Sen Emine olmak için dua edeceksin bu ne ki
Sen Emine olmak için dua edeceksin bu ne ki
@pompy in kanalında kim dizi yapıyorsa benim başıma bir şeyler getirmek üzere kuruyor diziyi bu kanalda var bir eşylerSen Emine olmak için dua edeceksin bu ne ki
Hani biri deniz askere gidince onun hakkındaki gerçekleri bir bir ortaya dökecektiAskere gitmişken istediğin sahneleri yaz
Aaa yok ben forumun erkeklerinden daha delikanlıyım , ismimle itiraf yapıyorumHani biri deniz askere gidince onun hakkındaki gerçekleri bir bir ortaya dökecektiitiraflarda bahsediyordu kimdi oyoksa sen misin
Helal be sana da bu yakışırdıAaa yok ben forumun erkeklerinden daha delikanlıyım , ismimle itiraf yapıyorum
Allahtan bu 2li kategoriye beni almadın
Sanada bu gidişle bir eşy düşünücez gibi görünüyorAllahtan bu 2li kategoriye beni almadınucundan sıyrıldımNeyse haftaya sana bir belalı kaynana birde @destere ye nikah sonrası bir kardeş bulalım o kardeşte sana asılsın seni taciz etsin
Belki de yapmayız böyle şeylerSanada bu gidişle bir eşy düşünücez gibi görünüyor
@pompy okumayan kişileri öldürüyor ama sonra okuyacağına dair söz verirsen canlanıyorsun
O taktiği Yürüyen Ölüler’de ben de yapmıştım.@pompy okumayan kişileri öldürüyor ama sonra okuyacağına dair söz verirsen canlanıyorsun@Harunnn60 nasıl meselaÖldür öldür bitmiyor
Dur ben senin Yürüyen Ölülerine de bakayım
Dur ben senin Yürüyen Ölülerine de bakayımHabire önüme çıkıyor adı sanı
2.Sezon başlamadan oku hatta @destere de okusa orada neler yapmıştık neler
3.Sezon başlayacak galiba2.Sezon başlamadan oku hatta @destere de okusa orada neler yapmıştık neler
Aaa yok 1.sezon verildi sadece çok geride kalmadın3.Sezon başlayacak galibabaşlayacamda 1.bölümü bulamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?