1-2 gün daha bekleyeyim de hepsi çıksın internet cafede toptan hepsini indiririm10.bölümünde çıkmış hepsi
sen çok yavaşsın ama@Çiğdem- benide bekle kız
1-2 gün daha bekleyeyim de hepsi çıksın internet cafede toptan hepsini indiririm10.bölümünde çıkmış hepsi
sen çok yavaşsın ama@Çiğdem- benide bekle kız
kaç bölüm olucaktıkı toplamda1-2 gün daha bekleyeyim de hepsi çıksın internet cafede toptan hepsini indiririm
sen çok yavaşsın ama
kalan 3 bölüm eklenene kadar 10 bölümü izleriz zaten 7 kaldı benim
ama senin yüzünden empire'yi bitiremedim ablacım ya@Harunnn60 yemin ederim hızlanırım bekleyin ya
başrolde ki oğlan nasıl sen onu anlatkalan 3 bölüm eklenene kadar 10 bölümü izleriz zaten 7 kaldı benim
çok iyi seçilmiş bence rolunu çok iyi oynuyor hemen kanım kaynadı vlla kör tkliti bukadar başarılı yapılırama senin yüzünden empire'yi bitiremedim ablacım ya
başrolde ki oğlan nasıl sen onu anlat
tmm tmm ama yani illa aynı anda izlemekte önemli değil bence önemli olan hep birlikte izlemek@Harunnn60 valla taramadan dolayı oldu yoksa
dün izlicektim yetişecem size yeterki bekleyin hızlanırım ben
kızlar peki ? @destereçok iyi seçilmiş bence rolunu çok iyi oynuyor hemen kanım kaynadı vlla kör tkliti bukadar başarılı yapılır
bir şarısın kız var şuan ayyy ama @destere foruma gelirse kırıcam akfasını ayoll her izlediğimiz diziye 1.bölüm ilk ve son bölümümü yazma dedim oda bu diziye güzel deyip spoi içine yazmıs bu seferde ilk ve son izlediğim bölümdü diye tövbe yarabbi yaa hahahtmm tmm ama yani illa aynı anda izlemekte önemli değil bence önemli olan hep birlikte izlemek
kızlar peki ? @destere
ben almayayım bunuS01B01-02 izledim
Dizi tek kelimeyle harikadaydı.
Dizinin kasvetli havası zaten benlik dizi oldugunu 1000km ötede hissettiriyordu. #gotham'daki hava da muhteşem ama Netflix farkını burda hissettirmiş.Karanlık sokaklar
Dizinin dövüş sahneleri de [HASHTAG]#arrow[/HASHTAG] gibi harika.[HASHTAG]#arrow[/HASHTAG] izlemeyip bunla karşilaştırabilen bi kaç yorum okudum sinir oldum.(Gidip saydırayım dedim uyelik almaya uğraşamazdım bu saatte)
İlk bölüme ait spoi;
yağmurlu sahnede dövüşürlerken suyu iyi kullanamadılar sanki görsel su showu beklerdim, ağır çekimde filan
Dizinin ilk bölümünü izleyen @destere ve @OzaN kendinizi banlayın lütfen. Bi daha uğramayın buraya ilk bölümü beğenmediniz hadi neyse (biraz bende sıkılmıştım) ama 2.bölümüyle harikaydı. OzaN ilk bölüm öyle 3 puanı hak etmiyor atma şimdi 2.bölümü izleyin dicem ama biliyorum "tü kaka" olarak geri dönüş alıcam, o yuzden ısrar etmiyorum.
@çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı beğendiğinize sevindim
@yatutarsa @sürgünüm @sokak sanati sizlerin yorumları göremedim (muhtemelen sizin izleyeceğiniz tür değil "dersiniz" )
İlk bölüme 7.5'dan 8 versem mi yoksa 7.5 mu kalsa muallaktayım
2.bölüm kesinlikle 9 hak ediyor.
S01B01-02 izledim
Dizi tek kelimeyle harikadaydı.
Dizinin kasvetli havası zaten benlik dizi oldugunu 1000km ötede hissettiriyordu. #gotham'daki hava da muhteşem ama Netflix farkını burda hissettirmiş.Karanlık sokaklar
Dizinin dövüş sahneleri de [HASHTAG]#arrow[/HASHTAG] gibi harika.[HASHTAG]#arrow[/HASHTAG] izlemeyip bunla karşilaştırabilen bi kaç yorum okudum sinir oldum.(Gidip saydırayım dedim uyelik almaya uğraşamazdım bu saatte)
İlk bölüme ait spoi;
yağmurlu sahnede dövüşürlerken suyu iyi kullanamadılar sanki görsel su showu beklerdim, ağır çekimde filan
Dizinin ilk bölümünü izleyen @destere ve @OzaN kendinizi banlayın lütfen. Bi daha uğramayın buraya ilk bölümü beğenmediniz hadi neyse (biraz bende sıkılmıştım) ama 2.bölümüyle harikaydı. OzaN ilk bölüm öyle 3 puanı hak etmiyor atma şimdi 2.bölümü izleyin dicem ama biliyorum "tü kaka" olarak geri dönüş alıcam, o yuzden ısrar etmiyorum.
@çiğdem- @Harunnn60 @vadikızı beğendiğinize sevindim
@yatutarsa @sürgünüm @sokak sanati sizlerin yorumları göremedim (muhtemelen sizin izleyeceğiniz tür değil "dersiniz" )
İlk bölüme 7.5'dan 8 versem mi yoksa 7.5 mu kalsa muallaktayım
2.bölüm kesinlikle 9 hak ediyor.
@Forumdash fantastik dizilerde önce benim yorumumu dikkate al tabikide ben güzel diyorsam başkasına bakmanıza gerek yok seninle zevklerimiz zaten aynıtmm tmm ama yani illa aynı anda izlemekte önemli değil bence önemli olan hep birlikte izlemek
kızlar peki ? @destere
Tmm yarın indirim hepsini birden Sağol@Forumdash fantastik dizilerde önce benim yorumumu dikkate al tabikide ben güzel diyorsam başkasına bakmanıza gerek yok seninle zevklerimiz zaten aynı
film tadında bir dizi olmuş dövüş sahneleri çok gerçekçi🙂🙂🙂
@Harunnn60 13 bölümde yayınlandı haberin olsun 🙂🙂🙂
inş yakalanır sopa yersin hahahahTmm yarın indirim hepsini birden Sağol
Hahah aaa Hayır öyle deme sonra fazladan para vermek zorunda kalırıminş yakalanır sopa yersin hahahah