Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Cnm ne istemesi yasak bizim burada indirmek filan
yasak şöyle yasak müşteriler bilgisayardan birşey indiremez çünkü pc oyunu dizi film müzik albüm artık ne varsa otür şeyleri cafe sahibi dvd olusturup parasıyla satıyor müşteriye oyüzden bedava indirip almak yasak tabikide adam 5-10 tlde olsa para alıcak sonuct senden kendisi olustursaydı yanı

Ben kendim gizlice herseyi yapıyorum , cafe sahibinin ruhu duymuyor

ben daha ilk bölüme bakamadım akşam empire baktım
bugün inşallah bakacam ilk bölüme

puan olarak normal puan vermişsin 6 dan 0.5 aşağı veya yukarı oynar başkadabişey olmaz bu diziden
yinede @Forumdash la @Çiğdem- duymasın

constantine bundan çok daha kaliteli

tüm spoiler ları açtım özgürce dedim belki spoiler ın içinde gerçekleri anlatıyorsundurda değişen bişey yok
yine övüp övüp bırakmışsın
keşke çöp kutusundan hiç çıkamasaydı çamur devil
)

Kedi beğenmediği ciğeri mundar edermiş
ciğer kokmuş kedinin günahı yok bu işte
)

zaten son kez giriyorum bu konuya bir dahada bu konuda kendimi banlı sayacağım
ama konuyu terketmeden önce diziyi biraz kalaylayayım özgürce
)

@Forumdash senin dizi önereceğini bilse 10 yıl foruma dönmezdi
) şansızlığına yansın artık

başladımı hemen izlicem çok merak ediyordum filmini
çok sevmiştim diziyide seveceğimi biliyorum
teşekkürler @destere
bana kalırsa başlama derdim ama yinede başlayacaksın nasıl olsa
) onun için kolay gelsin diyorum

Son düzenleme:
Her gün imdb sayfasına birkaç kez bakıp puanı düşsün diye dua ediyorum resmen. 9.3'e düştü ama hala çok yüksek oy sayısı da artıyor. Galiba 9 puanının üstünde kalacak ben de sinir olacağım. Bir daha şans veririm ama 9 üstünde kalırsa 50 bin - 100 bin oy falan olduğunda.

neden ki ben filmini izledim sevdiğim için diziyide izlemek istiyorum
sen beğenmedinmi😉

neden ki ben filmini izledim sevdiğim için diziyide izlemek istiyorum
sen beğenmedinmi😉
yok sen izle zaten ben bu türle pek içli dışlı değilim süpermen hikayelerini sevmiyorum benim sevdiğim karakterler dayak yiyecek zor duruma düşecek yeri gelince tecavüze uğrayacak
ama her türlü zorluğun altında kendi iradeleri ve zekalarıyla kurtulacaklarki ben izleyeyim
parlak bir süpermen yetişipde zor durumdaki karakteri kurtarırsa o diziyi anında terkederim

Sende izlesen güzel olurdu aslında

izlemediğin bölümlerin spoisine ne bakıyorsun beee

nasıl gerçekleri söylemedim ayolll harika bir dizi olmuş tam film tadında

amann sen ne anlarsın diziden arrow sevmeyen birisinden bu diziyi sevmesinide beklemiyordum zaten umarım birgün doğru yolu bulursun cnm

anladım bende bu tür karakterleri severimde daredevil filmini izlediğim
için sevmiştim dizisinide izlemek istedim keşke sende izlesen

@Çiğdem- sonunda ilk bölümü izledim canım çok beğendim
dövüş sahneleri falan çok beğendim valla

4.bölümü izlemiştim daha önceden genel olarak yine güzel bölümdü🙂
biraz tempo düşer gibi yaptı ama daredevilin hemire kadını kurtardığı sahne iyiydi bence ayrıca kel kafalı şişman bir adam var kendi adamlarından birisinin kafasını araba kapısıyla kopardı iğrencti bence

S01B03

Aslında pek önemli bi bölüm değildi, spoi haricindeki;
Kötü adamın isminin ve cisminin belli olması haricinde

S01B04

Bu güzeldi

Matt artık başkalarına güvenmeye başladı.Hemşireye gerçek adını söyledi.

Matt, Fiks izbandunun peşine düştü.Fiks iyice köşeye sıkıştı.Küçük adamlarının işlerinden olmaya başladı bile.

Hemşire/Dr. Ne haltsa işte kaçırıldıktan sonra Matt eve geldiğinde twlefonu nasıl buldu
pat diye anlamadım.

Karen'ı oynayan kız için bu diziye çok sevinmiştim ama şimdilik ufacık işlerde oynuyor gibi.Biraz daha hareketli sahnelere ihtiyacımız var.Matt 3-5 hareket çeksin buna gecelere aksınlar

Bu arada şunu da söyleyeyim. Jenerik sizce de Hannibal'a benzemiyor mu? @OzaN @destere (siz 2'sinede baktınız)