Tek izlemez oAaa beni katma planınaBen dedim @Harunnn60 a önceliğim olan diziler var. Onlara bakıcam. Yazın belki bakarım
![]()
Tek izlemez oAaa beni katma planınaBen dedim @Harunnn60 a önceliğim olan diziler var. Onlara bakıcam. Yazın belki bakarım
![]()
Tek izlemez o![]()
Tamam bunda Haruna ben eşlik ederim seninle zibidi Çağatayı izlerizAaa beni katma planınaBen dedim @Harunnn60 a önceliğim olan diziler var. Onlara bakıcam. Yazın belki bakarım
![]()
Bekliyorum seniTamam bunda Haruna ben eşlik ederim seninle zibidi Çağatayı izleriz![]()
![]()
![]()
Yarın başlayacam sen 4.bölüme geçmeBekliyorum seni![]()
Biz bugün bitiriyoruz diziyi.@Harunnn60 için bakacaz @ForumdashCW Noelede girmişken yarın Supernaturalıda noele yolcu edip buna hafta sonu başlayacam
![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx
@Harunnn60 Beni beklemediyse izlemem ayoll bu g ece ilk bölüme bakacaktım 😱😱😱Biz bugün bitiriyoruz diziyi.![]()
@Harunnn60 4.Bölümden benle devam edecek ayoll yoksa devamını izlemem ben onu desterelere rağmen bekliyordum dizielrdeSen ağaç modunda @destere yi beklemeye devam et. Biz sana demiştim, sen kendin kaybettin.![]()
40 dakika zaten izlersin.Evet sonunda baktım ve sırf @Harunnn60 için başladım buna onu yalnız bırakmamak için@xemrexxx yine işine gelmiş oldu iyice onun dizilerine kapılmaya başlandık 😱
1.Bölüm şimdi @destere ruhlu sapık bir adam var kütüphanede kadınlar hakkında beni etkilemeye çalısıyor bence diye düşünüp gidip evini gözetliyorAma o evin camları ne öyle herşey ortada
![]()
![]()
Adam sapıklığının yanın da katilde ama sempatik yanı ben adamı sevdim![]()
![]()
Diğer bölümlere ilgimi çekti dizi bakalım
![]()
destere çağrıştı benim aklımda kütüphanede ilk karşılaşdıkları sahnelerde40 dakika zaten izlersin.Beğenmene sevindim.
Joe kimm sence forumda.
![]()
Ona benzediğinden seversin sanmıstımBade gelse dizi çoşardı![]()
Tam @destere lik dizi aslında heOna benzediğinden seversin sanmıstım
Yarın tamamlarım 2-3 ben bunu pazartesiye kadar bekle![]()
Sagol cnmBen konuyu açınca önerdim kaçtılar@MasacRE-
Sen olmasan vakit ayırmam birlikte dizi izlemiyoruz diyorsun diye başladım![]()