Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Hemen üstte yorum yaptım ya.
Netflix'e üye olunca ilk bu diziyi izlemiştim, çok da beğenmiştim. Bence de 2020'ye kalacak, ya da Aralık'ta yollarlar. Çekimler başladı biliyorum ama yaza gelseydi keşke.
Ya aslında Netflix diziyi batırabilir de, orjinal kanalında dizinin süresi de 40-45 dk'ydı, şimdi Netflix'e geçtiği için 1 saati bile bulabilir. Takip ettiysen yeni kadın başrol oyuncuyu görmüşsündür. Beck'in yerini tutabilecek mi ondan da emin değilim.
Yinede pozitif düşünmek lazım.

Reactions: Yiğitt
Netflix'e güveniyorum, iyi iş çıkacaktır. Dizi süresi uzamaz inşallah, bu dizinin süresi çok iyiydi. Zaten akıp gidiyordu, bir saat olsa da sorun değil benim için ama olmasın yani.

Reactions: kerem
Netflix'e güveniyorum, iyi iş çıkacaktır. Dizi süresi uzamaz inşallah, bu dizinin süresi çok iyiydi. Zaten akıp gidiyordu, bir saat olsa da sorun değil benim için ama olmasın yani.
Bu @Harunnn60 ilk sezonu izledi destere ile Çigdemi mahsene kapadı inşallah 2.sezonu izlemez
@Dosi @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @ozmoturk @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD

2. sezon çıksın artık bi çıkmadı.. netflix 13 reasons why i de çıkarmadı

Reactions: Çiğdem and kerem
Kasım-Aralık öncesi beklemiyorum zaten, belki 2020 bile bulabilir.
Penn Badgley'i özledik, dün bir film izlemiştim tesadüf orada oynuyormuş sevindim.
Adamı nazarladık sanırım fotosunu atıp duruyordum 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60

Easy A filmiydi, pek beğendiğim söylenemez. Başroldeki kız çok iticiydi zaten.
Filmi izleyeli baya oldu ama kızı bende itici bulmuştum, ne yaptığı belli olmayan dengesiz bir kızdı. Yeni bir film de değil o yüzden normal karşılamak lazım.

Reactions: kerem