Tek izlemez oAaa beni katma planına Ben dedim @Harunnn60 a önceliğim olan diziler var. Onlara bakıcam. Yazın belki bakarım
Tek izlemez oAaa beni katma planına Ben dedim @Harunnn60 a önceliğim olan diziler var. Onlara bakıcam. Yazın belki bakarım
Tek izlemez o
Tamam bunda Haruna ben eşlik ederim seninle zibidi Çağatayı izlerizAaa beni katma planına Ben dedim @Harunnn60 a önceliğim olan diziler var. Onlara bakıcam. Yazın belki bakarım
Bekliyorum seniTamam bunda Haruna ben eşlik ederim seninle zibidi Çağatayı izleriz
Yarın başlayacam sen 4.bölüme geçmeBekliyorum seni
Biz bugün bitiriyoruz diziyi.@Harunnn60 için bakacaz @Forumdash CW Noelede girmişken yarın Supernaturalıda noele yolcu edip buna hafta sonu başlayacam @Harunnn60 @xemrexxx
@Harunnn60 Beni beklemediyse izlemem ayoll bu g ece ilk bölüme bakacaktım 😱😱😱Biz bugün bitiriyoruz diziyi.
@Harunnn60 4.Bölümden benle devam edecek ayoll yoksa devamını izlemem ben onu desterelere rağmen bekliyordum dizielrdeSen ağaç modunda @destere yi beklemeye devam et. Biz sana demiştim, sen kendin kaybettin.
40 dakika zaten izlersin. Beğenmene sevindim. Joe kimm sence forumda.Evet sonunda baktım ve sırf @Harunnn60 için başladım buna onu yalnız bırakmamak için @xemrexxx yine işine gelmiş oldu iyice onun dizilerine kapılmaya başlandık 😱
1.Bölüm şimdi @destere ruhlu sapık bir adam var kütüphanede kadınlar hakkında beni etkilemeye çalısıyor bence diye düşünüp gidip evini gözetliyor Ama o evin camları ne öyle herşey ortada
Adam sapıklığının yanın da katilde ama sempatik yanı ben adamı sevdim Diğer bölümlere ilgimi çekti dizi bakalım
destere çağrıştı benim aklımda kütüphanede ilk karşılaşdıkları sahnelerde Sapıklığı aynı ayrıca oda karanlık işler çeviriyor olabilir katilmidir şuan napıyor bilmiyoruz @xemrexxx40 dakika zaten izlersin. Beğenmene sevindim. Joe kimm sence forumda.
Ona benzediğinden seversin sanmıstımBade gelse dizi çoşardı
Tam @destere lik dizi aslında heOna benzediğinden seversin sanmıstım
Yarın tamamlarım 2-3 ben bunu pazartesiye kadar bekle
Sagol cnmBen konuyu açınca önerdim kaçtılar @MasacRE-
Sen olmasan vakit ayırmam birlikte dizi izlemiyoruz diyorsun diye başladım