmıştık.Sen de bugün başlayacaksın sonuçta, o yüzden bugün başlamış oldum ben de birlikte kararlaştırdığımız gibi her gün 1 bölüm ama vakitler birbirini tutmayabilir bazen gündüz bazen gece olsa da.
Yemin ederim benim aklımda 7'si diye kalmış, 27 Haziran'da 3.sezon geleceği için 20 bölümü her gün şeklinde. 😱Yalnız 7'si değil, 9'u diye kararlaştırmıştık.
9'unu da 27'sine denk getirmek için seçmiştim. Bölüm sayısı da azdı, o açıdan. 26'sında bitiyordu, 27'sinde diğer sezona geçiyorduk.Yemin ederim benim aklımda 7'si diye kalmış, 27 Haziran'da 3.sezon geleceği için 20 bölümü her gün şeklinde. 😱
Benim kafa durdu yine, 27’si olunca 27-20’den 7’si olarak aklımda kalmış o yüzden bugün başlayacaktık diye kahvaltıda açtım ama dediğin gibiydi durum , ama bir iki günden bir şey olmaz 10’unda 2.bölümden devam edeceğim zira.9'unu da 27'sine denk getirmek için seçmiştim. Bölüm sayısı da azdı, o açıdan. 26'sında bitiyordu, 27'sinde diğer sezona geçiyorduk.
İlerleyebilirsin istersen, sorun değil.Benim kafa durdu yine, 27’si olunca 27-20’den 7’si olarak aklımda kalmış o yüzden bugün başlayacaktık diye kahvaltıda açtım ama dediğin gibiydi durum , ama bir iki günden bir şey olmaz 10’unda 2.bölümden devam edeceğim zira.
Bugün seninle kararlaştırdığımız için başladım zaten, yani işin olayı birlikte gitmek ama ilk bölüm kazası oldu diyelim, bunu 10 Haziran'dan itibaren telafi etmiş oluruz. Acelesi yok benim için zaten, daha önce ilk sezonu 2 kez izlemiş olabilirim belkiİlerleyebilirsin istersen, sorun değil.