diğerlerini gördümde bunda etiket yoktu neyse önemli dğeilSeni bolca etiketledim görmedin sanırım
Avatarimı beğendiğin için Sağol [emoji41] [emoji41]
evet avatarına bayıldım😉
diğerlerini gördümde bunda etiket yoktu neyse önemli dğeilSeni bolca etiketledim görmedin sanırım
Avatarimı beğendiğin için Sağol [emoji41] [emoji41]
ayy bende daredevilin adnı hala bilmiyorum cnm çok tuhaf hahahDaredevil
1x3
Boş bir bölümdü pek beğenmedim. Olaylara geçiş açısı gibi bir şey olmuş
7.5/10
1x4
Bu bölümü baya beğendim Dizi süper gidiyor , aksiyon sahneleri süper ^__^
9/10
Daredevil zenci kadıni kurtardıgi sahneler süperdi
Zenci kadın da hayatı mahvoldu
Sonunda başkanı yakından tanıdık kel kafalı şısko bir şey çıktı ama iyi dövdü Rusları , sonudna Ruslardan da kurtulduk
Diğer sarışın kadın ( Adını unuttum ) onun sahnelerinde sıkılıyorum artık Yaptığı bir şeyde yok boş boş konuşuyor
@Çiğdem- @vadikızı @Forumdash
Ahah sende sarışın kadının pasifliginde şikayetçisinS01B03
Aslında pek önemli bi bölüm değildi, spoi haricindeki;
Kötü adamın isminin ve cisminin belli olması haricinde
S01B04
Bu güzeldi
Matt artık başkalarına güvenmeye başladı.Hemşireye gerçek adını söyledi.
Matt, Fiks izbandunun peşine düştü.Fiks iyice köşeye sıkıştı.Küçük adamlarının işlerinden olmaya başladı bile.
Hemşire/Dr. Ne haltsa işte kaçırıldıktan sonra Matt eve geldiğinde twlefonu nasıl buldu pat diye anlamadım.
Karen'ı oynayan kız için bu diziye çok sevinmiştim ama şimdilik ufacık işlerde oynuyor gibi.Biraz daha hareketli sahnelere ihtiyacımız var.Matt 3-5 hareket çeksin buna gecelere aksınlar
Bu arada şunu da söyleyeyim. Jenerik sizce de Hannibal'a benzemiyor mu? @OzaN @destere (siz 2'sinede baktınız)
Ahaha bende bilmiyorum çoğu karakteri , Forumdash yazınca öğrendim adamın adı Matt'mişayy bende daredevilin adnı hala bilmiyorum cnm çok tuhaf hahah
ayoll izlerken matt olduunu görüyoruzda yorum yaparen aklıma gelmiyor 5 tane bölüm yorumladım hiçbirinde aklıma gelmediAhaha bende biliyorum çoğu karakteri , Forumdash yazınca öğrendim adamın adı Matt'miş
Aynen aynen benimde aklıma gelmiyorayoll izlerken matt olduunu görüyoruzda yorum yaparen aklıma gelmiyor 5 tane bölüm yorumladım hiçbirinde aklıma gelmedi
sarısın kadın ve avukat adam o ikisinin sahnelerini geçiyorum ben
en büyük eksiklik cnm matt ısında ilgi çekici 1 tane bile karakter yok en azından düşman karakter ilgi çekmeli ama o yöndende ilgimi çeken karakter olmadı henüz 🙂🙂🙂Aynen aynen benimde aklıma gelmiyor
Evet o kadın ve avukat sahneleri filan sıkıcı ya onlara bir çözüm bulsunlar ben şahsen bu diziyi sadece Daredevil sırtına yüklediklerini düşünüyorum diğer karakterler yan gelip yatıyor
6.bölümü henüz izlemedim cnm güncel dizileren boşluk buldukça bakıyorum ilk 5 bölümden genel olara memnunum mrvel yapımı olduğu film tadında olmasından belli zaten 🙂🙂🙂S01B05
Biraz sıkıntılı bi bölümdü ama sonlara süper sahneler vardı.
@Çiğdem- sen komik bulmuşsun ama bence süperdi o sahne.Hatta yorumumu yukseltiyorum ve diyorum ki;
arrow'un ilk sezon finali gibiydi.Şehirde patlamalar filan süper sahnelerdi
S01B06
Heycan kaldiği yerden devam ediyor.Dizinin temposu müthiş, dövüşler üthiş.Her ne zıkkım deniyorsa artık.Matt(daredevil) havada taklı atma sahneleri müthiş.
