dark harikaydı ikinci sezonu iple çekiyoruz çokda heyecanlı bir yerde bitmişti
Dark'ın son sahnesi dışında harikaydı, geleceğe gitmemelilerdi bence. Ne güzel geçmişte takılıp duruyorlardı.
dark harikaydı ikinci sezonu iple çekiyoruz çokda heyecanlı bir yerde bitmişti
Dark'ın son sahnesi dışında harikaydı, geleceğe gitmemelilerdi bence. Ne güzel geçmişte takılıp duruyorlardı.
dark dedinde @Forumdash nerde kaldı ya tüm dizilerimiz yavaş yavaş başlıyor forumdash ortada yokİstek üzerine açtım bende zaten elimizdekiler bitsinde bir de yenilerde başladı
delik nereye götürürse oraya gidiyorlar geleceğede delik açılmış ne yapsınlar gitmesinler mi ?Dark'ın son sahnesi dışında harikaydı, geleceğe gitmemelilerdi bence. Ne güzel geçmişte takılıp duruyorlardı.
CW Başladı @Forumdash bana lazım senden öncedark dedinde @Forumdash nerde kaldı ya tüm dizilerimiz yavaş yavaş başlıyor forumdash ortada yok
Senarist hata yaptı ama. O sondaki helikopterli sahne çok komik durdu bence. Hala açığa çıkmayan gizemli şeyler duruyor. Duzinin çekimleri şuan Berlin'de dwvam ediyordiye biliyorum. Ocak gibu yayınlanacakmış dendi.delik nereye götürürse oraya gidiyorlar geleceğede delik açılmış ne yapsınlar gitmesinler mi ?insanoğlu meraklıdır delik görünce illaki arkada ne var diye kurcalayacaklar öyle olunca geçmişede dalarsın geleceğede
Senarist hata yaptı ama. O sondaki helikopterli sahne çok komik durdu bence. Hala açığa çıkmayan gizemli şeyler duruyor. Duzinin çekimleri şuan Berlin'de dwvam ediyordiye biliyorum. Ocak gibu yayınlanacakmış dendi.
İnsanoğlu delik görür ama senin gibi foklar onu hiç göremez. Herşey sadece hayallerde kalır.
cw de bir süper portakal izliyordu onun haricinde @Forumdash öyle sıkı fıkı cw ci değildir
Flash , Arrow kısaca benim izlediklerimi izliyorcw de bir süper portakal izliyordu onun haricinde @Forumdash öyle sıkı fıkı cw ci değildirdaha çok kaliteli dizileri birlikte izliyorduk
mesela bir the missing izlemiştik onunla dizi aklıma geldikçe mideme kramplar giriyor
Afişte bile kanalın ismi yazıyor.
I'll 2 bölümü izledim gayet iyi dizikonusu hiç ilgimi çekmedi fantastik bile değil korku gerilim değil öylesine işte PLL deki shay mitchel hatrına bakmak isterdim zaman bulursam bir bölüme bakarım
Aşktan çok takıntıÇok aşklı meşkli bir konusu var gibi görünüyor, pek ilgimi çekmedi
senin alex oğlanının yeni yeni sezonu gelmedi mi bu dizi nedense onu çağrıştırdı hanı shadowlu diziI'll 2 bölümü izledim gayet iyi diziama çigdemle destere izlemesin örnek alıp bizi kapatırlar bir yere.ss
Emily zamanla lezboz olacak gibi yine destere foku
birazda fazla ergenik duruyor diziÇok aşklı meşkli bir konusu var gibi görünüyor, pek ilgimi çekmedi
Bilmem onun takipçisi senin Hogathansenin alex oğlanının yeni yeni sezonu gelmedi mi bu dizi nedense onu çağrıştırdı hanı shadowlu dizi
desene @Forumdash iyicene yoldan çıkmışFlash , Arrow kısaca benim izlediklerimi izliyor
la niye kıza yüklüyorsun diziyi hepimizin parmağı var o dizide geçen sezonlarına azmı pandik atmıştıkBilmem onun takipçisi senin Hogathan
Japonlar tipim değil ayrıca bu diziyi hiç izlemedim iftira atma
tam senlikti bunlar önce bir incele bunları kaçırmak istemezsinJaponlar tipim değil ayrıca bu diziyi hiç izlemedim iftira atma
Biz öyle her kalitesiz diziyi izlemeyizdesene @Forumdash iyicene yoldan çıkmışboşuna bekliyoruz ben en iyisi mi @Maskeli Fedai ile devam edeyim dizilere
harika cevaptı keşke yarışltığın şarkıcılarıda diziler kadar kaliteli seçsen diyesim varBiz öyle her kalitesiz diziyi izlemeyizSenaryosu kuvvetli olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?