Bari bu dizideki şarısın kadın yapsında uyumlu olun sende ona taktın kafayı malum @Harunnn60 @xemrexxx@Harunnn60 'u Pelin'inden vazgeçtirmezsin.
Kendisi kayıplarda4.Bölüm vlla bu bölüm tam desterelikti Ayrıca Eliteye laf atan alamancı @kerem ve yatım katım var diye kandırdığı @Harunnn60 bu bölümden sonra özür dilerler sanırım Eliteden @xemrexxx
Bölüm tamamen şey üzerine kuruluydu başka bir şey yok Adamın süre konusunu aşmasıyla alakalı geçti gitti Bölüm sonu merak uyandırdı 5.bölüm başka şeylerde görürüz umarım
Diziye @Harunnn60 başlattı beni ama ilk 3 bölüm yorumlayıp kaybolmuş onu geçtim şuan sanırım @kerem @xemrexxxKendisi kayıplarda
Niye özür dileyeyim?4.Bölüm vlla bu bölüm tam desterelikti Ayrıca Eliteye laf atan alamancı @kerem ve yatım katım var diye kandırdığı @Harunnn60 bu bölümden sonra özür dilerler sanırım Eliteden @xemrexxx
Bölüm tamamen şey üzerine kuruluydu başka bir şey yok Adamın süre konusunu aşmasıyla alakalı geçti gitti Bölüm sonu merak uyandırdı 5.bölüm başka şeylerde görürüz umarım
Sadece benle izleyimce yorum yapıyor, çatla.Diziye @Harunnn60 başlattı beni ama ilk 3 bölüm yorumlayıp kaybolmuş onu geçtim şuan sanırım @kerem @xemrexxx
Sonra benle dizi izlemiyorsun diye pehliyorr
Elitede en azından başka konularda vardı sadece 40 dakıka şey olmuyordu @Harunnn60 @xemrexxxNiye özür dileyeyim?
Yoo, bu dizide seks o kadar ön planda değil ayrıca Elite'deki gibi oralarını buralarını göstermiyorlar.Elitede en azından başka konularda vardı sadece 40 dakıka şey olmuyordu @Harunnn60 @xemrexxx
4.Bölüm 40 dakıka o üzerineydi vlla tek amaçları süreyi aşmaktıYoo, bu dizide seks o kadar ön planda değil ayrıca Elite'deki gibi oralarını buralarını göstermiyorlar.
5. bölüme geç o zaman.4.Bölüm 40 dakıka o üzerineydi vlla tek amaçları süreyi aşmaktı
Bu gece foruma gelmeden izleyip gelecem yine5. bölüme geç o zaman.
Özellikle 6. bölüm çok iyi.Bu gece foruma gelmeden izleyip gelecem yine
4 Beğenmedim sadeceÖzellikle 6. bölüm çok iyi.
Gebel olarak beğendimişsindir zaten.
Yoo, bu dizide seks o kadar ön planda değil ayrıca Elite'deki gibi oralarını buralarını göstermiyorlar.
Oğlan heyecan yaptığı için sevişme sahnesi 8 saniye sürüyor o sahneyi @MasacRE- @destere @Doğu @MEnes @DarkLegenD engin tecrubeleriyle yorumlamaliBu gece foruma gelmeden izleyip gelecem yine
Hahah @Harunnn60 oyüzden bu adam destere dediğimde sırıtormuş Bu Harunda ayrı alem ayoll @keremOğlan heyecan yaptığı için sevişme sahnesi 8 saniye sürüyor o sahneyi @MasacRE- @destere @Doğu @MEnes @DarkLegenD engin tecrubeleriyle yorumlamali
Övdün mü sövdün müHahah @Harunnn60 oyüzden bu adam destere dediğimde sırıtormuş Bu Harunda ayrı alem ayoll @kerem
Aaa övdüm ayoll Bu hallerin tatlı ve komik oluyorÖvdün mü sövdün mü