Bu bölümü izleyin Arrow'daki Ra's al Ghul mu kötü yoksa Fiks mi siz karar verin @Çiğdem-
yukarda dediğim gibi Ra's al Ghul bile bu Fiks kadar kalleş olmadı[emoji35] En azından Ras, Oli ile yuz yuze konuşmuştu [emoji23] kötülükte ikisi de birbirleriye yarişiyorlar. Vlademir'in, Matt'i koruması güzeldi.
Şu gazeteci adama pek ısınadım nedense[emoji19]
5.bölüm=7.5/10
6.bölüm=8.5'dan 9/10
Haydi yetişin böle yalnız hissettim kendimi @Harunnn60 @Çiğdem-
vadikızı izleyecekti ama fırsat bulamadı ki inşallah bu akşam 2 ve 3.bölümleri izlicemDaredevil 1x5
Off of süperdi gerçekten dizi değilde film tadında sahneler ızliyoruz resmen , Netflix kalitesini göstermiş dizide
@sürgünüm başla şu diziye lütfen başla daha da başka bir şey demiyorum
@vadikızı sen ızleyecektin zaten 😉
Bölüm Yorumum
8.5/10
Matt ile zenci kadın öpüştüler ama ben onları yakıştıramadim Şahsen , Matt daha iyilerine layık
Avukatların , suçlu adamı öldürmesine çok şaşırdım Ruslar ile Fiksy Kapıstilar , Japonlarda Fiksy yardım etti şehirde bombalar patladı
Son sahnede polisler Matt'i yakaladi çok merak ediyorum ne olacak ???
@Forumdash @Çiğdem-
Anladım Ilk bölümü izlemişsin o zaman ?vadikızı izleyecekti ama fırsat bulamadı ki inşallah bu akşam 2 ve 3.bölümleri izlicem
sana yetişecem haruncum 🙂
Evet gördüm biraz üzüldüm ama buraya yazmak istemedim senin bir sözün vardı 9.0 Aşağısına düşmezse bir şans daha veririm belki demiştin ilerleyen günlerde düşmezse bu sözünü tutarsın inşIMDb puanı 9.2'ye düşmüş. 8.9'a kadar düşsün, başka düşmese de olur. @Harunnn60
Düşeceği için sorun yok.Evet gördüm biraz üzüldüm ama buraya yazmak istemedim senin bir sözün vardı 9.0 Aşağısına düşmezse bir şans daha veririm belki demiştin ilerleyen günlerde düşmezse bu sözünü tutarsın inş
Tamam bende kabul ediyorum puanı biraz uçuk dizinin ama Netflix mi desem yoksa başka neden mi bilemiyorum ama dizi kaliteli gerçekten.Düşeceği için sorun yok.
Oy sayısı az artmaya başladı. Yani fanboy olmaya hazır kitle izledi. Bundan sonra izleyenler "oha imdb puanına bak izleyelim" diye başlayacak. Sonra bakacak "amma da abartmışlar" diyerek düşük puanı basacak.
Haftada 20 bölüm yabancı dizi izleyen biri olsam belki şans verirdim ama ne yazık ki mükemmeliyetçi biri olduğum için izlediğim dizi sayısı bir elin parmağını geçmiyor.@Tolstoyevski başla şu diziye gerçekten çok güzel Dizinin karanlık bir yapısı var , sonra Netflix farkı var dizide , sonra dizide Ergenlik filan yok kesinlikle , IMDb puan 9.3 dü en son yani kaçırma derim en azından ilk bölümü izle )))
Bir sezon 13 bölüm IMDb puanı suan 9.2 Bu puan için ilk bölüm izlenilir benceHaftada 20 bölüm yabancı dizi izleyen biri olsam belki şans verirdim ama ne yazık ki mükemmeliyetçi biri olduğum için izlediğim dizi sayısı bir elin parmağını geçmiyor.
Eğer bu dizi bir Game of Thrones kalitesindeyse, bir Breaking Bad yahut Lost kalitesindeyse elbette öyle ya da böyle izlerim, ama onların kalitesinde olduğunu sanmıyorum? @OzaN @Harunnn60