kız bu @kerem bununla küçükken birlikte olduysa alamancıyı hapse attırabiliriz şimdi aklıma geldi
Aa bunlar bizi kendileriyle karıştıyor, baksana @destere bile bunların yanında sapık kalmaz.İyi ki Türkiye de değil yoksa nerede uyuyor derdim
Biz bugün başlıyoruz artık.@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @kerem başlayalım bu diziye derim. İyice popüler olmuş Netflix dağıtıcı görevini üstlenince
Biz bugün başlıyoruz artık.
Ben önerdiğimde @MasacRE- @destere @Maskeli Fedai hepsi kaçıyordu şimdi tutmuşsa izlerler @xemrexxx izliyordu sadece @Forumdash bilmem@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @kerem başlayalım bu diziye derim. İyice popüler olmuş Netflix dağıtıcı görevini üstlenince
@Forumdash Bakar belki o yeni fikirlere açık @MasacRE- yine kem küm ederBen önerdiğimde @MasacRE- @destere @Maskeli Fedai hepsi kaçıyordu şimdi tutmuşsa izlerler @xemrexxx izliyordu sadece @Forumdash bilmem
Aaa dur ayoll bizimkiler bir hortlasın öyle tek izlemek yok zaten dizi bulmakta sıkıntı çekiyoruz
Netflixe transfer oldu dizi daha tanınır cok iyi bu dizi de@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @kerem başlayalım bu diziye derim. İyice popüler olmuş Netflix dağıtıcı görevini üstlenince
Ama elimdeki dizileri bitirmem gerek Buna sıra gelene kadar daha önceliklilerim ve yeni başlyacak olanlar var
O zaman biz önden izliyoruz Size referans oluruzAma elimdeki dizileri bitirmem gerek Buna sıra gelene kadar daha önceliklilerim ve yeni başlyacak olanlar var
Kötü bile olsa iyi dersenO zaman biz önden izliyoruz Size referans oluruz
@Çiğdem- @Forumdash @MasacRE- @kerem başlayalım bu diziye derim. İyice popüler olmuş Netflix dağıtıcı görevini üstlenince
Daha öncede söylenmişti bu dizi de konu çok aşklı meşkli gibi görünüyor demiştim. Ama türleri crime,drama,thriller yazıyor puanı da 8'miş. İzlenebilir gibi duruyorBen önerdiğimde @MasacRE- @destere @Maskeli Fedai hepsi kaçıyordu şimdi tutmuşsa izlerler @xemrexxx izliyordu sadece @Forumdash bilmem
Aaa dur ayoll bizimkiler bir hortlasın öyle tek izlemek yok zaten dizi bulmakta sıkıntı çekiyoruz
O zaman biz önden izliyoruz Size referans oluruz
Kötü bile olsa iyi dersen
bizim forum icin tehlikeli bence bu dizi saplantılı bir aşkı anlatıyor @destere kesin izler ama yan rolde pll den emily var kızı yine lezbiyen yapmışlar @mrt-06Daha öncede söylenmişti bu dizi de konu çok aşklı meşkli gibi görünüyor demiştim. Ama türleri crime,drama,thriller yazıyor puanı da 8'miş. İzlenebilir gibi duruyor
Daha öncede söylenmişti bu dizi de konu çok aşklı meşkli gibi görünüyor demiştim. Ama türleri crime,drama,thriller yazıyor puanı da 8'miş. İzlenebilir gibi duruyor
Kötü bile olsa iyi dersen
@MasacRE- İzlerse kütük kardeşi @Maskeli Fedai de izler
Onu genelde destere yapıyor, beğenmediği işleri beğenmiş gibi yapıp bize izlettiriyor Maksat ben acı çektim sizde çekin hesabı.Kötü bile olsa iyi dersen