Netflix Dark - 1.Sezon Yorumları

Alamancı @kerem bahsettiği
Noah da Bartosz
olayını iyi yakalamış :F Ben onu fark edip etmedimi bilmiyorum final yorumuma bakmadanda bilemicem :A :A :A
Onu ben de yakalamıştım, size de söylemiştim hatta olabilir demiştiniz :A @kerem @Forumdash siz de bu tarafa gelin, orası iyice tamamen konudan çıktı sinir olacak millet yine :A Burası geçmiş sezon en azından burada yapın goygoyunuzu :A
Bu gece ilk bölümü izliyorum, aklımda birkaç kurgu daha ayarladım ama doğru çıkacak mı emin değilim. Senarist diziyi karmakarışık hale getirdik dedi, o yüzden aklınızı fazla zorlamayın diye açıklama yaptı. Zaten kendisi bile ne yaptığını sürekli karıştırıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and kerem
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE
Yiğit

Noah-Bertozs'u yakalamış ama ondan daha kolay olan o adamın Jonas'ın büyüklüğü olduğunu yakalayamamış :A Ha Noah-Bertozs olayı da kesin değil tabi orası ayrı, ben de tahminini yaptım onun ama gerçekten öyle mi bilmiyoruz sonucu şu an :A
Aaa onu anlayamamısmı @Yiğitt 😱😱😱 Ben bile beyin yakan dizide ilk defa anlayıp analiz yapıp tutturmuştum :A :A :A @Forumdash @kerem
Ben onu yakalayamadım ya... Zaten o olay ortaya çıktıktan sonra diğerini tahmin ettim. Yoksa o da aklıma gelmezdi ki. :A

Gördüm gördüm tahmin etmişiz. Hatta bacımla biz flash izlediğimiz için böyle şeylere alışığız diye havamızı bile atmişiz :F @Çiğdem
Aaa evet Flash sayesinde sanırım o analizi yapmışım bir beyin yakan diziyi anladım diye sevinmiştim işte CW faydaları büyük öğretici kanal :A :A :A @MasacRE

Gördüm gördüm tahmin etmişiz. Hatta bacımla biz flash izlediğimiz için böyle şeylere alışığız diye havamızı bile atmişiz :F @Çiğdem
Aaa evet Flash sayesinde sanırım o analizi yapmışım bir beyin yakan diziyi anladım diye sevinmiştim işte CW faydaları büyük öğretici kanal :A :A :A @MasacRE
Bak ya gidip nereye bağladılar konuyu :A CW izleyicilerine böyle kaliteli dizileri yasak etmek lazım aslında sizin neyinize Dark izlemek :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,797
Üyeler
8,482
Son Üye
Sabir