imdb ve ergenizm hakkında zamanında söyleyince inanmamıştınDizi her yerde acayip övülüyor, iyice gıcık oldum. 9.4'e düşmüş puanı ama galiba 9.0 altına inmeyecek.
imdb ve ergenizm hakkında zamanında söyleyince inanmamıştınDizi her yerde acayip övülüyor, iyice gıcık oldum. 9.4'e düşmüş puanı ama galiba 9.0 altına inmeyecek.
Kedi beğenmediği ciğeri mundar edermişimdb ve ergenizm hakkında zamanında söyleyince inanmamıştın
yok valla çıplaklaık,baklava ve füzyon içeren içi boş bir sürü dizi 8 point ve üstü alıyor imdb deKedi beğenmediği ciğeri mundar edermiş
Dur bakıcam bende ilk bölüme eğer sen haklıysan burada açıklarım herseyiyok valla çıplaklaık,baklava ve füzyon içeren içi boş bir sürü dizi 8 point ve üstü alıyor imdb de
bunun nedenini anlamadım çıplaklık ve şiddet de yoktu ilk bölümde nasıl 9.5 almışDur bakıcam bende ilk bölüme eğer sen haklıysan burada açıklarım herseyi
Marvel fanları lo bilmiyor musun X-Men den Türkiye'de de var fanlarıbunun nedenini anlamadım çıplaklık ve şiddet de yoktu ilk bölümde nasıl 9.5 almış
karşılaştırdığın şeye bak melun tez kellen alınmalı .ssMarvel fanları lo bilmiyor musun X-Men den Türkiye'de de var fanları
En bilinen örneği verdim yoksa X-Men bende çok severim bilirsinkarşılaştırdığın şeye bak melun tez kellen alınmalı .ss
ilk kez duydum adını valla şimdi baktım resminecharlie cox cnm 🙂🙂🙂
9.4 mü demekki beğenilmiş dizi niye gıcık oldunDizi her yerde acayip övülüyor, iyice gıcık oldum. 9.4'e düşmüş puanı ama galiba 9.0 altına inmeyecek.
Ergenlikle alakası yok bu dizi Arrow, Flash gibi değil daha büyüklere de hitap ediyor. Marvel fanlarının oyunu hep.imdb ve ergenizm hakkında zamanında söyleyince inanmamıştın
arrow neyse de flash ı hiç sanmiyimErgenlikle alakası yok bu dizi Arrow, Flash gibi değil daha büyüklere de hitap ediyor. Marvel fanlarının oyunu hep.
Agent Carter bile 8.4 almışken bu dizi 9.4 almasına çok şaşmamak lazım.
kesinlikle başlayacağım senin bu yorumundan sonra yalnız biraz yavaş git ilk günden 3 bölüm izlenilir mi ? biraz benide bekle :/3 bölüm izledim bugün te kelime harika olmuş bukadar üst düzey beklemiyordum arrow kalitesinde bekliyordumda bu dizi arrowu bile geçmiş marvel filmleri gibi olmuş ayol ilk 3 bölümüde ayrı ayrı film tadındaydı dövüş sahneleri inanılmaz kaliteli
arrow seven @kaan955 ve @Forumdash bu diziyi mutlaka kaçırmayın ayrıca the flash la birlikte süperkahraman dizilerine alısan @cookies @mrt-06 mutlaka izleyin @vadikızı sen izliyorsun zaten
beğenmeyen @xemrexxx @destere ve @OzaN tahmin ettiğim gibi siz beğenmediniz ve dizi üst düzey çıktı
@Harunnn60 mutlaka başla cnm dış seslere kulak asma
1.bölüm kısa görüşümbaşroldeki adamın nasıl kör olduğuyla başladık şarısın kızı kurtarma çabası ve dövüş sahneleri çok iyiydi gerçekten
2.bölüm kısa görüşümdaredevil nasıl o hale geldi nasıl dayak yedi çöp kutusuna nasıl atıldı göstermediler onu kim dövdü döven kişiyi görsydik o sahnenin olmaması hosuma gitmedi ama sonunda çocuğu kurtarma ve oradakı dövüş sahesi iyiydi kesinlikle
3.bölüm kısa görüşümbu bölümde güzeldi suçlunun serbest kalmasına yardım etti diye kızmıştım ama onu dövmesine sevindim acaba hangi bölümde daredevil kostumunu giyicek merakla bekliyorum
kesinlikle izle cnm sosyal medyadakı övgüleri hak ediyor dövüş sahneleri özellikle çok kaliteli ve gerçekçi olmuş bugün 3 bölüm izledim ama seni beklerim 4.bölümekesinlikle başlayacağım senin bu yorumundan sonra yalnız biraz yavaş git ilk günden 3 bölüm izlenilir mi ? biraz benide bekle :/
şuana kadar kaç bölümün altyazısı çıktı ?kesinlikle izle cnm sosyal medyadakı övgüleri hak ediyor dövüş sahneleri özellikle çok kaliteli ve gerçekçi olmuş bugün 3 bölüm izledim ama seni beklerim 4.bölüme
10.bölümünde çıkmış hepsişuana kadar kaç bölümün altyazısı çıktı ?