Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

@kerem de tek başına dursun şimdi orda zaten onunla izlemeyi istemiyordum iyi oldu
Diziyi az önce bitirdim, gerçekten çok iyi bir diziydi. 2. sezonunu merakla bekliyorum. ;Z

Diziyi az önce bitirdim, gerçekten çok iyi bir diziydi. 2. sezonunu merakla bekliyorum. ;Z
Kim dedi sana pancar motoru gibi git diye
Forumda dizi izlemenin amacı birlikte yorumlamak yoksa kendin istedin diziyi izlersin zaten

@Harunnn60 İle birlikte izleriz sen yoksun @xemrexxx de bitirmiştir

Kim dedi sana pancar motoru gibi git diye
Forumda dizi izlemenin amacı birlikte yorumlamak yoksa kendin istedin diziyi izlersin zaten

@Harunnn60 İle birlikte izleriz sen yoksun @xemrexxx de bitirmiştir
Çarşamba başladım zaten, 4 günde bitirdim. Her bölümü de 40 dk zaten ve çok akıcı.

@Harunnn60 'la size iyi seyirler o zaman.

2. ve 3.bölümleri izledim yarın 4 den izlemeye devam et sende @Harunnn60 ve @xemrexxx 7 de bekle sende
@keremde baksın öyle

2.Bölüm
ilk 3 bölümden en iyisi şu kafese kapattığı sarısın adamla olan tüm sahneleri güzeldi
Öldürmeseydi dizide bir erkek oyuncu daha olurdu
Alerji olduğunu yalan söylüyordur diye verdim ama dürüstlüğünden öldü sözleri komikti

3.bölüm Şimdi Harun bu adamı destereye benzetmemden neden memnun olup kıskanmayıp pişmiş kelle gibi sırıttığını 3.bölümün son anından anladım

Bölüm de sarısın adamın cesetinden kurtulmasıyla ve sarısın ecünnüyle şey ederek geçen bir bölümdü

Daha yeni başlıyor Joe, sevdiği için neler yapıyor neler. Adamın ve psikopatın dibi.

O değilde bugün yarın yorum yapacağım diyorum hala yapamadım. D.Gray-man ve Hill House'a bile yorum yapmadım daha.