Haftasonu başlamaya karar verdik.
iki akbaba başbaşa vermişsiniz hadi kolay gelsin size
Son düzenleme:
İkisinide izle birisi 8 birisi 10 bölümKorkuyu gece izle Eliteyi gündüz
hogathamın önerdiği her iki dizide harika, özlelikle diziye başlamadan elite ergen dizisidir diyordumda çok sevdim diziyi, diziye dalasım var
Elite ve korku dizisini izleyinHaftasonu başlamaya karar verdik.
bugün hiçbişey izleyemedim erken kaçayımda fırsat bulabilirsem artık yarına hem saboştan hemde karenden üç beş bölüm izlerim
Aaa kal biraz ayoll zaten görüşemiyoruz hem ortalıklarda kimseciklerde görünmüyorbugün hiçbişey izleyemedim erken kaçayımda fırsat bulabilirsem artık yarına hem saboştan hemde karenden üç beş bölüm izlerim
hogathamın önerdiği her iki dizide harika, özlelikle diziye başlamadan elite ergen dizisidir diyordumda çok sevdim diziyi, diziye dalasım var
Elite banada ergen dizisi gibi geldi. Pis Yedili'nin yabancı versiyonu hatta.Aaa kal biraz ayoll zaten görüşemiyoruz hem ortalıklarda kimseciklerde görünmüyor
İkisinide izleyin işte toplam 18 bölüm 1 tane dizi etmiyorlarElite banada ergen dizisi gibi geldi. Pis Yedili'nin yabancı versiyonu hatta.
Şu korku dizisinin Imdb piano çok yüksek. Önce Elite'i sonra diğerini izleyeceğiz.@Harunnn60
İlgi çekici gibi durmuyor, kalsın.İkisinide izleyin işte toplam 18 bölüm 1 tane dizi etmiyorlar
Elite okulla alakalı değil tamamen cinayet ana konusu Pll tarzında diyorum daha nasıl örnek vereyim ayoll@destere @Harunnn60 @xemrexxx
Aaa iyi o zaman cnm bekleriz.
Bende 2 izleeyim öyle bekliyeyim bariAaa iyi o zaman cnm bekleriz.
Bende 2-3 izleyeyim ozaman sende 3 izle @Harunnn60bugün başlıyorum yarına kadar üç bölüm izlerimyorumlar artık yarına kalır gibi
SormaBende 2-3 izleyeyim ozaman sende 3 izle @Harunnn60Bu destere öne geçerse pancar motoru gibi gidiyor
Kendisi beklemiyorSormaGeride kalırsak laf yapar bideSiz çok yavaşsınız diye
Sorumluluk duygusu var mıydı ki beklesin biziKendisi beklemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?