Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

hogathamın önerdiği her iki dizide harika, özlelikle diziye başlamadan elite ergen dizisidir diyordumda çok sevdim diziyi, diziye dalasım var :)
Ne güzel beraber hareket ediyoruz. :Z

@Çiğdem- @destere Kıskanın :A
Haftasonu başlamaya karar verdik. :Z
Elite ve korku dizisini izleyin :A :A :A

Deredevile siz başlayınca devam edecem @destere ilk bölümü bir izle :A :A :A

hogathamın önerdiği her iki dizide harika, özlelikle diziye başlamadan elite ergen dizisidir diyordumda çok sevdim diziyi, diziye dalasım var :)
Aaa kal biraz ayoll zaten görüşemiyoruz hem ortalıklarda kimseciklerde görünmüyor :A :A :A
Elite banada ergen dizisi gibi geldi. Pis Yedili'nin yabancı versiyonu hatta. :A

Şu korku dizisinin Imdb puanı çok yüksek. Önce Elite'i sonra diğerini izleyeceğiz. :A @Harunnn60

Son düzenleme:
Elite banada ergen dizisi gibi geldi. Pis Yedili'nin yabancı versiyonu hatta. :A

Şu korku dizisinin Imdb piano çok yüksek. Önce Elite'i sonra diğerini izleyeceğiz. :A @Harunnn60
İkisinide izleyin işte toplam 18 bölüm 1 tane dizi etmiyorlar :A :A :A

Elite okulla alakalı değil tamamen cinayet ana konusu Pll tarzında diyorum daha nasıl örnek vereyim ayoll :A :A :A @destere @Harunnn60 @xemrexxx

3x2

İlk bölüme göre daha iyiydi. :D

Fisk paçayı zor kurtardı. :D Biran adam kaçacak zannettim kaçamadı ama en azından güvenli eve götürüldü. :A Fiske de üzüldüm hala adam kendisini değil sevgilisini düşünüyor. :(

Daredevil de ego kasmaya başladı sanırım, yok tanrı değil ben yardım ettim filan, kendisinin de aciz durumlara düştüğü zamanlara unuttu. :A

Karen, Foggy sahneleri yine zaman doldurmalık...

@destere @Çiğdem- @Forumdash